Šta je novo?

The Witcher 2: Assassins of Kings

Tnx Playboy, isprobacu

place of power
prvo to nadjes(onaj toranj)
pa onda odes kod Philippa Eilhart

Poslednja izmena:
Opet sam zaglavljen, tj. ne znam gde da nadjem rose of rembrance za Saskiu? Trckaram po onoj sumici kao budala, nemam predstavu gde da trazim vise... Ona ostala 3 sastojka sam sakupio :D

Dobra igra, ali ne kao prvi dio.

Nema te jednistvene atmosfere. Previse kica.

Inventory je uzas, kao stvoren za konzole.

Neke borbe su takodjer kao stvorene za konzole.

Ostalo je odlicno odradjeno.

Igra ima dosta sadrzaja, ali mora se preci obavezno dva puta.

Opet sam zaglavljen, tj. ne znam gde da nadjem rose of rembrance za Saskiu? Trckaram po onoj sumici kao budala, nemam predstavu gde da trazim vise... Ona ostala 3 sastojka sam sakupio :D

Ne mogu da verujem da si umesto zajedno sa Triss, krenuo sam da trazis...pa neka ti...lutaj:D

zar se ta ruza ne pokupi u prvom poglavlju, sa tris, dosta pre saske :)

Neka luta. Kapiram da cim se ne seca toga (onog kupanja sa Triss), da je to cvece pokupio sam, kad je vec zaboravio:D

Poslednja izmena:
Neka luta. Kapiram da cim se ne seca toga (onog kupanja sa Triss), da je to cvece pokupio sam, kad je vec zaboravio:D

Ma covece ko bi propustio kupanje sa Triss :D, secam se i te kako... Nego od ta 4 sto treba da spasem ovu Saskiu nesto fali, pokupio sam valjda nesto u pecini, pa onda na onom tornju, royal blood od onog kralja i sad rose of rembrance se ne secam da sam dao ovoj Philipi

pa kreni u razgovor sa njom pa ces videti da li ti treba jos nesto

pa kreni u razgovor sa njom pa ces videti da li ti treba jos nesto

Otisao do nje i nista konkretno nije rekla... Pretrazio sam ceo inventar i nigde ne nalazim ruzu, sad sam se setio da sam ostalo sve nasao ali ruze nema... Jel zna neko , jel postoji neka ruza u chapt.2, ne mogu da nastavim igru bez nje, pretrazio sve walkth. i nista... Kad sam budala, ko zna sta sam uradio sa ruzom

Otisao do nje i nista konkretno nije rekla... Pretrazio sam ceo inventar i nigde ne nalazim ruzu, sad sam se setio da sam ostalo sve nasao ali ruze nema... Jel zna neko , jel postoji neka ruza u chapt.2, ne mogu da nastavim igru bez nje, pretrazio sve walkth. i nista... Kad sam budala, ko zna sta sam uradio sa ruzom

Kupi sve ruze, morace neka da proradi :D :D

Mozda joj treba novi bic:D Ne verujem da ruza pali kod Phillipe:D

Poslednja izmena:
pregledaj dobro questove koje jos nisi zavrsio
mozda ovo pomogne

Tnx... Problem je bio sto nisam resio onaj quest sa snovima na onom kamenu u pecini, sasvim slucajno sam krenuo da odradim taj quest misleci da nema veze sa Saskijom... A i oni bzvz u uglu pise 3/4 sad gledam sta fali i sve me vuce na ruzu :D ali eto ispalo ovo da treba odraditi

e bas steta
glupo su igru zavrsili(dok se nepojavi ekspanzija ili sta vec)
da je predjem jos jednom(ili vise puta) mi ne pada napamet :D

Uff presao sam igru i sta reci osim da me nijedna igra nije drzala i vukla da igram kao ovo. Predivno stvarno!
U 1. i 2.chapteru sam vecinu questova odradio, 3.chapter mi nije bio nesto interesantan pa sam ga zavrsio za nekih sat.

ostale zavrsetke odgledao na yt :D

Ja sam se sinoc naterao i zavrsio...
Svi smo uspeli da izvucemo zivu glavu :)... nisam imao pojma da znam oca od Saskije... Steta sto se ranije nije toga setio pa da izbegnemo svu ovu zavrzlamu;)

Poslednja izmena:
Moram da pohvalim 1.2 patch. Pre njega sam igrao na medium settings, dok posle njega, ne samo da se igra brze loaduje i pokrece, nego mogu da igram sa sve na max settings osim uber sampling i anti aliasing iskljucen na 1920/1080 rezoluciji.

The Witcher 2-ima li neko save od chapter-a 3?

kada sam instalirao novi hard pogubio sam save-ove od igrice a stigao sam do chapter-a3, znaci sam pocetak chaptera 3....

jel ima neko save odatle da upload-uje da pomogne?

hvala

Normal mode, Iorweth, početak ch. 3, Geralt je samo ušao u grad, nisu rađeni nikakvi quest-ovi.

Prilozi

• Kapitel 3 normal mode Iorweth.zip
    1,011.6 KB · Pregleda: 25
Moras reci koji put si izabrao, Roche ili Iorweth?

izabrao sam put sa Roche-om

ima li neko taj save?

pazite sad ovo:

igram chapter 3 ove igrice... u delu kada Philippa Eilhart treba da otvori onaj kovceg svoj da bih ja uzeo bodez tj dagger... Iorveth je drzi na macu.... ali se ona pretvara u pticu pa u cudoviste... i kad treba da pocne borba sa tim cudovistem, njega nema vec se pojavljuje gomila pilica koji te napadaju i non stop izlaze a cudovista nema nigde??

sta je bre ovo?:))

jel zna neko?

To je spoiler!

kad treba da pocne borba sa tim cudovistem, njega nema vec se pojavljuje gomila pilica koji te napadaju i non stop izlaze a cudovista nema nigde??

Ja sam načuo da je to greška (namerno ubačena?) u nekoj narodnoj verziji, ali ne znam da li je tačno.

Ooo, da... Prosto sam ga isključio :)

Vrh Dno