novi dlc
http://www.gog.com/news/free_dlc_13_the_witcher_3_wild_hunt
ovi dlcovi su malo smešni,jedan quest,jedan set armora,jedan novi ???...nisu mogli svaka 3 meseca izbacit par questova,dungeona,iliti bilo čega al da bude više toga,a ne jedan po jedan.....ko da jedem špagete jedan po jedan 😛
Ti bas mrzis ovu igru?
Naprotiv, da je ne volim bilo bi me baš briga.
Upravo sam slučajno otkrio da mogu da se menjaju tabovi u inventaru tako što se drži W i koristi A,D da se pomeri na sledeci, prošli i kada se pusti W taj bude izabran. Interesantan sistem, mora da nisu čuli za dugme koje se zove TAB.
danas sam zavrsio igru posle mesec dana 🙂
Imao sam tuzan kraj da li to zavisi od igranja celekupne igre ili sam na zadnjoj misiji lose odabrao odg?
Stavio sam novu graficku i sad igra ne pamti podesavanja, nego svaki put kad je upalim moram da gasim postproces efekte i smanjujem hairworks
Dobih kod za Witchera na jednom streamu na Twitchu. Devojka kaze da je kod za GOG? Sta znaci to, treba da unesem kod na GOG ili kako? 🙂
Ao jeste read only ostalo od prijeTo i mene zeza jos od izlaska. Ali nekako je uspelo da se zapamti jednom tako da se sada menja samo fullscreen/borderless i hairworks pa moram da gasim. Jedino da ti je .ini fajl u read-only modu ali to kod mene nije problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari