Šta je novo?

The Witcher 2: Assassins of Kings

Ne znam da li je neko naišao na sledeći problem:

Kada pokrenem igru vrati me posle minut-dva nazad na "launcher". Malo sam "guglao" i pronašao da igra neće da radi u fullscreen modu na rezoluciji većoj od 1920*1080. Ja inače koristim 2048*1152. Tako sam isključio fullscreen :( i smanjio rezoluciju na 1920*1080, da bih uopšte mogao da pokrenem igru.

Što se tiče utisaka, još je rano, ali izgleda mi da je više zastupljena akcija nego RPG elementi.

@Uriel
Pa u sustini igra je super, nema bagova, ovo sto ljudima puca to je do njihovih masina i drajvera, ja licno sam samo instalirao igru, stavio poslednje drajvere i to je to...

Toliko lose radi na 9800GT da ti se i ne igra?

Pa na max podesavanjima AA/off kao i UberSampling, u onom krljanju na bedemima tvrdjave ne pada ispod 20fps, ali ni ne ide preko 28,ali izgleda odlicno.Kad malo ojadim podesavanja fps je preko 30.
Ali sve igre igram kako su zamisljene da izgledaju, tako da cu sacekati par meseci do bolje masine :)

E mac sam pazario vec a da nisam video tvoj post xD a kako od kayrana da napravim armor?

Ako si pokupio sve od kayrana udji u inventar i pogledaj da li imas diagram za pravljenje armora od kayrana,ako nemas kupi od kovaca,posle odes na crafting i vidis koji ti materijali fale,pazaris na pijaci i napravis ;)

Inace nije los,ima i kapuljacu :D

Idem sad da napravim, hvala ti :d

Jel zavrsio neko Mystic River quest? Jel uopste moze da se zavrsi u prvom chapteru?

Pa na max podesavanjima AA/off kao i UberSampling, u onom krljanju na bedemima tvrdjave ne pada ispod 20fps, ali ni ne ide preko 28,ali izgleda odlicno.Kad malo ojadim podesavanja fps je preko 30.
Ali sve igre igram kako su zamisljene da izgledaju, tako da cu sacekati par meseci do bolje masine :)

ne bi ja mogao da cekam par meseci da igram ovu igru, sanse nema, pozajmio bi se za grafiku xD

Sto se tice borbe u igri, definitivno nije click fest. Neki neprijatelji su stvarno, ali stvarno uber preteski - cak i na normal. Borba sa onim utvarama u ludari koja se nalazi u sumi je nocna mora. Jedan udarac skida 80% vitalnosti i jos cesto dodaje bleeding efekeat uz to. Bio sam srecan kad ne umrem pre drugog udarca. Zatim tu je onaj quest pod nazivom Malena... U TW2 nema zezanja, kad se bijes sa jednim neprijateljem ostali nece blejati okolo cekajuci red da budu preklani ko u AC, vec napadaju brzo i furiozno. Koristi celu plejadu znakova, bombi, zamki, ulja + rol izbegavanje ili si mrtav dok si rekao keks.

Poslednja izmena:
Gde je pocetak kvesta za tu curu Malenu? Nisam naisao na nju.

Kad izadjes iz grada, pa ono malo naselje pored, okruzeno sumom (blizu gde je Cedric i neka vestica sto prodaje trave)

Ja instalirao drivere sa nvidia sajta i sad mi igra ocajno radi na mediumu.
Masina je laptop n53sv sa i3 + 540m

Ako si pokupio sve od kayrana udji u inventar i pogledaj da li imas diagram za pravljenje armora od kayrana,ako nemas kupi od kovaca,posle odes na crafting i vidis koji ti materijali fale,pazaris na pijaci i napravis ;)

Inace nije los,ima i kapuljacu :D

Ja sam ga napravio ali ga ne koristim. Izgleda mi glupo sa kapuljačom. Malo sam enchant-ova Raven's Armor i skoro da je isti kao Kayran-ov.

Ja sam napravio neki hunters armor odlican je...sad u drugom chapteru vitalm da napravim "Robus blue meteorite silver sword" samo onaj dijagram me kostao 500 orena, sve sam skupio osim 8x siller ore :d za sad je to najjaci silver sword...

E za one koji su presli u drugi chapter, da li ste se "udruzili" sa onim glavnim elfom Y... ili? onaj sto je glavni u "skojatelu" sto se bio uortacio sa onim debelim witcherom sto je ubio Foltesta, ja sam se uortacio s njim...kapiram da posto ova igra ima 16 krajeva sve utice...

ajd pazi na spojelre...
ja imam 1-1.5 sat dnevno da se igram, a danas ni tolko jer sam se iscimao sa driverima...

Uh, ja se uziveo, pazicu sledeci put

Ja sa mojom ubogom masinom ni ne planiram da igram W2 jer mi ni W1 nije radio na max :(

A da li moraš da igraš baš na "max" (šta god to značilo), ne mogu da prođu niži detalji i da sudiš o igri o tome kako izgleda tako a ne kakav "uber" naziv imaju podešavanja? Je li to postalo neki fetiš il' šta? Ozbiljno. :)

Poslednja izmena:
Malo mi je weird sto kod mene kovac [ili bilo ko u flotsamu] nema dijagram za Kayran armor. :-/

Ne znam kako al ja sam ga imao u inventaru...al nisam ga napravio jer ima kapuljacu xD zbog esteckog momenta, nemoj da se nerviras cim predjes u drugi chapter imaces 4-5 vrhunskih armora, cak i jedan EPIC koji kosta 2900 orena a mozes i sam da ga pravis kupis onaj dijagram...

