- Učlanjen(a)
- 21.11.2000
- Poena
- 1,045
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 7 9800X3D / Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB + 10x Lian Li Uni Fan SL Infinity SL-INF120 ARGB
- Matična ploča
- GigaByte X870E AORUS Master
- RAM
- 2x16GB Lexar Ares RGB DDR5-6400 CL32
- GPU
- XFX Swift Radeon RX 9070XT Triple Fan Gaming Edition
- Storage
- WD_BLACK SN850X NVMe 1TB / Western Digital Red 10TB
- Zvuk
- Creative Labs Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series / Logitech Z906
- PSU
- Lian Li EDGE Gold 1000W
- Kućište
- Antec Constellation C8 Curve Wood
- Monitor
- ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMG
- Miš & tastatura
- Logitech G502 / G515 Lightspeed (TKL)
- Ostale periferije
- SanDisk Extreme PRO
- Mobilni telefon
- Nothing Phone (1)
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Hmmmm, zaista me interesuje GDE se cuvaju kanali koji su memorisani u Power Cinema aplikaciji? Treba da prebacim na drugi hard, a nema sanse da opet drndam i namestam nazive kanala i poziciju ponaosob... on the other hand, trazim tamo po njegovom folderu, sve sam provrteo, nigde nema nesto sto bi bilo makar licilo na spisak. Trazim i u registry-ju, nema nista. A opet, MORA da je to negde sacuvano!
Bre, sto kod ovog Theater-a sve mora da bude komplikovano... na PCTV-u postoji posebna aplikacija koja se bavi time (import/export radio i TV kanala), a u krajnjem slucaju moze i "divlje", iz registry-ja, kao sto je bio slucaj sa prethodnim verzijama drajvera.
I da, kad sam vec tu, druga stvar... moze li se nekako programirati onaj daljinac? Mislim, da ja sam odredim koje dugme mi je za sta... mozda cak i da pokrecem neke eksterne aplikacije?
Opet vucem paralelu sa PCTV-em, gde sam namestio da gasim komp daljincem, palim MicroDVD, Winamp i jos par programa i bez problema njima rukujem pomocu daljinskog... dok ovde nece ni da mi se ugasi Power Cinema na ono "off" dugme!
Uuuuuuf, kako nam treba jedan FAQ za sve problema oko Theater-a 550 Pro...:S:
Bre, sto kod ovog Theater-a sve mora da bude komplikovano... na PCTV-u postoji posebna aplikacija koja se bavi time (import/export radio i TV kanala), a u krajnjem slucaju moze i "divlje", iz registry-ja, kao sto je bio slucaj sa prethodnim verzijama drajvera.
I da, kad sam vec tu, druga stvar... moze li se nekako programirati onaj daljinac? Mislim, da ja sam odredim koje dugme mi je za sta... mozda cak i da pokrecem neke eksterne aplikacije?
Opet vucem paralelu sa PCTV-em, gde sam namestio da gasim komp daljincem, palim MicroDVD, Winamp i jos par programa i bez problema njima rukujem pomocu daljinskog... dok ovde nece ni da mi se ugasi Power Cinema na ono "off" dugme!
Uuuuuuf, kako nam treba jedan FAQ za sve problema oko Theater-a 550 Pro...:S: