Šta je novo?

The Witcher 2: Assassins of Kings

evo instalirao dam ponovo sve patchovao na 1.2 i isto se dogadja evo!

witcher2201106152333429.png

Ha-ha ... Crysis Warhead sindrom izgleda ...

^^Iha... odma im zalepi aard tako pernatima:p. Ja sam tu imao nekog monstruma od 3 metra sa rupom u stomaku...
Probaj da ih ubijas jedno vreme, mozda ce da nestanu. Meni su se u prvom poglavlju, u sumi pored one dzinovske glave sa otvorenim ustima, dizali wrathovi po 4 kom. dok je vestica iz sela tu izvodila ritual. Posle pet-deset minuta ubijanja odjednom su prestali da se pojavljuju... vestica je zavrsila ritual i vratila mi neki medaljon.

Poslednja izmena:
Brate bez ljutnje ali ovo ti je 5 nick na forumu.. u cemu je stvar? mene interesuje kako si uspeo da prevarish sistem i 5 puta se registrujes?

Jel imao neko problem sa crnim teksturama pozadine u conversation sekvencama. Mislim da se to pojavilo kada sam stavio 10.6 drajver (sa 10.4 je sve bilo ok)?

Da li neko zna kako se iskljucuje slot auto filling opcija pri alchemy/crafting- u ? Nervira me sto kad mi stavi neki sastojak koji ja ne zelim da mi stavi, svaki put kad napravim novi napitak moram da vracam sastojke koje sam prvobitno namestio. I po kom algoritmu uopste igra odlucuje sta ce da stavi u slotove za potion/bomb/oil making ?

Upravo je zavrsio.
Roches path.

Fenomenalna igra. GoTY ukoliko se ne pojavi Diablo3.
Treci chapter je malo vise zbrzan, kratak i ostalo je dosta nedorecenih stvari... Spremila se podloga za treci deo.

Poslednja izmena:
Uh..Sta reci za ovako remek-delo?
Bravo,gospodo developeri..Zbog ovakvih naslova znam da PC gaming nikad nece umreti...
Odlicno uradjena igra u svim podrucjima..Prica odlicna,gameplay jedan od boljih u zadnje 2-3 godine..Fantasticna igra,10/10 od mene...

Uh..Sta reci za ovako remek-delo?
Bravo,gospodo developeri..Zbog ovakvih naslova znam da PC gaming nikad nece umreti...
Odlicno uradjena igra u svim podrucjima..Prica odlicna,gameplay jedan od boljih u zadnje 2-3 godine..Fantasticna igra,10/10 od mene...

Da li si igrao prvi deo i ako jesi kako ti se činio?

Dvojka je ispala OK ali problem je što su svi očekivali da bude mnogo više od keca što nije slučaj. Na sve to Witcher 2 nije PC ekskluziva i deluje kao da je krojen za potrebe konzola (borba, radijalni meni, QTE)

Da li si igrao prvi deo i ako jesi kako ti se činio?

Dvojka je ispala OK ali problem je što su svi očekivali da bude mnogo više od keca što nije slučaj. Na sve to Witcher 2 nije PC ekskluziva i deluje kao da je krojen za potrebe konzola (borba, radijalni meni, QTE)
Nisam prvi deo odigrao..Imao sam nameru,ali se DA:O isprecio...Zaista W2 mi se mnogo svideo..Gameplay je svakako lak za nauciti,ali je nevidjeno zabavan...

Meni iz keca ce najvise nedostajati inventar, karakter, zurnal i naravno mnogobrojna cudovista i dobro osmisljeni side kvestovi.
Druun obavezno obrni W1_enhanced_edition.

Btw. moze inventar malo da se poboljsa i plus ima jedna mod koji onaj radial meni cini kao u AC2/AC:B
Ovaj mod dodaje sortiranje po par uslova, dodaje kategoriju za junk i neko se zalio iznad da mu resetuje custom potion selekciju sastojaka i to i ovaj mod resava, preporuka.
http://witchernexus.com/downloads/file.php?id=87

I noClick Radial menu (osim na meditaciju), putokaz ka severu i combat Crosshair koji ja nisam stavio (HUDTweaks_NoCombatCrosshair)
http://witchernexus.com/downloads/file.php?id=132

i ono minoran vizuleni mod, bolji izgled Raven Armora ,novi nije ni blizu orginala izgleda ko neki pajac.
http://witchernexus.com/downloads/file.php?id=131

Meni iz keca ce najvise nedostajati inventar, karakter, zurnal i naravno mnogobrojna cudovista i dobro osmisljeni side kvestovi.
Druun obavezno obrni W1_enhanced_edition.
Nabavio i presao...Fantasticno!
Moram reci da ste upravu... Posle ovakve fantazije od igre,bilo je za ocekivati mnogo vise od onog sto je dobijeno u drugom delu...

Presao sam konacno uz po malo igranje i definitivno najjaci utisak mi je combat koji su skenjali i interfejs koji su takodje skenjali. Za klasu losija igra nego prvi deo ali i dalje jedna od najboljih igara ove godine, do sada.

Ja sam baš počeo juče da igram W2 i prvi utisak da je kretanje nekako loše kao i borba,još na samom početku su me ubili deset puta dok nisam malo provalio kako da se bijem inače igram na gamepadu igru.Da kad sam upalio detalje na ultra igra ladno secka.

B-ZiGER obavezno iskljuci ubersampling, ostalo stavi na ultra.
witcher2settings.jpg

Ja sam W1ee zavrsio malo pre nego sto su izbacili 2 tako da me podosta razocaralo to sto su izkonzolovali natavak :(

A anbilivibl ja tek sinoc poceo da igram i dobio sam jedno 10 ctd-a. :D Strasno jer je igra patchovana na 1.3 i dokle god nisam uradio onaj /3gb windows parametar nisam ni mogao da igram duze od 15 minuta. Tragedija je kad se nesto zove pc only a i na tome ne radi kako treba. Multiplatforming ftw! :D

A i ti @Gdin_M, imas azdaju od kompa a igras se na Win XP sram te bilo :p ,pa nije cudo da puca. Pre bih stavio Win XP u VM na Win7 i tako se igrao.

A i ti @Gdin_M, imas azdaju od kompa a igras se na Win XP sram te bilo :p ,pa nije cudo da puca. Pre bih stavio Win XP u VM na Win7 i tako se igrao.

sta ti znas, nisi cuo da driveri za nvidiu za win7 nevaljaju nista, jos sa tim tvojim krsem od dual cora ;)

Vrh Dno