Šta je novo?

The Witcher 3

witcher3 2015-05-26 18-02-06-52.jpgwitcher3 2015-05-26 18-02-24-59.jpg
witcher3 2015-05-27 14-46-54-36.jpgwitcher3 2015-05-27 15-23-56-08.jpg
witcher3 2015-05-26 18-02-35-84.jpg

Evo koja slicica i od mene, prva slika je vanila a druga je sa nekim modom koju je neko na predhodnim stranama jos ranije objavio.

Do sada preko 60 sati igranja 16 lvl i to samo u prva dva grada! Treci grad sam otvorio ali nisma puno tamo igrao.

Ja ne uspevam da nateram ovo da radi kako treba. Otvorio sam thread na njihovom forumu, mozda to pomogne.

Uglavnom, igra stane na par sekundi, ili deo sekunde. Probao da smanjujem detalje, probao savete sa onom threada sto je neko postavio, nista ne pomaze. Framerate je oko 50-60, mozda padne i do 40. Osim kad stane, onda je nula. I zvuk zna da me zeza, muzika secka ponekad.

^
Iskustvo mi govori da ovakvi slučajevi 80% završe na reinstallu sistema.

Ja ne uspevam da nateram ovo da radi kako treba. Otvorio sam thread na njihovom forumu, mozda to pomogne.

Uglavnom, igra stane na par sekundi, ili deo sekunde. Probao da smanjujem detalje, probao savete sa onom threada sto je neko postavio, nista ne pomaze. Framerate je oko 50-60, mozda padne i do 40. Osim kad stane, onda je nula. I zvuk zna da me zeza, muzika secka ponekad.

Jesi probao da fps staviš na unlocked, hoće da zeza kad je na 30 ili 60 zaključan. To se meni dešavalo ali samo u inventaru.

Jel brada raste samo ako se uradi clean shave? Nece ako se odabere neka druga?

Nije moj screenshot. Nisam jos poceo igrati jer cekam graficku da stigne. Ali vjeruj mi da bi stajao dugo na toj ivici i divio se.

Mislim pogledaj to? To jos nisam vidio u igri.

Ma ima i lesih. Dok jases konja po ravnicama ... izgleda na moemnte kao naslikano. Svaka im cast.

Da li je na najtežoj težini sistem alhemije isti kao na nižoj? Igram na težini za stepenicu nižoj od maksimalne i mogu reći da me ovaj sistem popunjavanja napitaka i bombi nakon meditacije pomalo iritira. Interesuje me u čemu je poenta trčkaranja za biljčicama, tamanjenja monstera, hrpe Calendina i Drowner mozgova u mom inventaru? Kad napravim napitak/bombu, sastojci mi više neće trebati? Čemu sve to?

Da li je na najtežoj težini sistem alhemije isti kao na nižoj? Igram na težini za stepenicu nižoj od maksimalne i mogu reći da me ovaj sistem popunjavanja napitaka i bombi nakon meditacije pomalo iritira. Interesuje me u čemu je poenta trčkaranja za biljčicama, tamanjenja monstera, hrpe Calendina i Drowner mozgova u mom inventaru? Kad napravim napitak/bombu, sastojci mi više neće trebati? Čemu sve to?

Trebaće ti da bi napravio jače verzije napitaka. Enchanced i Superior. Kao i ostale posebne napitke.

Igram na ati-ju 6950 (i7-760, 18gb) nisam pipao ništa od setovanja posto sam bio zadovoljan u startu.
Igram već par dana sa uživanjem. Igram polako i detaljno, istražujem, berem cveće, skupljam sve. Obavezno birate pretposlednju težinu ili maksimalnu. lvl 5 sam trenutno upravo sam ubio warewolfa (jeb... sam se 1-2 sata). Nisam potrošio još uvek ni jedan poen (imam 10 trenutno), ne mogu da se opredelim.
Par poslednjih godina ništa me nije toliko privuklo ko ova igra. Što se mene tiče igra godine, ne samo ove već i prethodnih 3-4.
Btw skoro sam skapirao da kad prodajete stvari npc-jevima pazite šta kome prodajete pošto ne plaćaju isto. Kovaču oružija, barmenu krzna itd. Ostalo provalite sami. Što se cene popravke tiče, najviše kinte vam ode na popravku oružija. Tako da je po meni najbolje da traš mobove ne ubijate najboljim oružijem nego nekim drugim oružijem koje kad se pokvari jednostavno prodate ili disenčujete.
Toliko od mene za sada, odoh da nastavim da uživam u w3 svetu.

