Šta je novo?

The Witcher 3

Da ne mora da se zavrsi bilo sta Uriel mozes odmah da igras bilo koji dlc. Proday pojma nemam dal' se radnja nastavlja ili je neki totalno drugi period. Originalni Witcher 3 je imao prirodnije boje(ne da je posebno bitno za ovakvu igru nekome) jednostavno su sve boje drmnuli na toplije i napravili "nov" izgled, licno malo mi se vise svidjalo ranije, ali nista strasno.

Ma izvalio sam, nesto sam zeznuo oko instalacije pa mi se nije video B&W.
34lvl a nisam jos ni glavnu kampanju zavrsio :D sto je vec problem jer imam gomilu questova koje sam preraso pa nemam neku motivaciju da ih zavrsavam. Vidim da su ubacili skaliranje protivnika po tvom lvl ali i dalje loot i xp su isti. Ono, mlatis se s gulovima i banditima za opanke i majcu...

Kakva je bila vasa strategija dok ste igrali ili dok igrate jos po pitanju glavne price,sporednih misija ili onih neistrazenih mesta?Jednostavno ne znam kako da izbalansiram da ne budem overleveled i za jedno i za drugo!Trenutno u Novigrad-u lvl 15,a dobijem sporedni kvest level 8,nije mi bas jasno!U vecini slucajeva i nema potrebe za potion-ma,oil-ma i drugim pomagalima!Bilo bi zanimljivije da jednostavno moras to da koristis da bi mogao nekog monstera obezglaviti,a igram na najvecoj tezini!
mlatis se s gulovima i banditima za opanke i majcu...
:D

Poslednja izmena:
Kakva je bila vasa strategija dok ste igrali ili dok igrate jos po pitanju glavne price,sporednih misija ili onih neistrazenih mesta?Jednostavno ne znam kako da izbalansiram da ne budem overleveled i za jedno i za drugo!Trenutno u Novigrad-u lvl 15,a dobijem sporedni kvest level 8,nije mi bas jasno!U vecini slucajeva i nema potrebe za potion-ma,oil-ma i drugim pomagalima!Bilo bi zanimljivije da jednostavno moras to da koristis da bi mogao nekog monstera obezglaviti,a igram na najvecoj tezini!

:D

Ja sam oko 4 questova propustio zbog toga. Kontam radis side questove dok ti main ne bude tacno level koji imas za recommended, pa onda opet explore na mapi i radis questove. Ja sam malo pojurio u pocetku main story iz razloga sto sam zapoceo igru na GoG-u pa onda dobio steam verziju, da nisam 3-4 questa otisao napred pokupio bih i tih nekoliko.

Btw odusevljen sam mapom u B&W, nisam ocekivao ono sto sam nasao u jednom DLC-u.

^
Onda sam malo pozurio sa side quest-ovima,posto sam lvl 15,a main mi je trenutno 12!Sto je jos gore od svega main quest daje vise exp-a nego side quest!Vidim ja da ce biti ono "opusti se i uzivaj u igri"!:)

^
Onda sam malo pozurio sa side quest-ovima,posto sam lvl 15,a main mi je trenutno 12!Sto je jos gore od svega main quest daje vise exp-a nego side quest!Vidim ja da ce biti ono "opusti se i uzivaj u igri"!:)

Ma najbolje se igra kad ne gledas mnogo sta pre da radis. Ja sam kao navodno iso uvek glavni quest, a uvek se usput pokupi nesto sto me zainteresuje pa zalutam ko zna gde i na koji side quest, onda se osvestim vratim na main quest, pa opet zalutam i tako u krug. I uvek mi se zalomilo da sam bio tu negde oko recomended lvl za main quest.

Ja sam eto u expanziji otisao blizu 40-og levela a main quest mi je jos na 35-om. Poceo sada da ga radim bas iz tog razloga jer nisam siguran da li main questovi gube na exp-u isto kao i side questovi ? Ja ne verujem da cu da zavrsim kompletan DLC ispod 30-ak sati, vec sam protracio 6 sati u igri a jos sam na prvom questu sto se tice price.. Predobra mapa, sta vise mislim da im otvara vrata za jos dobar broj DLC-eva (jos ako pogledas world map i vidis da ima bas mesta da se uglave jos manjih uh..). Monster scale opcija il kako vec, tek sam sada provalio da mi je bila upaljena po defaultu, igram na death march, vidim quest level 36, AI je level 41..procesljam kroz opcije vidim da i to postoji, sa iskljucenom opcijom lvl35 padnu. Bas bas.. :whip:

Ja uvek malo radim main quest pa onda kad dosadi cistim side questove da promenim ritam. Pogotovo ona Velen prica koja je mracna pa u tom slucaju znam otici i u Novigrad pa igrati i tamo malo main questove. Ja mislim da su i deveoperi rekli da ne mora da se cisti regija od regije vec da je preporucljivo ici tamo vamo (Velen-Novigrad-Skelige). U svakom slucaju koristim mod koji mi za sve daje pun xp tako da i ako zakasnim za nesto opet dobijem xp.

