svaka ti čast,u čemu je čar igrat sa takvim,,modom,,.....a nije mod već čit,iliti trainer
Zato je tu u redovnoj igri napitak koji omogućava da nosiš 10 levela jaču opremu (ili je bar bio kada sam ja igrao)Pa dobro kaze bahamud, koja je fora igrati tako? Nadjes mac koji je mnogo jaci i nije za tvoj lvl i ti ga stavis odmah i postajes OP za svoj lvl a to nije ni malo zanimljivo u igri. Jer da igra nije tako zamisljena kako je zamisljena onda ne bi imalo smisla ni craftati svu onu opremu i naoruzanje.
Te modove je napravio neko ko bas voli da olaksava igru i da okrece pravila u istima. Nikada tako ne bih odigrao witcher-a jer bi mi ubilo totalno smisao za igranje, ovako sam uzivao u svakoj destinacij koju sam odkrio, u svakom zadatku, svakom lovu na blago, svakoj novoj odkrivenoj pecini.
Pa cim ti dozvoljava da kao lvl8 koristis nesto za sta ti treba lvl20 to je bez pogovora cheat.Nije ni cit niti trainer
Ja sam tokom igranja video samo potion koji ti daje da nosiš za 2 lvla veći gear, što mi je ok fora ako se spremaš za neki veći quest na kome ćeš svakako levelovati.Zato je tu u redovnoj igri napitak koji omogućava da nosiš 10 levela jaču opremu (ili je bar bio kada sam ja igrao)![]()
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Mnogi u komentarima na video su rekli da su oplakali, a ni meni nije bilo svejedno![]()
Jel moram i prethodne modove da ubacim ili taj obuhvata sve?
pa sto ne igras? neces valjda to sebi da radis sa tjubom?Ko je radio najbolji gameplay na youtubu da pogledam malo, podsetim se?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari