Šta je novo?

The Witcher 2: Assassins of Kings

A i ti @Gdin_M, imas azdaju od kompa a igras se na Win XP sram te bilo :p ,pa nije cudo da puca. Pre bih stavio Win XP u VM na Win7 i tako se igrao.

Ko je reko da ovo igram na win xp? Igra puca jer su developeri nesposobni, a i nisam jedini sa tim problemom jer na netu sam i nasao resenje koje je vecina predlozila. Sramota je da je igra dogurala do verzije 1.3 a da ovako crashira. Da kucnem u drvo sada je sve ok, doduse relativno, postoji bag da cutscene obaraju fps bez ikakvog razloga iako je i cinematic dof iskljucen, tj. iz normalnih 50fps u igri u cutsceni gde ima jedan npc i zid iza njega fps padne na 25... Negde citam da su ovakvi problemi dosli sa patchovanjem ali ko ce ga znati, mozda je bilo najbolje da sam pokrenuo cistu vanila verziju...

Btw ako je ovo moje kinesko-budzetsko sklapanje azdaja od kompa onda do q... :D

Poslednja izmena:
Ja tek treba da nastvaim da je igram tek sam stavio patch 1.3 i samo je testirao 5 minuta... i witcher I je bogami pucao, pogotovo kraj igre cak i sa EE verzijom, jako im lose ide patchovanje koliko oprave nesto i pokvare uvek

Meni ni jednom igra nije pucala, a igrao sam je bas mozno jedno nedelju dana svaki dan po 4+ sati bez prestanka, jednom se desilo mozda da se zamrzla ,ali tada se ceo komp zaglupio. Meni se cini da cak sa 1.3 daje vise FPS, mada to sto obara FPS u cutscene nisam jos primetio.
Witcher 1 EE 1.5 je pucao 90% u rasponu igranja od 3 do 5 sati.

sta ti znas, nisi cuo da driveri za nvidiu za win7 nevaljaju nista, jos sa tim tvojim krsem od dual cora ;)

Pa nevaljaju kad stavljas neke bete i one verzije gde pise da daje 0.00001% vise FPS u Crysis 2 na Triple i Quad SLI.
I meni ovaj DC nije krsh , i dok minimum za igre ne postane quad core ni slucajno ga necu menjati ! Plus graficka mi se odlicno slaze sa procom :D

Ni meni igra nijednom nije pukla a što se tiče FPS-a meni je veći FPS bio kad uključim onaj efekat, ne motion blur nego ono drugo, šta je već, da u daljini malo zamagli, i u cutscenama i u igri mi je sa tim veći FPS bio a i bolje izgleda :)

Izaso i patch 1.35

ali... meni se ova igra i dalje raspada od bagova. :smash: Znaci prosto neverovatno, sto je najgore postala je za mene survival horor. :S: Samo u onom epilogu na pocetku kada treba da gadjam onim katapultom protivnici su mi dolazili beskonacno sve dok nisam resio da izadjem iz igre, par puta restartujem komp i da ponovo igra proradi kako treba. Dalje, kod onog vodenog krakena one zamke ne pomazu uopste, probam spustim sa normal na easy kad isti q. Gledam walkthrough na youtubu i ono sve tako treba i funkcnionise... Uzas, nemam drugog komentara, igra zabaguje na svakih pola sata i udje u neki endless loop da ne mozes da uradis nista. Dzaba i reinstalacija i gomila vrachanja da sve proradi kako treba.
Poljaci, Cesi, Slovaci ili sta god da ste, jednom recju nemate pojma i totalna je sramota da igra koja se radi iskljucivo za pc ni na njemu ne radi kako treba i korisnicima se i dalje raspada od bagova! NUBZ! :d
Od odusevljenja igrom dosao sam do toga da cu veoma brzo da je deinstaliram. :sceptic:

'beš mu sve meni normalno radi, nikakvih problema, mada kažu da računari , kao i kućni ljubimci, ponekad poprime osobine vlasnika:D

Poslednja izmena:
Ja sam W2 igrao cim je izasla bez ijednog patch-a, i super mi je sve radilo :)

^ +1

Takodje.

Meni je umela da izbacuje na desktop na vanilla verziji, sto je reseno sa prvim patchom. Ne secam se nikakvih gamebreaking, story stopper bugova...

Jel ima neko da je kupio igru (ne od cdroma za 100din) pa da je imao problema? Cisto informativno...

Meni je pucala zbog drivera, kad sam ih promenio, nikad vise ni jednom.

Kupio original i nikad nisam imao problema... :D

Posle par godina razvoja i tolikog hajpa oko igre ona se deli dzabe!Vise u zivotu necu kupiti ni jednu singleplayer igri,jer kad ja uzmem neku original igru ona je za dva meseca mufte,a kao neki AAA naslov!Bas me interesuje zasto su se odlucili na ovaj korak i koliko su uopste zaradili na ovoj igri!

Posle par godina razvoja i tolikog hajpa oko igre ona se deli dzabe!Vise u zivotu necu kupiti ni jednu singleplayer igri,jer kad ja uzmem neku original igru ona je za dva meseca mufte,a kao neki AAA naslov!Bas me interesuje zasto su se odlucili na ovaj korak i koliko su uopste zaradili na ovoj igri!

Sta je pisac hteo da kaze?

Gde se bre deli dzabe? :D Ovaj apgrejd ce da bude za one koji imaju igru, niko ne kaze da je igra odjednom dzabe. :)

Pa i sam si napisao da je posle prvog patch-a igra i nezvanicno za dzabe!Ne vidim sta ce se promenuti posle ove nadolazece verzije!Tako da ce i ovaj upgrade biti za dz.

ma igri je skinuta protekcija za kupce originala, to nije nikakvo deljenje djaba, vec oni sto imaju original nemaju problema kao retardi koji kupuju ubisoft igre i muce se sa kojekavim glupostima od protekcije

Verovatno da nisam bio bas upucen po pitanju zastite na ovoj igri,sada je sve jasno!Izvinjavam se Cd Projekt-u i obecavam da cu i dalje kupovati njihove igre!Ono sto sam napisao je bilo u afektu zbog mog neznanja!:p

Pa i sam si napisao da je posle prvog patch-a igra i nezvanicno za dzabe!Ne vidim sta ce se promenuti posle ove nadolazece verzije!Tako da ce i ovaj upgrade biti za dz.

A to da. Al onda se postavlja ono pitanje moralnosti, pa i da ima zastitu ona je opet za neke dzabe...

@zeljko

pa ono, nisam ni retard a nisam ni ubi kupac pa opet imam vitalnih problema sa ovom igrom. :D

Check this out:

Forgotten Land (Witcher - MV)
Riverside - Forgotten Land

Momci su kao poljski Pink Floyd...samo bez Davida.
Cool tribute, jer stvarno dobro zvuce...

Poslednja izmena:
Aj, neko da javi utiske. I mene zanima kako je Ver.2.0

Zadnji put kada sam igrao to je bilo sa patch-om 1.1 i stigao sam do 3 poglavlja i tu sam jednostavno stao bez nekog razloga!Sada kada je izasao ovaj zadnji patch 2.0 resio sam i bas sam spremio da je predjem sa istrazenim svakim kutkom racunajuci da su sada ispgeglali i unapredili igru do maksimuma,ali vec na samom pocetku problemi!Kada trebam sa onom strelom da srusim onaj zid da bi kralj Foltest mogao uci u zamak,neprijatelji non-stop dolaze i dolaze!Onda vise mi nepamti podesavanja vezana za prethodni sejv tj. nasao sam Temerian sword,ali prilikom sledeceg startovanja igre njega nije bilo u inventaru!Bas im je dobar ovaj update,cak ni Prolog ne mogu da predjem!

Haha, ja sam te muke imao sa bilo kojom verzijom igre, pa sam na kraju i odustao od nje. Jednostavno imao sam zelju da je odigram al ne vredi kad mi je bila oboganjena gejm stoping bagovima .

Znaci nisam jedini!Nemam volje eksperimentisati sa kojim poslednjim patch-om radi najbolje!Neka ostane za drugi put!Izadje tu jos 5,6 zakrpa dok je ne ispeglaju da svi do jednog mozemo igrati bez problema!

meni pici sa ubersamplingom izmedju 30 i 65 fps-a, average 45. Vrlo igrivo, pogotovo sto se ,izmedju ostalog, ne oseti oscilacija u framerate-u. Dosta lepse izgleda...

Kal-El kolika ti je potrosnja video rama sa ubersamplingom?

^ :Klanjanje

Ja sam prešao igru, i to dva puta - jednom na strani Scoia'tael, a drugi put na strani Blue Stripes. Nisam naišao ni na šta toliko game breaking..

Vrh Dno