Šta je novo?

The Witcher 3

^ Hehe da. Ja sam se u početku ustručavao, a onda pročitah na internetu savet da se skuplja sve što može, jer stanovnici ne reaguju na to.
Možeš bukvalno pred očima da im uzimaš, mogu u kući pored tebe da budu i niko se ne buni.

Edit:
Može li nekako da se odzumira kamera?

Poslednja izmena:
Ma da, gde si još video da vijaju lopova.. Možda oni misle da ću im ja to sve vratiti pa zato samo stoje? :p

Poslednja izmena:
a ti bi napao witchera sa dva maca na ledjima i bad ass oziljcima da vidis kako ti iznosi hleb i sunku iz kuce :)

Jel ovo bug ili kovaci ne popravljaju sekire?

@illidan
Bilo bi uverljivije da su ubacili bar neke reakcije npc-ova... ovako su kao kartonske lutke.

Poslednja izmena:
izvuci mac pa ces da vidis reakciju :)

edit:

sta to trazis u mojoj kuci?... bam.... samar.... odakle ti pravo da to uzmes?!.... bam.... samar. mislim da su svesni kako bi se to zavrsilo.

ovako im je bolje da cute i puste ga sa uzme sta zeli.

1270. godina... divlji zapad je malo dete za to doba

Poslednja izmena:
Nhf, ali nesto gluplje nisam gledao odavno.

Uci u igru i namjerno traziti glitcheve, testirati AI na ovakav nacin!? Jos open-word igru, a koje po pravilu su daleko od bilo kakve perfekcije?

Ovaj je izgleda jucer poceo igrati video igre?

Jeste,bas je prekljuce otkrio svet igara. Meni nije delovalo da je namerno trazio nego jednostavno da je igrao i susretao se sa tim bagovima. To sto je open world ne znaci da je ok da bude odredjeni deo bagovita i da joj je oprosteno.

Poslednja izmena:
@illidan

Možda bi im bilo najbolje da se odma' okrenu na leđa i da se prave mrtvi? :p

Ja imam drugi problem, čistom sve živo i nosim nazad na prodaju, očistim prodavce do poslednje pare kad im prodajem iteme, pa onda kupujem i pravim kako bi imali para da im rasprodam ceo inventar :) Sledeći put kad dođem, nemaju puno para (tipa oko 500) pa se dovijam na sve načine da rasprodam svoje i kupim ono što mi treba. Trenutno imam oko 3500, lvl 12 sam.

PS. Ovu temu bi trebalo podeliti na dve, jednu za one koji je igraju, drugu za one koji je (ga) mere :D

Isto i kod mene. Mada ja stekam lovu samo za reparacije jer se macevi bas brzo habaju. I za neke travke koje me mrzi da skupljam po poljani :D Maceve i opremu generalno mozes naci tumarajuci po mapi i uglavnom te zadesi dobar komad. Vise me smara stamina konja a nesto mi se ne daje lova za nova sedla :D
Inace, stvarno mora da se igra na vecoj tezini. Poceo sam cak da jurim debelo jace protivnike od sebe da bi se malo vise uziveo u borbu. Malocas sredih nekog Earth Golem-a koji je bio 7 nivoa iznad mene... ako se nismo pola sata fajtali #pajaneznam... :D

MAD_MUzzY, odradi konjske trke kod Bloody Barona ;)

a,sori,nisam video.providno kukas za vjuovima,dal' za sebe ili ti je taj lik neki rod,drugar ili sl.da je nesto pro bono pa i da ti se progleda kroz prste,ali s' obzirom da svi se tripujete kako cete da obrnete masnu lovu na yt,nije kul,narocito ovim metodama.meni licno jako smeta.na kraju krajeva,ako je bas tolika potreba,urgirajte kod moderacije da vam otvori temu,podforum,pa se kacite i kukajte.meni licno mnogo vise smeta kuknjava za vjuovima od merenja.

Sta pricas ti, "Worth a buy" je YT kanal star sto godina? Mac je Shkot btw tesko da je u srodstvu sa mrtavker a ti bi mogao malo da obratis paznju na nacin na koji postujes, svaki drugi post ti je flame i vredjanje (kad vec modovi ne reaguju...).

Da li mislite da bi Witcher lepo pocesao svrab za open world RPG igrom koji mi je ostao nakon sto sam konacno izgustirao Skyrim (i modovan Skyrim)? Kako biste u najkracim crtama opisali razlike u odnosu na njega? Kod Skyrim-a me je na kraju ubila repetitivnost svega, od likova do kvestova do okruzenja (cast izuzecima tipa The Mind of Madness quest)... Kako ovde stoje stvari?

Poslednja izmena:
@zuloom

Bravo za post, zbog doticnog sam dobio kaznene poene sto je trco da se zali moderatorima a sam je trazio sta je dobio u GTA 5 temi.

Sto se tice samog TW3 tek sam poceo igru tacnije ubio sam grifina pa sada malo pauza. Generalno nisam obracao paznju na to kada su igru predstavljali 2013 tako da sada nemam predstavu jesu nesto smanjili grafiku ili ne ali ja sam generalno zadovoljan, jer koliko sam je platio bilo bi glupo da se sada zalim na nesto. :-devil-:

Za sledeci off ili napad, ili namerno zapocinanje svadje uradite report ili pm moderatoru.

Ne mogu Barona da pobedim u gwenu pa to ti je, nema sanse, jednom sam bio na poen od njega u drugoj rundi i nista. Definitivno cu morati da se vratim kod njega kada budem imao jace karte u deck-u. Taman kad pomislim da cu pobediti, on izvuce companion kartu i dobije +8 na strength-u i smorim se...

^ Ja sam Barona pobedio iz prve u Gwenu, a ne razumem ni pravila igre! :D

Pitanje za one koji su završili "Family Matters":
Šta dalje kada se pronađe Tamara i to kaže Baronu? Kako da se nastavi potraga za ženom? Da li možda treba da završim prvo misiju sa Witches from Bog?

Poslednja izmena:
Jeste,bas je prekljuce otkrio svet igara. Meni nije delovalo da je namerno trazio nego jednostavno da je igrao i susretao se sa tim bagovima. To sto je open world ne znaci da je ok da bude odredjeni deo bagovita i da joj je oprosteno.

U tom slucaju moras video opet pogledati, malo bolje.

Fight sa Griffinom je namjerno trazenje glitcheva. Griffina je cilj pobjediti, ne bjezati od njega ocekivajuci da ce te pratiti po cijeloj mapi?

I taj biser sta radi jeste trazenje glitcheva u igrama!? Nema pametnijeg posla izgleda?

Poslednja izmena:
@rAMA
Dosta bolje izgleda sa ovim presetom,barem meni vise odgovara,onako su mi previse jarke boje!Jel bi mogao okaciti i taj drugi preset koji je po tebi jos bolji?

:-devil-:

2303_eae3.gif

@rAMA
Dosta bolje izgleda sa ovim presetom,barem meni vise odgovara,onako su mi previse jarke boje!Jel bi mogao okaciti i taj drugi preset koji je po tebi jos bolji?

U istom postu koji sam linkovao imaš i tu noviju verziju pri dnu ispod edit-a (Download Neue Version), kao i poređenje između njegove regularne verzije i te nove na kojoj radi još uvek. Btw, za tu verziju je potrebno ugasiti sve postprocesing efekte u samoj igri.

Poslednja izmena:
U tom slucaju moras video opet pogledati, malo bolje.

Fight sa Griffinom je namjerno trazenje glitcheva. Griffina je cilj pobjediti, ne bjezati od njega ocekivajuci da ce te pratiti po cijeloj mapi?

I taj biser sta radi jeste trazenje glitcheva u igrama!? Nema pametnijeg posla izgleda?

Nikoga ne napadam/branim, ali ako smo gledali isti klip lik je rekao da nije dovoljno visok lvl da se bavi njime i da je otisao da se lvl-uje i posle primetio glitch...

^Kao sto covek kaze, upravo je tako bilo. Pogledaj video opet malo bolje.

U istom postu koji sam linkovao imaš i tu noviju verziju pri dnu ispod edit-a
Hvala,nisam video!Ova druga je stvarno bolja!:wave:

Nazad
Vrh Dno