Sad bas igras gwent i razmisljam koliko bi dobro bilo da su ubacili gwent kao multiplayer

Ja nikada taj gwent nisam igrao (doduse probao partiju-dve); kontam da se tu (na tim misijama) moglo jos fino xp-a nakupiti.

Gwent je objektivno sjajna igra sama po sebi. Treba malo vremena da se udje u stos i da se sakupe karte, a sa AI-jem na najvecoj tezini zna da bude postena borba. Sad u Blood & Wine su dodali jos jedan faction pa ima opet sta da se uci.

Sad bas igras gwent i razmisljam koliko bi dobro bilo da su ubacili gwent kao multiplayer

Gwent ladno moze da prodje kao standalone igra kad malo bolje razmislis. Ubace se simpaticne animacije, naravno Hearthstone je obezbezdio sebi mesto, ali totalno bi se nosio u tom stilu.

Jedini problem koji imam sa njim je sto je masina za farmanje para i to mi je uvek smetalo posto volim da igram na najvecoj tezini i najteze moguce. Partije protiv hard ai stvarno mogu da budu teske pogotovo kad krene da spama 10 snaga karte pa je dilema kada pustiti samo. Inace igrao sam malo ekspanziju i oni koji su citali knjige ce biti odusevljeni kad vide koga srecemo :)

Ja sam puko 15k golda i jos nisam sve doveo na mastercraft iz skole medveda.. A gde je tek gold za grandmaster gear :( Odlucio sam se za taj kombo jer koristim AI scaling ili kako se zove, planiram ng+ isto na death march tako da mi treba taj gear, a i moram da se odlucim za jedan svejedno da vidim kako utice na igru kada se skupi set :) Zaboravio sam da moze da se dobija gold na gwentu solidno.

Posle odredjenog questa u ekspanziji nastaje bug gde lock-on target ne radi.. Tako da postoji i ta problematika tu, ne znam da li se bug nastavlja na ng+, nadam se da ne..

Zavrsio ekspanziju u dahu bez pauze. Sta da kazem, sama ekspanzija je toliko dobra da je mogla biti zasebna igra lagano. Na kraju zamalo nisam suzu pustio i zbog desavanja i zbog cinjenice da je kraj. Ako bi postojala kategorija za najbolju igru svih vremena witcher 3 bi usao u uzi krug.

I ja danas ovo videh, prilicno sam dugo zagledao sliku i jedva sam prihvatio cinjenicu da je screenshot

Zavrsio, 30-ak sati sa svim treasure i contractima (doduse mislim da mi ostao board ili dva negde na mapi ali sam bio overleveled vec), svi side questovi (osim onih manjih sto se nadju na mapi od random likova (opet 2 ili 3 ostalo bio sam pred kraj kada sam naisao pa sam ih ostavio). Utisak odlican, bolja ekspanzija od prethodne u svakom smislu po meni, jedina zamerka i iritirajuce po meni je bilo sto su par questova bili sa dosta ponavljanja, i mobovi su reko bih 2 vrste u 2 fazona obelezile novu mapu dok ostalo tu i tamo zaboravis. Kampovi koji spadaju u side questove ili eventualno treasure hunt-ove ako ne nabasate na njih su skoro pa nemoguci na death march zbog ludog broja AI-a.. Oko 50-ak+ likova me napalo kod jedne rusevine.. Mislim da sam tu puko 2 sata na agro i bedne pokusaje da se ocisti to, ne znam zasto su takvu ******stinu uradili par puta u igri. Broj krajeva i nacina da se igra "produzi" je odlican, ne znam gde je tacno kraj :D Mapa je odlicno uradjena, u nekim igrama je i ovo prevelika mapa realno, a ne da je samo DLC. Likovi su odlicni kao i uvek.