Poslednja izmena:
Odlučio sam uzeti PS4 zbog ove igrice, nemam volje se bahtati sa mojom kršinom. Spucaš pare i na kraju opet zeza. Sva sreća pa sam se izigrao ko ****** :D

@phantomr
Potpisujem sve sto si napisao,a pogotovo ovo!
Par poslednjih godina ništa me nije toliko privuklo ko ova igra. Što se mene tiče igra godine, ne samo ove već i prethodnih 3-4.
Davno nisam igrao neki RPG,a da u side quest-u nije bilo donesi mi 4 lubenice,8 banana i 3 lepinje!Za 25h igre nisam naisao na tako nesto!Side quest je jedna mala prica,a ne da glumim prevoznika ili kurira!Optimizacija na nivou,grafika prelepa,muzicka pozadina odlicna,gameplay zarazan!Svaka cast za Poljake:Klanjanje

Poslednja izmena:
eh grafika,tako sam i ja mislio,al đavo nije dao mira,ajd da vidim samo malo,pa još malo,ma još ovu livadu da pogledam,pa groblje....i nisam niti primetio koliko je sati :p
igra te uvuče u svet i jednostavno se isklopiš iz RL(jadna moja žena....nešto govorila u vezi računa,struja,net nmpojma),a tek priča,ovi mali questovi se nadovezuju jedan na drugi...ma čista desetka
uglavnom meni solidno radi bez nekog trzanja,jes sve na med,nešto na hight,nešto ugašeno(BLUR obavezno)

ona reka kod ove prve birtije,ebote miš puna kovčega...zapravo 4+jedan tj prvi armor bolji za 13 punti,od ovog šta ga nosa na početku

Poslednja izmena:
Izašao je Catalyst 15.5 beta i zvanično na game.amd.com strani, sa podrškom za The Witcher 3.

Upravo me je jedan oborio s'nogu.
Setam Novigradom, pocinje kisa, ali oblaci nisu skroz kompaktni. Sunce je nekako ukoso, i kako oblaci prolaze, prekrivaju sunce delimicno, a senka na zemlji se javi, ali onog tipa kada je samo malo tamnije, ne puna senka. I tako ja stojim i gledam par minuta i divim se, skroz zaboravih sta je misija.

Poslednja izmena:
Hahah :D Juce sam imao slicnu akciju akda sam umesto fast travel-a jahao konja i naletim na neko imanje blizu Novigrada u kome patuljci obradjuju basti i statijaznam... i setkam se tako 15min, razlgedam i zaboravim sta je trebalo da radim uopste :D

Citajuci vase utiske, prosto mi je sve to nestvarno :)
Da tako moze uticati okolina na igraca, ne bih verovao :)

I jos jedan graficki detalj od juce... Naletim na zapaljena kola, dim i vatra se bas visoko dizu. Sunce zalazi a ja obigravam oko kola par minuta da posmatram kako sunce prolazi kroz dim, kako se prelamaju zraci, itd...

Prilozi

• 2015-05-29_00002.jpg
    2015-05-29_00002.jpg
    436.1 KB · Pregleda: 266
U Skyrimu sam imao hrpu sati, ali nekako mi se počeo mučiti, ali i dalje sam igrao dok nisam spucao questove. Pitam se hoće li i sad biti to, nadam se da ne, jer su u TESS misije bile monotone kao u Shanku, a ne jednoj open world igrici.

Sva sreca pa postoji trainer za bas teske boss-ove. Ne igram ja, vec kcerka,
koja voli vitezove, magije ...

Jedina stavr koja mi ide na zivce u igri nije ni toliko do samog dela igranja igre nego tipa neko mi posalje poruku na skype i hocu igru da spustim dole i nece nego mora da bude otvoren neki prozor pa tek onda sa alt+tab nekada hoce da prebaci prozor a nekada se toliko opire da mi ide na zivce. J*bem ti glup sistem akda ne mozes igru d spustis u windows kada ti hoces nego moram da zovem milana tarota da pitam jel hoce ili nece?

konfa iz potpisa,1080p,sve pogaseno i sve na low,temporalAA=false u render.ini - 70ak fps sa padovima do cak 35fps.cini mi se da je isto kad se sve popali,nisam testirao.GOG verzija,zadnji tj 1,4 patch.flicker i dalje prisutan,igra deluje krzavo iako je podesen hardware cursor na on.igra je na ssd-u.ukljucen fullscreen.sveze stavljena oficijelna 15,5 beta.

Poslednja izmena:
Resio sam problem sa low memory i izbacivanjem na desktop.. Kome se javlja taj problem nek mi se javi. :)

Zasto prosto ne bi napisao odmah ovde? Nekom moze biti od koristi ako bude radio pretragu na forumu, a ovaj post ce se zagubiti vremenom....

Instalirao 15.5 beta driver, 15% veći fps u odnosu na stari drajver sa istim podešavanjima! Sad sam za probu forsirao antialiasing, anisotropic filtering i teselaciju iz drajvera i fps je SKOČIO još 7-8 posto :)

Nazad
Vrh Dno