- Učlanjen(a)
- 04.04.2015
- Poena
- 19
Ja ne uspevam da nateram ovo da radi kako treba. Otvorio sam thread na njihovom forumu, mozda to pomogne.
Uglavnom, igra stane na par sekundi, ili deo sekunde. Probao da smanjujem detalje, probao savete sa onom threada sto je neko postavio, nista ne pomaze. Framerate je oko 50-60, mozda padne i do 40. Osim kad stane, onda je nula. I zvuk zna da me zeza, muzika secka ponekad.
Probao, i na 60 i na 30 i unlocked.Jesi probao da fps staviš na unlocked, hoće da zeza kad je na 30 ili 60 zaključan. To se meni dešavalo ali samo u inventaru.
^
Iskustvo mi govori da ovakvi slučajevi 80% završe na reinstallu sistema.
Nije moj screenshot. Nisam jos poceo igrati jer cekam graficku da stigne. Ali vjeruj mi da bi stajao dugo na toj ivici i divio se.
Mislim pogledaj to? To jos nisam vidio u igri.
Da li je na najtežoj težini sistem alhemije isti kao na nižoj? Igram na težini za stepenicu nižoj od maksimalne i mogu reći da me ovaj sistem popunjavanja napitaka i bombi nakon meditacije pomalo iritira. Interesuje me u čemu je poenta trčkaranja za biljčicama, tamanjenja monstera, hrpe Calendina i Drowner mozgova u mom inventaru? Kad napravim napitak/bombu, sastojci mi više neće trebati? Čemu sve to?
Davno nisam igrao neki RPG,a da u side quest-u nije bilo donesi mi 4 lubenice,8 banana i 3 lepinje!Za 25h igre nisam naisao na tako nesto!Side quest je jedna mala prica,a ne da glumim prevoznika ili kurira!Optimizacija na nivou,grafika prelepa,muzicka pozadina odlicna,gameplay zarazan!Svaka cast za Poljake:KlanjanjePar poslednjih godina ništa me nije toliko privuklo ko ova igra. Što se mene tiče igra godine, ne samo ove već i prethodnih 3-4.
Citajuci vase utiske, prosto mi je sve to nestvarno
Da tako moze uticati okolina na igraca, ne bih verovao![]()
Citajuci vase utiske, prosto mi je sve to nestvarno
Da tako moze uticati okolina na igraca, ne bih verovao![]()
Resio sam problem sa low memory i izbacivanjem na desktop.. Kome se javlja taj problem nek mi se javi.![]()
Zasto prosto ne bi napisao odmah ovde? Nekom moze biti od koristi ako bude radio pretragu na forumu, a ovaj post ce se zagubiti vremenom....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari