Šta je novo?

The Witcher 3

Umro je i glumac koji je davao engleski glas Zoltanu u W2 i W3 ali to je stara vest.

U nisam ovo očekivao. Svaka im čast. I to za mesec dana izlazi.
Inače ko ima samo osnovnu verziju dobija ekspanzije besplatno.

Sta je ovo sad? Zar nismo dobili remastered verziju prije 2-3 godine sa rejtrejsingom i glupostima, kao next-gen verzija, ultra giga edition.
Ne razumijem, ovo sad ispada remaster remastered verzije, alaj ga i ovi iz CDPR muzu. Uocili da ne mogu izbaciti nista novo 6 godina poslije CP2077, pa daj sta das.

Witcher 3 GIF by The Witcher

Znači! Koliko emocija! 😍
Baš sam mislio da čekam novu ekspanziju, i da odigram makar dve prošle ponovo i to je to.
Jeste da imam Job i da pola dana visim na kompu, plus druge obaveze, ali ovo mora opet da se odigra u novom ruhu sve Jovo-na-novo na S mašini, nadam se da ću, aman, uhvatiti vremena!

Hvala CDPR! Svaka čast! Čim Miles pomenu da mu je mentor Peter Gelencser (Senior Level designer) znao sam da se nešto valja iza.
Sada bih najradije zadavio forum svojim postovima o igri ali ajde da se zaustavim.
Naoštrite mačeve jer... Winds Howling!

A ipak ne mogu da se zaustavim...
Najbolja igra koju sam u životu igrao. I plaši me da sam u gejmingu došao do limita kao što sam kod filma. LOTR - nikad se neće napraviti bolji film za mene.
Igra koja mi je nekako promenila pogled na umetnost generalno i dala mi neko znanje. Ne znam kakvo, ali baš znanje. Ja sam tih godina malo i popustio na faksu, koji je Bogu hvala na kraju završen ali da znate šta jedna interaktivna umetnost može.

Malo mi bude knedla u grlu kad pomislim na neke emocije... Vezuje me neko fino vreme tih godina dok se ovo igralo. Pa izađeš sa društvom i pričaš o igri... Na faksu i dok obavljaš neke druge stvari opet misliš na svet iz igre.

Bolje se zaustaviti... Da poslušamo ovo...

Sta je ovo sad? Zar nismo dobili remastered verziju prije 2-3 godine sa rejtrejsingom i glupostima, kao next-gen verzija, ultra giga edition.
Ne razumijem, ovo sad ispada remaster remastered verzije, alaj ga i ovi iz CDPR muzu. Uocili da ne mogu izbaciti nista novo 6 godina poslije CP2077, pa daj sta das.
Koga bre muzu, u pitanju je free upgrade za sve vlasnike Witcher 3 kopije, ovo je fenomenalno

Samo da ne prekopiraju original u steam library-u...

Sta ti pricas covece boziji 😛
Sto se mene tice ovu igri mogu da remasteruju i da joj rade sta hoce dozivotno sve sto treba kako bi pratila trenutne standarde, ova igra treba da zivi vecno, i da naplate sve to nemam problem sa tim, a za sad kako vidim sve dobijamo besplatno.
Samo se setite svega ovoga kada stigne neka nova igra od njih, da ih ne blatimo previse jer na kraju to sto dobijemo vredi daleko vise do tih 70~100e koliko se inicijalno potrosi. Kada pogledam kakva se sve ****** prodaju za te pare ciji je rok trajanja 10~15h i cao moze da se brise, a ova igra em sto pruza 50~300h zabave i zadovljstva, nego jos uz to mozemo nebrojan puta da joj se vratimo i da nam uvek bude dobra kao prvi put pa i bolja jer malo malo pa se pojavi neka nadogradnja koja joj udahne novi zivot, a da ne zaboravimo pricamo o SP igri.

Cross platform mod support
Immersive meditation
Refined animations
New quest tracking
UI improvements
Looting rework
Refreshed motion blur
New accessibility features
Updated textures
Foliage shading rework
Tutorial modernization
HDR improvements
GTAO
Improved menu navigation
Ray tracing improvements
Global lighting rework
New shading model
Subsurface scattering
New tone mapper
PlayStation 5 Pro support
Xbox play anywhere support
Nintendo Switch 2 exclusive features
Nvidia DLSS 4.5
AMD FSR 4
Intel XESS 2.0
Path tracing on PC
Ray reconstruction on PC
Ray-traced hair
Native DX12
Rendering parallelization

Vidim ja da ovo neću moći pokrenuti kako treba kako su krenuli sa ovim unapređenjima. 😭
W3 već sada odlično izgleda a ovaj remaster će biti overkill.
YESSS!

Da li je negde pomenuto koliko će biti velika ekspanzija?

Šteta što nije dozvoljeno psovanje na forumu, ovo je LUDILO, free remaster upgrade, nova ekspanzija... ovo prsti, moracu novu kartu kupovati za ovo samo, veci mi hajp ovo nego GTA6

Nije ovo samo remaster, sad nesto citam daju i 2 dosadasnje ekspanzije besplatno za vlasnike orginalne igre a roginal je mogao u nekim trenucima da se kupi za par evera. Tek mi to nije jasno zasto bi se ova igre ikada prodavala za par evera. Mislim da ce se ovaj najnoviji dodatak prodati u mnogo miliona primerka, bas bi voleo da tako bude, da to dan neki signal trzistu da malo porazmisle o ovakvim potezima pa da jos neka ovako dobre igre a nema ih mnogo dobiju nesto slicno.

