Šta je novo?

The Witcher 2: Assassins of Kings

Ja igram nekih cetiri dana ovu poslednju v2.0 sa instaliranim nekakvim enhanced teksturama i radi kao podmazana bez gresaka i pucanja. Koristim ova podesavanja:

Imao sam problem sa neiscrtavanjem vodenih povrsina zbog tih novih tekstura i efekata, ali se to resava brisanjem/preimenovanjem ova 2 shader-a, water_flow.w2mg. i water_flow_new.w2mg.
Nalaze se na pathu Witcher 2/CookedPC/environment_levels/shaders
Nakon toga voda izgleda kao u prvoj vanilla verziji, ali sve radi OK.

Novi trailer ovaj puta kao najava verzije za konzole. Najbolji do sada :)

[YOUTUBE]9nC78t0NUCE[/YOUTUBE]

Odličan :)
Ja tek sada počinjem prvi put da igram ovo :p

Izlazi enhanced i za PC u aprilu, bolje sačekaj malo. Igraj keca za to vreme, ako već nisi :D

Dakle Enchanced verzija izlazi 17. aprila a evo i šta nas sve očekuje

New major adventures set in new locations. These consist of an underground system of chambers beneath Loc Muine and a temperate coniferous forest in the Loc Muine mountains, and a secret cave passage. These new adventures will add several hours of story-based gameplay to the game.

New major characters to the Witcher story. One of them is Brigida Papebrock Dame. This noble woman comes from the Temerian family Papebrock and is a 30 year old lady-in-waiting of the Temerian court. The other characters are secret--for now!

All new animations and cut scenes, including a new, three and a half minute pre-rendered cinematic depicting the assassination of King Demavend of Aedirn. BAFTA Award winner and Academy Award nominee Tomasz Baginski brings this key historical event to life, setting the stage for the story told in The Witcher 2.

Да ли се та верзија доплаћује као неки ДЛЦ?

Kratak film radjen u engine-u igre.

[YOUTUBE]BMc1ySC6Qao#![/YOUTUBE]

Imam laptop dell, procesor i5 na 2.4 ghz (ili 2.6 nisam siguran trenutno), 4gb rama i grafičku redeon hd 5650 sa 1gb rama i nisam mogao da igram igru normalno. Na najlošijim podešavanjima u rezoluciji 1366x768 nisam imao nikada više od 24fps. Naravno odustao sam od igranja, ali me zanima da li je to normalno?

Imam laptop dell, procesor i5 na 2.4 ghz (ili 2.6 nisam siguran trenutno), 4gb rama i grafičku redeon hd 5650 sa 1gb rama i nisam mogao da igram igru normalno. Na najlošijim podešavanjima u rezoluciji 1366x768 nisam imao nikada više od 24fps. Naravno odustao sam od igranja, ali me zanima da li je to normalno?

To je daleko od normalnog... Moj ortak je na C2D 6300, sa 4gb rama i matorom 8800GT Igrao igru bez problema u 1280*1024, A drugi prijatelj je na laptopu koji je kao tvoj sto se tice graficke i rama ali ima ubogi Athlon P520 odigrao igru bez problema. Tako da kod tebe nesto ne radi kako valja.

Ostale igre mi rade normalno, tako da nije do kompa. Probaću ponovo kada izađe ova nova verzija.

Izasao je i 2.1 patch !? Kako da instaliram igru od nule i da posle instaliram barem 2.0 patch, zna li neko ?

Za witchera nije potreban lekic...

Morao sam iz odredjenog razloga da deinstaliram igru i sada kada je ponovo instaliram mogu samo da nabacim patch koji je vec u samoj igri a sve dalje sto pokusam daje mi poruku da je igra nekompletna ili da verzija nije ok a ranije sam na istoj kopiji imao v1.35.

Igra nema DRM tako da nemaš šta da čačkaš, instaliraj i ostavi da ti odradi auto update i trebalo bi da radi najnormalnije

@Civil

Otidji na sajt witchera i tamo nadji stranicu sa patchevima i kreni da ih skidas redom, 1.1 skini international verziju a za ostale mislim da ni nema opcije izbora. Naravno pre toga uradi clean install jer patchevi nece hteti da se intaliraju ako imas neke druge zaostale patch fajlove ili dlc fileove, nemoj nikakv crack nista kopirati jer ti sa ovim patchevima ne treba. Btw sajt je malo nepregledan pa mozda neces uspeti iz prve da nadjes stranicu sa patchevima al ne brini tu je :)

Da li je cuo neko da treba da izadje enchanted edition za pc. Sta mislite o tome

I jeste i nije. 17. aprila izlazi novi enhanced edition, kažu da je patch "težak" skoro 10 giga i da će moći da se skine već od 11. aprila.

-Patch for PC Enhanced edition will be 10GB (thanks Daywalker30, for the remainder). PC users will be able to download the patch starting from the 11th on April. The update won’t be active until April 17th, though. Of course, this patch will be entirely FREE for every registered PC copy.

Vala bas... To sigurno one filmske sekvence radjene u engineu igre.

Šta god da je, u tih 10 gb mora nešto da valja... Jedva čekam, onda ću konačno moći da počnem da igram. Tako sam čekao i prvi deo da izađe enhanced edition, pa tek onda počeo da igram natenane...

Ja sam dva puta zapocinjao i odustajao zbog bagova. Nadam se da ce sada sve biti ok.

Ja baš zbog takvih stvari čekam i po godinu dana ako treba da izašu svi patchevi, modovi, dlcovi itd... pa da igram igru približno onako kako su je developeri zamislili, a ne onda kada je izdavač zacrtao da igra izađe, neću više da sisam vesla...

Stvarno svaka cast ljudima za sve ovo sto daju za dz.

Btw...ovaj orkestralni rok razbija!

[YOUTUBE]bq23Icbwwmk[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Kojih bagova?! Dvojka nema ni jedan ozbiljni bag koji utice na igru, da ja znam... Mozda si mislio na prvi dio?!

Prosle godine sam imao problema sa patchevima i gamestoping bugovima, imas na prethodnim stranama...

@Jovy

Orkestralni rok?

Pardon, orkestarski. :D

Vrh Dno