Šta je novo?

The Witcher 3

WTF? Nasao sam kita :D

Prilozi

• 2015-06-03_00001.jpg
    2015-06-03_00001.jpg
    578.9 KB · Pregleda: 253
radim druge smene tako da igram od ponoci do 3-4 pa spavam do pola 11 pa pre posla malo.. ***.. inace sam lvl 12 i svasta trista se desilo u medju vremenu..

Na kojem lvl-u si zavrsio igru? opet imam taj trip da jurcam main quest a tek usput neki kontrakt da uradim.. ne mogu da se vracam u prvu regiju sada da cistim side-ove kada sam 8lvl-a veci nekako me smara..

Na kojem lvl-u si zavrsio igru? opet imam taj trip da jurcam main quest a tek usput neki kontrakt da uradim.. ne mogu da se vracam u prvu regiju sada da cistim side-ove kada sam 8lvl-a veci nekako me smara..

29. ili tako nesto, nisam siguran. Uglavnom ja sam pravilno nabudzio karaktera (pa nije bio potreban veci level). One mutagene fino rasporedio i lakse je bilo. Tacno se osjeti razlika kad fino podesis to. Inace ja sam najvise budzio plave kockice (Signs) i pored toga jednu granu Alhemija i Napada. Taman je bilo.

Gledam vase shotove, i sto svi furamo Geralta sa podsisanom kosom sa strane i repicem... mnogo je opasan tako, no homo ;) :))

Imas da pokupis.
Taj timerian armor je kod prvog prodavca na pocetku igre, onog sto spasis. Mada je krs. Na ostalo nisam anleteo ali DLC radi iako nigde ne pise :)

U meniju je samo switch za Yeneffer alternativni izgled. Ostali DLC se mogu videti u GoG klijentu (More>Configure).

Prilozi

• GoG.jpg
    GoG.jpg
    185.3 KB · Pregleda: 152

Prilozi

• witcher3 2015-06-04 00-03-15-93.png
    witcher3 2015-06-04 00-03-15-93.png
    648.4 KB · Pregleda: 192
  • witcher3 2015-06-03 23-18-30-48.jpg
    witcher3 2015-06-03 23-18-30-48.jpg
    986.8 KB · Pregleda: 189
Poslednja izmena:
Zapeo sam, svi mi questovi sive boje...

Nemam sta da igram, a da dobijam XPove.

@illidan sick man.. sick.. jel to oneshoot sve?
@mrtavker pa kako je to moguce? rekose da nema lvl cap? u stvari da, sledece pitanje mozda glupo ali ako nema lvl cap kako je moguce biti lupam lvl 68 tj sta treba da radis da bi dosao dotle? kontrakte?

Poslednja izmena:
to je iluzija, treba ti jedna spravica :)

moj je osisan :)

khm :D

Eye of Nahaleni misliš na ovo....ako može u spojler ili na pm di ga naći?

edit:zaboravi sve,čudno mi je bilo da postavljaš smajlića na tako ozbiljno pitanje

najzad mi je dala :p

Poslednja izmena:
Zapeo sam, svi mi questovi sive boje...

Nemam sta da igram, a da dobijam XPove.

Pa zar nije to onaj bug sa exp-om kada si 5+ levela veci od kvesta koji treba da uradis i ne dobijas exp. za njega?To bi valjda trebalo da rese sa sledecim patch-om!

@mrtavker pa kako je to moguce? rekose da nema lvl cap? u stvari da, sledece pitanje mozda glupo ali ako nema lvl cap kako je moguce biti lupam lvl 68 tj sta treba da radis da bi dosao dotle? kontrakte?

I contracti su sivi, ni za njih ne bih dobijao. Kontam odigrati ovo pa i neka ne dobijam boli me uvo, ali čisto hoću zbog nekih stvari da dobijam to. Tipa da malo nabudžim Geralta.

imam full cat armor set, mislim da je najbolji za dps :)

ima nesto i u grafici :D

mjok bre :) nisam na to mislio, dzaba dps kad napadnes copor bandita gde ti svaki peti udarac prodje pored bloka ako ne koristis pametno kretanje dok se usput i moras braniti od strela..

oni sa lukovima u dva pogotka oma sam mrtav,zato prvo jurim njih :p

Ako nije prevelika guzva, ovi sa lukovima mogu dobro da se iskoriste..
Drzis parry da blokiras strele i neprijatelja ispred sebe, pa onda istog navedes u lijinu izmedju tebe i strelca.
u 50% slucajeva, strelac one shotuje tog svog lika koji je ispred tebe :)

Nazad
Vrh Dno