Šta je novo?

The Witcher 2: Assassins of Kings

...nista posebno... Zanimljiv mi je taj ceo ambijent, seting, price, dogadjaji, likovi, zvukovi, muzika... pa idem polako... istrazujem... sva chula da rade:p.

Mnogo ovde zavisi nacin na koji igras na to koliko ce ti trajati igra. Ako zavirujes iza svakog kamena, citas knjige, zabeleske, objasnjenja, isprobavas razne varijante u dijalozima, zabavljas se alhemijom i kraftingom, onda to ide malo sporije. Ja sam u 2. poglavlju i igram ~20h... lvl 29, rep. dominator;).

+1

Ja sam igrao bar 25 sati a možda i više kad se sve sabere (Roach putanja). Rešavao sam se sve side quest-ove na koje sam naišao i možda 50% igre sam hodao tj. uživao u predelima i samoj igri :)

Sad posle patch-a krećem ispočetka sa drugim izborom.

Kako da provalim koja mi je verzija igre (ne pise) odnosno da li sam dobro instalirao patch ?

Kako da provalim koja mi je verzija igre (ne pise) odnosno da li sam dobro instalirao patch ?

Ako ti je instalacija patch-a prošla i ako se igra startuje bez medicine (u slučaju da ne poseduješ orginal) i ima DLC Troll Trouble onda ti je patch uspešno istaliran.

Provera DLC: Na tabli ispred krčme u Flotsam-u vidi da li ti je ponudjen Troll Contract.

Poslednja izmena:
Instalacija je prosla ok, igra svakako ne koristi ovo drugo (ima izmenjeni paul.dll) a kako da proverim taj DLC ?

ima li ovaj witcher quickload?
i kako se brisu silni autosejvovi, al iz igre

Ni ja ne mogu da brisem auto sejvove iz igre. Brisem ih iz my documents...

Da, to je jedan od nedostataka, srećom uz sejvove imaju sličice pa tako se mogu raspoznati.

evo mene opet,posto slabo stojim s engleskim pa mi prevod nikako ne ide zna li neko da mi kaze kako da nadjem place of power u drugom chapteru kad se trazi neka magija ili tako nesto???

Jel vredi ovo uzeti na originalu ? Imam kombiaciju da za 2500din uzmem ovo izdanje: The Witcher 2: Assassins Of Kings (Premium Edition)

Vredi. Nije dobar koliko smo mislili da će biti, ali je i dalje odličan.

evo mene opet,posto slabo stojim s engleskim pa mi prevod nikako ne ide zna li neko da mi kaze kako da nadjem place of power u drugom chapteru kad se trazi neka magija ili tako nesto???

Kad ti zasvetli medaljon stisni Z na tastaturi i pojavice se neka "svetlosna anomalija" udji u nju i to je to...

Retko kad obrisem igru pre nego sto je zavrsim ako sam vec poceo cestito da je igram. Ali Witcher 2 je poceo opasno da mi ide na penis. Usrali su dobru igru svaka im cast amaterska.
Igrao sam na hard sve do prve bitke sa Letom. Zavrsi se ucitavanje, ja jos nemam kontrolu nad likom i odmah dobijem udarac(ovo je inace slucaj kod svake borbe s nekim glavonjom)?!?! Mlatim ga k'o vola a njemu nista a narokao sam se svim mogucim napitcima. I posle 10 minuta voscenja prodjose dejstva napitaka, meni fali jedan povetarac da krepam a on na 3/4 snage. Na kraju popizdim zestoko, spustim tezinu na easy, klikcem malo levim dugmetom i zavrsim borbu.
Onog zbog cega sam definitivno popizdeo i obrisao ovo smece je borba sa nosiocem barjaka i njegovom svitom. Ja lepo popio 4 napitka, spremio govnjivu motku kad ono kita! Dobio nekog truleksa da vodim koji izgleda ima zesci oblik reume pa ne moze da se kotrlja. Dobijem par udaraca i odbace me na vatru. Vatra me odbaci na njih. I tako. Opet easy. Levi klik. Kraj. I onda definitivno kraj. Da sam kojim slucajem dao pare za ovo odsekao bih si desni kaziprst.
A bagovitost i nestabilnost su posebna prica. Jos od Daggerfalla nisam video da se neka igra tako cesto zapucava. Koja gomila amatera je ovo radila pa to je strasno!
Po kom osnovu su Gamespot i IGN dali 9 za ovo da mi je znati.
Zbogom Viceru, na k***c te nabijem.

