Šta je novo?

The Witcher 3

Resolution 640x480, here I come :)

Bolje manja rezolucija a da radi glatko nego nativna a da gledamo slajdove :d

Ljudi cini vam se, radice to na 660 gtx full hd ako ljudski odrade;)

Kako je napadna ova muzika, stvarno je iritantna. Ocekivao sam neke nove snimke iz igre...

Pih..Dobismo minut detalja...Igra izgleda fantasticno,borba podseca na AC na osnovu ovih par trejler sto su izasli..

Poslednja izmena:
E to je vec nesto, konacno neka nova muzika koja vadi trejler. Malko sam se najezio. :smoke: Evo malo bolji snimak.

Poslednja izmena:
q6b6p.gif

1386465862046ktkue.gif

13864661776317qbl2.gif

witcusf1z.gif

Poslednja izmena:
Ova scena sa konjem je sjajna. Da li je to do FOV-a ili je dizajn te lokacije takav da odlicno docarava prostranstvo, ne djeluje mi onako genericno kao kod Skyrim-a.

Na cemu ce se ovo igrati...........
Dok nije dosla scena grada(ocigledno da se radi o Novigradu) na repertoar,jos sam se i nadao da cu izvuci neki medium sa ovom masinom,medjutim..

Meni je najbolji ovaj prvi, kako mu samo odsece saku :D

Lepo je što sledeći kompjuter neću da sklapam samo zbog jedne igrice (Star Citizen), već zbog najmanje dve :-d

Ova scena sa konjem je sjajna. Da li je to do FOV-a ili je dizajn te lokacije takav da odlicno docarava prostranstvo, ne djeluje mi onako genericno kao kod Skyrim-a.

Kad već to spomenu, zato su ove zloće iz trejlera najgeneričkije Dremore iz Elder Scrollsa, makar po izgledu :)

Daleko od toga da je Wild Hunt nekakva kopija Dremore a svaki oklop sa šiljcima će ličiti jedan na drugi.
Svi će izgledati zastrašujuće, to im je uloga i u Witcher-u i u Elder Scrolls-ima.

Siguran sam da Elder Scrolls nema licencu na armor/oružje sa šiljcima ;)

Kad već to spomenu, zato su ove zloće iz trejlera najgeneričkije Dremore iz Elder Scrollsa, makar po izgledu :)

Nije me uopste podsjetio armor na taj iz TES-a, vise me je podsjetio na Sauronov oklop, taj Dremore mi se cini kao da je od nekih crnih kristala napravljen i skroz drugacije izgleda.

I mene na prvo gledanje podseti na Sauronov.
Sto neko rece pogodili su kolorit, samo da ga nediraju. Secam se za TW2 sam gledao isto neke gameplay snimke pre izlaska i odusevio se i onda u tim istim scenama kad sam igrao mi nekako smetalo sto su naknadno ubacili prenaglasene boje.

Meni sa ovaj prikaz wild hunt-a najviše dopada i mislim da je baš u skladu sa knjigom ali ako su oni odlučili da dodaju neki šiljak tu i tamo, to je njihov izbor.
Pa i da je pod uticajm Skyrima ne znači da je to nužno loše, ukusi su različiti.

Meni sa ovaj prikaz wild hunt-a najviše dopada i mislim da je baš u skladu sa knjigom ali ako su oni odlučili da dodaju neki šiljak tu i tamo, to je njihov izbor.
Pa i da je pod uticajm Skyrima ne znači da je to nužno loše, ukusi su različiti.

Pa sad. Znajuci da Divlji Gon(Eredinovi Crveni jahaci) nemaju veze sa skeletonima,malo mi nije prikladno da ih prikazuju kao kosturske pojave. Oni su obicni,ali veoma veoma *******i vilenjaci u kosturskim oklopima.

Poslednja izmena:
Pa ok ja nisam završio poslednju knjigu (upravo je čitam) ali iz dosadanjih opisa jesu utvare, kao spektralni nemrtvi koji jašu nebom, što je i u skladu sa originalnim mitom inače :trust:

U tom smislu meni kosturi sa linka mi deluju u skladu sa opisom.

Pa ok ja nisam završio poslednju knjigu (upravo je čitam) ali iz dosadanjih opisa jesu utvare, kao spektralni nemrtvi koji jašu nebom, što je i u skladu sa originalnim mitom inače :trust:

U tom smislu meni kosturi sa linka mi deluju u skladu sa opisom.

Izgledom podsecaju na utvare,istina. Sad,kakve "madjije" koriste kad vrsljaju po drugim svetovima,nije precizirano,moguce da se maskiraju u nemrtve da bi zavodili strah medju ljude. Ali u trejleru im je izgled savrsen. Samo da ne naprave nekog mega demona od Eredina,koji to stvarno nije..

Poslednja izmena:
Legendardna igra u najavi, valjda neće mnogo trpeti zbog toga što izlazi i za inferiorne platforme.

Pa valjda nece toliko trpeti zbog novih konzola..

Nisu toliki problem tehnikalije, doduše i one su u zaostatku od samog starta, već i kontrolni sistem i način igranja koji neumoljivo mogu izvršiti uticaj na izvođenje igre. Mada ljudi iza witcher-a su ozbiljni ljudi za koje sam siguran da neće dozvoliti da se takav uticaj oseti i ovde.

Pa oni su vec prosli tu tranziciju sakacenja sa TW2...uz uobicajene bubice zvane QTE, katastrofalan meni/inventar i roll play H&S.... No proslo je manje zapazeno zbog zvake o PC-ju i beskompromisnosti i sl pa su se svi okrenuli (zasluzenom) kamenovanju DA2.
Bilo pa proslo. Sad je sve to kul, tako da u ovom nastavku (nadam se) moze biti samo napredak...

Poslednja izmena:
Meni je borba u dvojci bila odlicna i voleo bih da ostane takva.

uz uobicajene bubice zvane QTE, katastrofalan meni/inventar i roll play H&S.... No proslo je manje zapazeno zbog zvake o PC-ju i beskompromisnosti i sl pa su se svi okrenuli (zasluzenom) kamenovanju DA2.
Veruj mi...Gaze ih za ove stvari na zvanicnim forumima i dan danas..
A i oni su valjda shvatili da je najbolji potez koji jedna kompanija moze da uradi je da detaljno istrazi feedback.

Slazem se, cak i ovi sto kukaju ne znam da li se secaju kakva je borba bila u kecu. Dvojka je svakako napredak.

Kako kome, meni se vise svideo kec prvenstveno sto je odstupao od svih ostalih kombat sistema, dvojka jeste u neku ruku bolja, a i pribliznija ostalim igrama, ali mi je smetala kolicina kotrljanja u toku samih borbi, koja je umela da bude zamorna. Mada je to ipak vise stvar razlicitih ukusa. Svakako u oba dela falilo je da se jos to ispegla, nadam se da ce sada zaista to i uraditi. Barem po njihovoj prici deluje da ce posvetiti dosta vise paznje tom segmentu.

Ne smem da gledam trejler da se ne izbedačim zbog zahtevnosti :S:

A kod borbe u dvojci mi je smetalo jedino prekomerno kotrljanje.

Nazad
Vrh Dno