@Bokii99
Ma kakav GTA6 lozenje na krimi isprazne price. Dok je GTA bio iz priticije perspektive to je bila igra, ovo sve ostalo previse prilagodjeno svima komercijano. Ne znam sta se toliko ljidi lozi na GTA niti ce mi kad biti jasno.

Hoce li svaki dan koliko traje Gamescom nesto objavljivati u vezi Witchera, gameplay neki iz nove ekspanzije?

Starting August 26, join us in the entertainment area and witness first-ever
showcase ⁠of the new expansion!

Sam sebi da odgovorim pa ako jos nekog zanima, trebalo bi i sutra da bude jos o novoj ekspanziji

Poslednja izmena:
Au, kakva bomba. Taman mislim da probam nešto novo iz lib, ali ne može... I ono malo slobodnog vremena će da se krajcuje od spavanja, vidim. 🙂

Taman da se opika sa drugačijim izborima.

Slušam Milesov govor i kad je rekao da ko ima samo osnovnu igru dobija prošle 2 ekspanzije džaba mislio sam da sanjam ili CDPR je iz nekog drugog univerzuma.
Drugi izdavači bi papreno naplatili ovu enhanced verziju.

Verujem da CDRP je proračunao da im se više isplati da daju džaba te 2 ekspanzije i lepo da naprave sebi marketing za novi DLC.

Ali samo ću još jednom napisati za igru koja NIKAD NIJA IMALA NIKAKAV SMRDLJIVI DRM (Denuvo i ta ******) oni daju free upgrade + free prošle dodatke DŽABA.
Ako vas @Dragonbane smorio malo ja ću isto Blood & Wine kao DLC vredi više nego neke AAA igre koje su izašle od tada pa na ovamo, kako je napravljena igra i priča, ma sve.

Ja sam CDPR-u oprostio odavno za prvu verziju CP 2077, koja btw. nije bila ni toliko loša igra na početku a posle su je sredili da bude značajno bolja.
Jedini su studiji kojem bez razmišljanja dajem pare za igre (osim ako ih ne kupi M$ ili EA).

1787698401976.webp
1787698440881.webp

Ostavio sam jos pre ~godinu dana BaW nezavrsen i ovih nekoliko achievement-a za platinu. Kao da sacekam mesec-dva pre ekspanzije da uhvatim zalet...

Sad mogu lepo da zavrsim pa ispocetka kad izadje remaster 😎

@vladimirus Mislim da se nesto pricalo da je kao Blood and Wine, i vremenski a i nova mapa.

Nego šta rekoše za regiju? Gde se ovo odvija? Cidaris? Kerack?
Na jednoj od slika koje je postavio kolega @vladimirus vidi se zastava ali ne mogu odrediti iz koje je regije 🤔

Ima na steam stranici malo info:

The Witcher 3: Wild Hunt — one of the best-selling and most critically acclaimed role-playing games of all time — returns with a brand-new expansion. Songs of the Past sees legendary monster slayer Geralt of Rivia travel to Letten, an idyllic land on the surface but with a dark secret hiding below. Equipped with unique mutagens and a new weapon, the chain, Geralt must overcome never-before-seen foes as he fights to overcome a long-dormant evil. More than his life is at stake though; across a story filled with choices and consequences, the fate of the entire land, and even Geralt’s closest friendship, are also at risk.

Geralt of Rivia Returns — Famed monster slayer Geralt of Rivia returns to the Path for another adventure, equipped with unique mutagens and a new weapon to master.

Explore a New Region — The idyllic land of Letten is full of stories to discover and secrets to uncover, including something sinister at its very core.

Experience Epic Quests — Dozens of new quests, points of interest, and more await as one of the best-selling RPGs of all time gets hours of new content.

Uncover a Supernatural Mystery — Unfurl an authentic Witcher story full of choices and consequences as Geralt fights to uncover a dark curse at Letten’s center.

Discover Remastered Content — Enjoy updated gameplay, visual fidelity, performance, character progression, and more through The Witcher 3: Wild Hunt — Remastered.

Kolika god da je igretina nemam vremena da se opet komitujem a od septembra kreće lavina igara. Takođe mi nema smisla da posle toliko vremena igram samo DLC.

Mislim da ću ipak sačekati četvorku.

Tajming im jeste loš. Šta god mislili o GTA, ipak će odvući fokus.

Ma GTA svakako neću igrati jer neću kupovati konzolu ali ima tu još brdo novih naslova od 3. septembra pa do daljnjeg, čak i u prvom i drugom kvartalu 2027.

Da je npr u Junu izašla ova verzija +DLC pa da se pegla preko ljeta...

Witcher 3 je imao vise bagova i losije je radio od Cyberpunka 2077, koji je pretezno na konzolama pravio najvece probleme.
Meni je savrseno radio od prvog dana, a mislim da je nakon svega par update-a i drugima bila skroz ok na PC-u.

Ja sam nakon Witcher 3 za CRPR bio u fazonu:

Screenshot 2026-08-26 111931.webpScreenshot 2026-08-26 112006.webp

Mozda je na konzolama W3 bio u nekom trash stanju, ne znam, na pc uopste nije bila takva situacija, C2077 je imao 100x gori launch state.

Nazad
Vrh Dno