Šta je novo?

The Witcher 3

svaka ti čast,u čemu je čar igrat sa takvim,,modom,,.....a nije mod već čit,iliti trainer

Pa dobro kaze bahamud, koja je fora igrati tako? Nadjes mac koji je mnogo jaci i nije za tvoj lvl i ti ga stavis odmah i postajes OP za svoj lvl a to nije ni malo zanimljivo u igri. Jer da igra nije tako zamisljena kako je zamisljena onda ne bi imalo smisla ni craftati svu onu opremu i naoruzanje.

Te modove je napravio neko ko bas voli da olaksava igru i da okrece pravila u istima. Nikada tako ne bih odigrao witcher-a jer bi mi ubilo totalno smisao za igranje, ovako sam uzivao u svakoj destinacij koju sam odkrio, u svakom zadatku, svakom lovu na blago, svakoj novoj odkrivenoj pecini.

Witcher nije GTA V da mozes da imas veliku dozu uzivanja sa modovima, mozes da se zabavis sa necim na kratke staze, a da igras celu igru sa nekim glupostima, po meni gubis sam car igre i osecaj da budes Witcher. :)

Pa dobro kaze bahamud, koja je fora igrati tako? Nadjes mac koji je mnogo jaci i nije za tvoj lvl i ti ga stavis odmah i postajes OP za svoj lvl a to nije ni malo zanimljivo u igri. Jer da igra nije tako zamisljena kako je zamisljena onda ne bi imalo smisla ni craftati svu onu opremu i naoruzanje.

Te modove je napravio neko ko bas voli da olaksava igru i da okrece pravila u istima. Nikada tako ne bih odigrao witcher-a jer bi mi ubilo totalno smisao za igranje, ovako sam uzivao u svakoj destinacij koju sam odkrio, u svakom zadatku, svakom lovu na blago, svakoj novoj odkrivenoj pecini.
Zato je tu u redovnoj igri napitak koji omogućava da nosiš 10 levela jaču opremu (ili je bar bio kada sam ja igrao) ;)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Zato je tu u redovnoj igri napitak koji omogućava da nosiš 10 levela jaču opremu (ili je bar bio kada sam ja igrao) ;)

Ja sam tokom igranja video samo potion koji ti daje da nosiš za 2 lvla veći gear, što mi je ok fora ako se spremaš za neki veći quest na kome ćeš svakako levelovati.

^ Je l' probao neko ovaj texture mode? Kako igra radi sa doticnim?...

Sa 4.4 verzijom uticaj na performanse je bio zanemarljiv, ne bi trebali ni sa ovom verzijom da bude drugačije.

Malo falilo da pustim suzu koje emocije je***

Mnogi u komentarima na video su rekli da su oplakali, a ni meni nije bilo svejedno :)

Znači prejako!

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Juče, kao ajde da malo odgleda šta pričaju i skoro celo odgleda.
Interesantno ih je slušati kako su tražili ko izdavača za kec i ako su ih odbijali jer nemaju MP, ne može rasa i klasa da se bira itd.
Ili kako su neki questovi nastali itd... :)

Svaka im čast. Ne sećam se da je iko imao ovakav odnos prema fanovima ili prema nekoj igri. Sa njima sam od prvog Witcher-a.

Haha kralju :d

Ko je radio najbolji gameplay na youtubu da pogledam malo, podsetim se?

Ko je radio najbolji gameplay na youtubu da pogledam malo, podsetim se?

pa sto ne igras? neces valjda to sebi da radis sa tjubom? :)
ja bas krenuo pre par dana da prelazim po prvi put na ps4 jer sam do sad presao par puta samo na pc-ju.

Nazad
Vrh Dno