Šta je novo?

The Witcher 3

Kako kada igra nije ni izašla. Vidiš da igra ima popust od 9€ zato što u pakovanju nema diskova? :d

Imali kod nas Collectors Edition negde ???

Lepo :)

[YOUTUBE]C4tLTn5scnQ[/YOUTUBE]

^
Ponekad kad gledam ove snimke i vidim ove ljude kako se samo zabavljaju,ne vezano za ovaj snimak,imam utisak da zivim na drugoj planeti!Ovde kod nas monotono do bola,jedno te isto svaki dan!

Koga ne mrzi da cita

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]94R0Ji39E68[/YOUTUBE]

Pao je pre-order na steam-u, izgleda fenomenalno :)

Kasniš brale, moj preorder je pao u avgustu :d

Ja jos u junu :) Nego, kako se blizi release tako mi je teze da se strpim. Bolje da nisam gledao bilo kakav gameplay ali je jace od mene ***. :)

Znam :D, ali primjetio sam sve sto prije padne pre-order sve mi je nekako teze cekati, tako da sacekam 3-4 sedmice prije izlaska pa onda :d

Nove slike:

18WUXvQ.jpg

QzTg9nI.jpg

sy0dxDY.jpg

YtWoxfh.jpg

ZhE8gAZ.jpg

TuCwf2F.jpg

vri8fvT.jpg

b5mvalS.jpg

QPTKjqe.jpg

Poslednja izmena:
Spoiler plz

Ne znam za vas ali ja sam se uznemirio....

1237576337_daffy-jerking.gif

SS-ovi izgledaju odlicno!

Nema dovoljno zidova i cigla za komentarisati... :)

Cinjenica je da su neke detalje sasjekli ali i dalje izgleda odlicno.

na 980gtx letii , znaci 970gtx letiii svaka cast za razvojni team i zelene :D

^znaci nema zime za nas :p

Realno, nije ono što je obećano zarad bolje optimizacije, što opet nije fer jer optimizacija ne bi trebalo da znači izbacivanje stvari nego poboljšavanje sistema da i sa tim stvarima uključenim radi bolje.

A sa druge strane, previše je i bilo obećano(ajde, da kažem prikazano i prećutno pušteno nama da se pravimo da nam je obećano), da bi smo se naložili i uradili preorder.

I ne mislim samo na grafiku. Ako me dočeka "Press any key to start" kao prvi ekran spičiću monitor sa mišem(srećom sam se vratio na wired mouse, baš zato što sam se uhvatio par puta kako potežem miša na monitor).

Bude li UI i gameplay mirisao na konzolitis... biće razlog za dizanje kuke i motike. Ovo što se vidi na ovim preview videima je previše tanak slice igre.

Poslednja izmena:
Realno, nije ono što je obećano zarad bolje optimizacije, što opet nije fer jer optimizacija ne bi trebalo da znači izbacivanje stvari nego poboljšavanje sistema da i sa tim stvarima uključenim radi bolje.

A sa druge strane, previše je i bilo obećano(ajde, da kažem prikazano i prećutno pušteno nama da se pravimo da nam je obećano), da bi smo se naložili i uradili preorder.

I ne mislim samo na grafiku. Ako me dočeka "Press any key to start" kao prvi ekran spičiću monitor sa mišem(srećom sam se vratio na wired mouse, baš zato što sam se uhvatio par puta kako potežem miša na monitor).

Bude li UI i gameplay mirisao na konzolitis... biće razlog za dizanje kuke i motike. Ovo što se vidi na ovim preview videima je previše tanak slice igre.

Kad budeš razbio monitor, okači ovde šotku toga, držaću te za reč. ;)

Vrh Dno