Šta je novo?

The Witcher 3

Realno kad vidim ove trailere pozelim sto pre neki Enhanced Edition, ali i ovako igra skroz ok izgleda.
Da nije Witcher 3 i da se do sada za igru nije culo, svi bi cutali i uzivali. Izgleda losije nego na trailerima, ali daleko da izgleda lose.

Predjoh prvu oblast i sad cekam malo vise slobodnog vremena da se ko covek posvetim, jer igra to svakako zasluzuje.
Na trecoj tezini mi je taman kako treba, mora da se pazi i igra oprezno.
Jedina zamerka mi je za AI, mogao bi biti bolji. Nekako je bas vestacki, recimo krenu ghouls na mene, ja se izmaknem unazad da docekam prvog a ostali da me ne potkace, kad se svi odjednom vrate na pocetnu poziciju k'o da se nista nije desilo.
Isto tako i za human protivnike, nekako su bas vidljivi if>then momenti, voleo bi to malo da srede nekim patchom.

I jedno spoiler pitanje za prvu oblast:
Jel uspeo neko da udje u onaj mlin gde se bije sa grifinom?
Tu sam jos ranije naisao na zanimljive iteme u blizini, pa me bas kopka sta je u njemu... :D

Bio sam ubeđen da se šališ kad si okačio onaj fenomenalni screenshot i napisao da je loša grafika... ali ipak da pitam-jel se šališ? :D

Ko pita ne skita. :-D Naravno da se salim, igrao sam 30-tak sati a jos nisam zavrsio Bloody Baron quest. :)

znači konvertujem bandita na konju sa axii, konj ukapira da ima neprijatelja na leđima, baci ga sa sedla, dočeka na zadnja kopita i one shotuje.

11/10.

Meni je axii op :) Juče sam izbio rulju 27. nivo a ja 15. na hard nivou težine. Samo bacao sa jednog na drugog axii dok se nisu poubijali :)

Ko pita ne skita. :-D Naravno da se salim, igrao sam 30-tak sati a jos nisam zavrsio Bloody Baron quest. :)

:) Ja skoro 60 sati a još imam gomilu kvestova u Velenu, i dobijam nove kad sam krenuo da se vraćam iz Novigrada :) Naravno, Novigrad možda 30-40% rešenih a treću lokaciju nisam ni posetio :) Boles od igre :)

Da ne pišem novu poruku... juče sam naleteo na prvi bag. U Novigradu su svi likovi držali raširene ruke a glava im je bila pored tela :D Sve je počelo dok sam pričao sa Hatorijem i ostalo tako minut-dva i onda se samo sredilo :)

Sve je počelo dok sam pričao sa Hatorijem i ostalo tako minut-dva i onda se samo sredilo :)

hqdefault.jpg

mora da ih je hatori hanzo poslao u rodić po MB pivo :)

Stigle mi prve tri knjige, sad će igra malo da čeka, a onda se nadam da će još slađe igranje biti.

Nece... tek poslednja knjiga resava sve! :D

ovo nema veze sa videom, sa apdejtom 1.4 teksture se iz nekog razloga vrate na low, cisto da znate

Poslednja izmena:
zapravo ima osam, osma je po radnji smestena pre trece.

Vidim da se zale ljudi da im posle 1.4 radi jos gore igra.

Jel ima mogucnosti da se nekako graficka podesavanja moduju u ini.file ili gde se vec nalaze da priblizim
kvalitetu onog sto su predstavili, pre nego sto su igru oskrnavili vizuelno.
Mislim da je na netu je bilo nesto, mrzi me sad da trazim, jel neko probao?

sta svi prdite o toj grafici,igra ima odlicnu pricu i zabavan gameplay.

Jel ima mogucnosti da se nekako graficka podesavanja moduju u ini.file ili gde se vec nalaze da priblizim

Da li si bio u kuli na Fyke?

Imaš u postu broj #2483 u ovoj temi. A što se tiče fajla rendering imaš u postu #2775.

Ko jos koristi fraps kada je Afterburner bolji? :D

Vrh Dno