Poslednja izmena:
Malo mi je weird sto kod mene kovac [ili bilo ko u flotsamu] nema dijagram za Kayran armor. :-/

Mislim da dijagram dobiješ kad ubiješ Kayrana.

E za one koji su presli u drugi chapter, da li ste se "udruzili" sa onim glavnim elfom Y... ili? onaj sto je glavni u "skojatelu" sto se bio uortacio sa onim debelim witcherom sto je ubio Foltesta, ja sam se uortacio s njim...kapiram da posto ova igra ima 16 krajeva sve utice...

Ja sam takodje krenu sa ljudima tj. sa Vernon Roche. Sad sam u kampu ali koliko sam video druga opcija bi bila poseta gradu patuljaka.

Koliko sam se samo puta do sad lomio oko izbora to je neverovatno. Ne sećam se da sam skoro bio ovoliko zalepljen za monitor. Poljaci pokazali kako treba da se pravi RPG igra. Svaka im čast.

Pojavio se prvi DLC.

The first DLC pack for the wonderful The Witcher 2: Assassins of Kings.

Features:

Troll Trouble (a side quest)

Magical Suit

Roche Jacket

Pojavio se prvi DLC.

The first DLC pack for the wonderful The Witcher 2: Assassins of Kings.

Features:

Troll Trouble (a side quest)

Magical Suit

Roche Jacket

Pojavio se prvi DLC.
Na bitIgracu komentarisu da DLC neradi na domacim verzijama.

Ne znam kako al ja sam ga imao u inventaru...al nisam ga napravio jer ima kapuljacu xD zbog esteckog momenta, nemoj da se nerviras cim predjes u drugi chapter imaces 4-5 vrhunskih armora, cak i jedan EPIC koji kosta 2900 orena a mozes i sam da ga pravis kupis onaj dijagram...
OK. Da li neko moze da spomene koji crafting materijali su bitni za te dobre delove opreme. Da se neko ne za**** i proda ih. :)

Poslednja izmena:
Mislim da dijagram dobiješ kad ubiješ Kayrana.

Ja sam takodje krenu sa ljudima tj. sa Vernon Roche. Sad sam u kampu ali koliko sam video druga opcija bi bila poseta gradu patuljaka.

Koliko sam se samo puta do sad lomio oko izbora to je neverovatno. Ne sećam se da sam skoro bio ovoliko zalepljen za monitor. Poljaci pokazali kako treba da se pravi RPG igra. Svaka im čast.

Ja sam u tom gradu patuljaka, au covece sta si propustio ako neces moci posle da odes...ja nisam sa onim Vernon Roche, ja sam se uortacio sa onim elfom sto svira frulicu :) on me je odveo u taj grad

DieH@rd, imas 250Kg ja kupim sve zivo, a da prodajes nemas potrebe, odes malo se tuces, igras pokericu, obaras ruke i zaradis lovu...

Poslednja izmena:
Za igru samo mogu reci da lepo klizi na masini iz potpisa 1680*1050 medium podesavanja...gpu 99%... i da je kamera jako losa, jedva se vidi nesto od njegovih ledja... kao u bioskopu kad ti konjina sedne ispred...
Za sad je samo to... igram ~2h uglavnom klanje i trcanje i kotrljanje...
I da krenuo sam na hard, a jos talente nisam imao potrebu da trosim. Valjda ce poceti nesto da se desava majku mu?

Poslednja izmena:
Za igru samo mogu reci da lepo klizi na masini iz potpisa 1680*1050 medium podesavanja...gpu 99%... i da je kamera jako losa, jedva se vidi nesto od njegovih ledja... kao u bioskopu kad ti konjina sedne ispred...
Za sad je samo to... igram ~2h uglavnom klanje i trcanje i kotrljanje...
I da krenuo sam na hard, a jos talente nisam imao potrebu da trosim. Valjda ce poceti nesto da se desava majku mu?

Ne znam dokle si stigao, al vec u prvom chapteru ima akcije, e sad gde ces zavrsiti u 2. chapteru zavisi od odluka iz prvog...tako da...

Pozabavi se malo sa pravljenjem napitaka, napravi neki armor, mac, nadji neki side quest...meni je ova igra fantasticna, verovatno najbolji RPG u istori gejminga a poprilicno sam ih odigrao...

Poslednja izmena:
Ja nemam vremena da igram, pa bi mogao neko objektivan da kaze da li borba moze da se poredi sa borbom u Gothic II na primer igri?

A jedno pet, sest svjetlosnih godina je ispred Gothic-a dvojke i trojke. I jos bolje od prvog Witcher-a ako si igrao. Objektivno gledano, najvise ima da se svidi fanovima Gothic-a. ;)

Poslednja izmena:
nek se neko objektivniji javi molim... :)
meni je u witcher 1 borba bila najveca mana igre tako da bas neverujem u toliki napredak iste

Prepravio sam malo post, procitaj ponovo. ;)

Poslednja izmena:
Pa onda je ok, po meni RPG borba jedino valja ako je takticna/potezna (ovo izumire) ili akciona kao u gothic-u sve ostalo je bilo cist promasaj

Nazad
Vrh Dno