Poslednja izmena:
Retko kad obrisem igru pre nego sto je zavrsim ako sam vec poceo cestito da je igram. Ali Witcher 2 je poceo opasno da mi ide na penis. Usrali su dobru igru svaka im cast amaterska.
Igrao sam na hard sve do prve bitke sa Letom. Zavrsi se ucitavanje, ja jos nemam kontrolu nad likom i odmah dobijem udarac(ovo je inace slucaj kod svake borbe s nekim glavonjom)?!?! Mlatim ga k'o vola a njemu nista a narokao sam se svim mogucim napitcima. I posle 10 minuta voscenja prodjose dejstva napitaka, meni fali jedan povetarac da krepam a on na 3/4 snage. Na kraju popizdim zestoko, spustim tezinu na easy, klikcem malo levim dugmetom i zavrsim borbu.
Onog zbog cega sam definitivno popizdeo i obrisao ovo smece je borba sa nosiocem barjaka i njegovom svitom. Ja lepo popio 4 napitka, spremio govnjivu motku kad ono kita! Dobio nekog truleksa da vodim koji izgleda ima zesci oblik reume pa ne moze da se kotrlja. Dobijem par udaraca i odbace me na vatru. Vatra me odbaci na njih. I tako. Opet easy. Levi klik. Kraj. I onda definitivno kraj. Da sam kojim slucajem dao pare za ovo odsekao bih si desni kaziprst.
A bagovitost i nestabilnost su posebna prica. Jos od Daggerfalla nisam video da se neka igra tako cesto zapucava. Koja gomila amatera je ovo radila pa to je strasno!

ne zna, u cemu je tvoj problem, leta sam dobio bombama i magijama

ovo ostalo ne bi da komentarisem isto nije bio neki problem

original igra sa najnovijim nvidia drajverima mi nijednom nije pukla

Meni je na normal prelaka, iako sam je tek poceo ali takav osecaj imam... ja neznam sta se vi zalite na borbu, evo sad bas zavrsavam prvi deo i tu nema nista od borbe samo klik, klik... naravno lik je napucan ali.... ma i ti stilovi brobe malo znace i to ali... nerazumem zasto se prvi deo za borbu dize u nebesa bez imalo argumenata

Mijenjaj taktiku ;)

Meni igra uopce ne puca, niti imam problem s performansama, btw.

Ne kontam zasto se neki zale ne performanse? Jos nemam taj famozni quad-core :)

Mene vise zabavljaju ovi sto igraju crackovanu igricu pa se zale na nestabilnost.

Meni radi savrseno. Prvi dan sa upgrade-ovao drivere, prebacio optimusa da mi koristi nvidju umesto intela (novi driveri nisu hteli da skontaju sami, a ipak 5fps mi je premalo za igranje|)) i nikad vise ni jedan problem sa igrom... primenio patch...

Sto se ostalog tice, meni je bila teska na normal ipak sam ja za opusteno igranje |)

:D :D :D Nemoj se nervirati toliko, pa to je samo igra...
BTW, vidim da dosta ljudi ima problema sa stabilnoscu igre, a neki nikakavnih... Ja sam u ovoj drugoj grupi - krenuo sam sa patch-om od starta, nikakvih zakucavanja ili usporenja nije bilo...

Ja sam sinoc odigrao sat i po "onu" verziju i nikakvih problema nisam imao. Oduevljen sam detaljnoscu i atmosferom igre! Mislim, vidi se da su seli i radili ko blesavi. U momentima igra izgleda bolesno lepo i prosto svaki aspekt: muzika, gluma i rezija rade zajedno kako treba. Jutros sam je obrisao i uzimam legalnu verziju, vredi brate.

Ja lepo popio 4 napitka, spremio govnjivu motku kad ono kita! Dobio nekog truleksa da vodim koji izgleda ima zesci oblik reume pa ne moze da se kotrlja. Dobijem par udaraca i odbace me na vatru. Vatra me odbaci na njih. I tako. Opet easy. Levi klik. Kraj.
:-devil-:...tu blok treba da se koristi.

i ch1 i 2 pocinju na isti nacin, barijera, ispod koje su geralt i povredjeni saborci, a neprijatelji napadaju :) da li i ch3 pocinje tako? :)

Pazi ako je pod Qven (ili kako se vec pise,znak za magicni shield) onda mu ni bombe ni udarci ne nanose (bar ne znacajno) damage.
Ja sam malo begao dok mu nije proslo dejstvo i raspalio bombama i dobio ga bez problema, nije ni znao sta ga je snaslo :)

Misim da me ne razumes pogresno, ni ja nisam prezadovoljan, malo su je preko onoga odradili, ali ovaj konkretan slucaj je ok.
Meni je npr smesno sto mozes da krades-po-kucama-TM opusteno i kad je gazda pored tebe.

Meni je npr smesno sto mozes da krades-po-kucama-TM opusteno i kad je gazda pored tebe.

Aj posteno, da ti udje taki lik u kucu i pocne da pretura po fiokama sta bi radio :d hahaha prvo bi mu rekao vid supka, mocan magican a pretura po kredencima, btw jedan od vecih ******luka :d

Assasin of the kings i pretura po fiokama, cccccccccccc

Ma znam i za Quen i za bombe i za sve. Malo sam popickio kao sto se moze zakljuciti iz moje prethodne poruke. Srecom u afektu sam obrisao sve vezano za tu igru tako da nema nazad :D.
Inace, prvi deo mi je legao kao budali samar i presao sam ga bar dva puta.
Mene vise zabavljaju ovi sto igraju crackovanu igricu pa se zale na nestabilnost.
Mene jos vise zabavljaju legalisti koji kupe igru i onda se ponasaju kao da nisu iz zemlje u kojoj se 99% igara igra krekovano.

Nazad
Vrh Dno