Ne verujem da cu da odigram samo dlc ponovo ali cu load sat vremena pred kraj da probam jos neki zavrsetak, a ostaje mi da sredim ~6-7 achievementa i pritom nekako skupim gold da upgrade na grandmaster jednu skolu gde imam 6/6 na mastercrafted i samo 3 ako me pamcenje dobro sluzi na grand.

Verovatno budem kroz koji dan poceo ng+ dm sa enemy upscaling yay :) Previse sam pogresnih izbora pravio i u main storiju.

Btw sa ovim patchem, produzenom mehanikom za levelovanje, jos mesta na mapi..nadam se da ce objaviti nesto od DLC-ova u blizoj buducnosti mada sumnjam.. A steta, ima jos previse mogucnosti tu.

Poslednja izmena:
Nema vise, sad su svi presli na svoj novi veliki projekat cyberpunk

Mada su najavili da će posle cyberpunk 2077 možda da rade još jedan Witcher projekat.

Ali će prvo sve ovo što su do sada izdali spakovati u EE za trojku, a onda tek kreću u nove radne pobede.

Da li postoji neki oficijalni tekst o tome? Ja sam bas hteo da kupim igru sada kada je bila na popustu, i pass, ali rekoh ajde neka, sacekacu jos koji mesec, nadao se na jesen da ce izbaciti Enhanced Edition ili Game of the Year..

Ako je tacno da nece, onda ne moram da cekam..

Hvala unapred.

Da li postoji neki oficijalni tekst o tome? Ja sam bas hteo da kupim igru sada kada je bila na popustu, i pass, ali rekoh ajde neka, sacekacu jos koji mesec, nadao se na jesen da ce izbaciti Enhanced Edition ili Game of the Year..

Ako je tacno da nece, onda ne moram da cekam..

Hvala unapred.

http://www.pcgamer.com/cd-projekt-slays-witcher-3-enhanced-edition-rumour/

Dooosta jeftino mozes da prodjes na PC-u, ja sam slucajno naleteo na poslednju ekspanziju za 8e na g2a :)

Hmm.. Za PC su cene jako povoljne, kako Steam, kako GoG..

Sto se tice EE, sve je nesto staro, sada kada je izasla druga ekspanzija i igra dobije novi update, sumnjam da se ista menjati i mozda odluce da je naprave.. Nista me ne kosta da sacekam jos malo, i ovako nemam puno vremena da se maksimalno posvetim igri, ali kupovina je zagarantovana. :)

Hvala za info Mazi..

Sta se desava sa kucom iz Blood and Wine ekspanzije u ng+ ? Ne kapiram ? Poceo iznova, inventory je tu, stash je tu medjutim itemi na policama/slike/armori itd nestali ?

Sto se tice EE, sve je nesto staro, sada kada je izasla druga ekspanzija i igra dobije novi update, sumnjam da se ista menjati i mozda odluce da je naprave.. Nista me ne kosta da sacekam jos malo, i ovako nemam puno vremena da se maksimalno posvetim igri, ali kupovina je zagarantovana. :)

Hvala za info Mazi..

Dzaba cekas kada je odavno receno da igra nece dobijati EE, cini mi se da su to naglasili jos pre prve expanzije. Kako je sada druga expanzija izasla sada su ceo tim prebacili da radi na Cyberpunk.

A ono sto je neko reko da ce posle Cyberpunka da naprave jos jednog Witchera tu su isto rekli da je prica sa Geraltom zavrsena i ako budu jos koja igra bice neki drugi lik kao glavni lik.

Hvala za info Mazi..

Par dana pred izlazak B&W Rekli su definitivno kraj sto se tice witchera na duzi vremenski period, nisu hteli da preciziraju sta podrazumevaju pod duzi vremenski period, ali nista nece raditi kako na witcheru 3 tako i na nekom novom witcheru dok god ne zavrse 2 trenutna projekta na kojima rade. Za cyberpank nece nikakve informacije da daju do kraja godine, tako da cisto sumnjam da i sami imaju okvirno ideju kad ce da izadje i da ce pre 2018, a o drugom projektu ne zele u opste da pricaju, tako da cisto sumnjam da ce pre 2020 biti ikakve price o witcheru. Na zalost ne mogu da nadjem intervju, trebali bi da je bio za gamespot ili ign.

Definitivno mora da padne upgrade gpu-a ako planiram da igram ove dve expanzije. Performanse mnogo losije nego li kad sam zavrsio osnovnu pricu.

Nazad
Vrh Dno