Šta je novo?

The wrong volume is in the drive. Please insert volume name into drive letter!!!

psyhomb

Čuven
Učlanjen(a)
04.08.2003
Poena
619
Ova poruka mi se pojavljuje svaki put kada izvadim dvd iz dvd rezaca i ubacim neki drugi disk! Cak i kad vratim dvd koji je bio pre u njemu on i dalje izbacuje ovu poruku i ne prihvata ni jednu on ponudjenih opcija Cancel, Try again, Continue!!! Kao da mi explorer ne update-uje cd/dvd volume vec samo naziv tog diska koji je u njemu do restarta. Stvarno ne bi voleo da svaki put kada zelim da promenim disk, da li zbog rezanja ili neceg drugog, moram da restartujem masinu.

Da li neko zna neki registry key koji treba da uklonim kako bi dosao glave ovoj *****skoj poruci? :mad:

Prije svake akcije uradi backup reg-a.
Pronadji u registrima [HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\Scsi\Scsi Port 4\Scsi Bus 1
zatim na scsi port-u 0 ili 1 (zavisi koliko imas uredjaja) imas podkljuc target ID 0 ili 1 i tu vidi svoj uredjaj i obrisi celi kljuc SCSI Port. Zatim restartiuj komp. Ponovo ce ti detektovati uredjaj pa vidi da li ce se greska ponavljati, i prilikom toga iskljuci bilo koji imaging software ako imas instaliran.

keyboard_master je napisao(la):
Prije svake akcije uradi backup reg-a.
Pronadji u registrima [HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\Scsi\Scsi Port 4\Scsi Bus 1
zatim na scsi port-u 0 ili 1 (zavisi koliko imas uredjaja) imas podkljuc target ID 0 ili 1 i tu vidi svoj uredjaj i obrisi celi kljuc SCSI Port. Zatim restartiuj komp. Ponovo ce ti detektovati uredjaj pa vidi da li ce se greska ponavljati, i prilikom toga iskljuci bilo koji imaging software ako imas instaliran.

Zar nije lakse obrisati IDE granu iz DM?

Ja sam imao slican problem, da nakon vadjenja CD/DVD i ubacivanja novog ne kapira da je zamenjen sve dok ne uradim refresh - resio sam ga tako sto sam stopirao servis Removable Storage koji se iz nekog razloga startovao (po defaultu nakon instalacije Win je ugasen).

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno