Šta je novo?

The Witcher 3

GeForce 352.86 WHQL driver download
Just in time for the highly anticipated title The Witcher 3: Wild Hunt, this new GeForce Game Ready driver ensures you'll have the best possible gaming experience

http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/85051/en-us

Spremite se :)

edit: Ne zamerite sto kacim nvidia drajvere posto i imam nvidiu, ipak vezano je za igru. Bez ljutnje AMD people :)

Poslednja izmena:
Igra sutra izlazi, ali nesto mi je zamro hajp? Mogu reci da je mene tek danas uhvatio :) 2 stvari koje mi se najvise svidjaju a poznate su je velicina mape, a i ljuljanje vegetacije na vetru doprinosi ugodjaju. Jesu nas malo lagili, ali cemo im oprostiti, a oni ce nama za uzvrat oprostiti sto cemo igru kupiti na nekoj rasprodaji od 3-5e, a ne po retail ceni :)

[YOUTUBE]UUMfnFHWse4[/YOUTUBE]

Drajver skinut, windows ociscen, monitor ispoliran, steta samo sto nisam igrac rpga ali zbog lepote cu je staviti, pa kolega sa posla neka igra on voli :D tomorow pisemo novu istoriju gaminga :D feel the game !!! feel the moment !!!

izgleda da lepo radi na 660gtx ako je ovo pravi video...

Poslednja izmena:
Igra sutra izlazi, ali nesto mi je zamro hajp? Mogu reci da je mene tek danas uhvatio :) 2 stvari koje mi se najvise svidjaju a poznate su je velicina mape, a i ljuljanje vegetacije na vetru doprinosi ugodjaju. Jesu nas malo lagili, ali cemo im oprostiti, a oni ce nama za uzvrat oprostiti sto cemo igru kupiti na nekoj rasprodaji od 3-5e, a ne po retail ceni :)

Hajp je sad out, hejt je in...

Sto se tice videa sa GTX660, nevezano da li je istinit ili ne, ja ne vidim razlog da ne radi ok na toj grafici. Meni ovaj Witcher 3 generalno ne izgleda nista bolje od npr Far Cry 4-orke npr, a neke stvari i ne izgledaju tako dobro.....npr voda, deluje 2 klase losije od svega ostalog u igri.

No, igra je takva kakva je i realno to nikog nece spreciti da je igra sa uzivanjem. To je sve trazenje dlake u jajetu, a igra kao igra deluje da bas obecava sto se tice sadrzaja.

Kakve su preformanse bez te hairworks gluposti ?

Ovaj hairworks je epohalna glupost,secam se kako je moja gtx 660 ti OC stucala kad sam u Tomb Raideru ukljucio.Bukvalno sa 50-75fps(avg 62)na nekim kombinovanim high detaljima sa pogasenim filterima,na 35-50,a prosek jedva preko 40.E sad u Witcheru ima mnogo vise efekta na sam kvalitet prikaza,ali mnogo to vuce.
U svakom slucaju meni je drago zbog ociglednog downgrade-a,posto je ocito taj downgrade glavna tema ovde.Drago mi je i jer i ovakva igra izgleda dobro+mnogo vise ljudi ce moci da je igra.I na kraju drago mi je jer ce gameplay biti u prvom planu,a ne grafika(koja bi sigurno bila da je na nivou onog ludila iz prvog gameplay trailera).A po onome sto vidim na netu,mnogo toga bi moralo da se desi da novi witcher ne bude igra godine.
@Leon:Hvlaa za link,kako cu samo da gasim gluposti:d

Poslednja izmena:
S obzirom da Ultra izgleda kao Low ima W3 da se potera sa AGP grafama.

Cuj ultra izgleda kao low!?

Low ce cak biti i bolji bez ovih Blom, Motion blur, Lens flare i ostalih efekata sto vole mladi

Onaj motion blur mi glupost da nema veće....čemu to uopšte služi?okulistima da mlate lovu??

Meni fizicki postane muka od njega neke igre sam batalio zbog toga.

tu se brate ne vidi nista, glup test ko ponoc...

We'll get into some more detailed framerate tests as our review progresses, but here's how it performs up on my office machine—GTX 970 GPU, i5-2500K CPU (4x3.3GHz), 16GB RAM.

Ultra: 40 - 50 FPS, dropping to near 30 in some conversations. Disabling HairWorks immediately adds 5-10 FPS, dropping shadows down to from ultra to high in addition gives smooth close-to-60 performance.

Medium: 70-100 FPS

Low: 100-120 FPS

http://www.pcgamer.com/witcher-3-graphics-options-performance-and-settings/

Poslednja izmena:
To je to - Ultra bez hairworks i high shadows.

[YOUTUBE]hBoCRYX6Vq0[/YOUTUBE]

tu se brate ne vidi nista, glup test ko ponoc...

We'll get into some more detailed framerate tests as our review progresses, but here's how it performs up on my office machine—GTX 970 GPU, i5-2500K CPU (4x3.3GHz), 16GB RAM.

Ultra: 40 - 50 FPS, dropping to near 30 in some conversations. Disabling HairWorks immediately adds 5-10 FPS, dropping shadows down to from ultra to high in addition gives smooth close-to-60 performance.

Medium: 70-100 FPS

Low: 100-120 FPS

http://www.pcgamer.com/witcher-3-graphics-options-performance-and-settings/

Uz svo duzno postovanje, ne lupaj. Ako nesto dobro to su ova uporedjivanja novih igara.

Ako niste videli:

"All PhysX in this game is run off the CPU"

Da, vec smo postavili za taj Physx preko CPU.
Videcemo kako ce ispasti, obicno kada se physx efekti rade preko procesora bude problema, da vidimo kako su optimizovali sada tu obradu.
Opet, to znaci da ce trebati dosta procesorske snage, e sad, da li kao single thread i IPC performanse( Intel) ili kroz vise jezgara( AMD), ce da vidimo, ali mozda i I5 procesori budu nedovoljni. Secam se one trave u Crysis 3 i koliko je procesorski bila zahtevana.

Sutra u jedan posle ponoci se otkljucava igra?

Još 4 sata i 25 min.

Jel zaboravljate day 1 patch od ko zna koliko giga. Ostaćete budni a onda ćete zaspati gledajući % downloaded.

^ Mislim da je day-0 patch već pušten. Upravo sam skinuo kompletnu igru i u folderu igre stoji i "patch0" folder.

Edit: Ili si mislio na "male fajlove" koji će biti dostupni za download tek kada igra bude zvanično izašla?

Poslednja izmena:
Jos samo da stigne j*beni key.

Nazad
Vrh Dno