Šta je novo?

The Walking Dead

Evo predjoh i zadnju epizodu..
Po meni ovo je GOTY...Igra je ostavila najbolji utisak na mene,ni ME3,ni Max Payne 3 nisu me dirnuli kao ova igra...

Po meni ovo je GOTY...Igra je ostavila najbolji utisak na mene,ni ME3,ni Max Payne 3 nisu me dirnuli kao ova igra...

Odlicna igra, ja sad krecem da igram poslednju epizodu, stvarno dobra prica, i zabavna je...

+1

I za mene je ovo GOTY definitivno.Moram da kazem da u poslednjih nekoliko godina nijedna igra nije ostavila ovakav utisak na mene kao sto je ova.

Nisam igrao i verujem vam da je dobra igra ali nije interaktivna serija sa QTE fazonima? Meni to ne moze biti najbolja igra pa da je savrseno uradjena.

bitno da nisi igrao.

Evo da ti kazem, pa ti odluci sam.

Utroshi 45min downloada (svih 5 epizoda su 2,8gb?)

Odigraj prvih pola sata onako u miru, posveceno igri. Ako te ne kupe prvih pola sata, ne znam sta hoce.

Igra je prava revolucija u zanru, mada bi je jedino mogao po izvodjenju porediti sa Fahrenheit/Indigo prophecy.

Overall, PROBAJ.

Horore inace ne podnosim, pa me zanima kakav je The Walking Dead po ''fear'' faktoru? Seriju nisam gledao, jer takodje imam neki osecaj da cu leteti sa stolice par puta :D

Dobra je igra, ali moralo je da bude manje video delova i više izazovnijih zagonetki.

bitno da nisi igrao.

Evo da ti kazem, pa ti odluci sam.

Utroshi 45min downloada (svih 5 epizoda su 2,8gb?)

Odigraj prvih pola sata onako u miru, posveceno igri. Ako te ne kupe prvih pola sata, ne znam sta hoce.

Igra je prava revolucija u zanru, mada bi je jedino mogao po izvodjenju porediti sa Fahrenheit/Indigo prophecy.

Overall, PROBAJ.

Propustio sam akciju, valjda ce biti i na Amazonu pa da uzmem sve djuture.

Horore inace ne podnosim, pa me zanima kakav je The Walking Dead po ''fear'' faktoru? Seriju nisam gledao, jer takodje imam neki osecaj da cu leteti sa stolice par puta :D

Slobodno gledaj seriju. Nije uopšte ''scary'' i slično. Kažem ti to kao neko ko takođe nije ljubitelj horora. :)

Da,nema neki fear faktor sem sto izaziva donekle normalnu ljudsku reakciju na situaciju,ako se udubis u igru naravno..Ima dosta iznenadnih momenata kad presece nekom akcijom i to je to.
Bice sezona dva ,mozda ubace vise zagonetki,vise situacija da se snadjes ,prezivis...Slazem se da mi je to malo falilo u igri..:)

Poslednja izmena:
Nisam igrao i verujem vam da je dobra igra ali nije interaktivna serija sa QTE fazonima? Meni to ne moze biti najbolja igra pa da je savrseno uradjena.

Jeste, igra se zasniva na QTE, ali ako voliš strip i donekle seriju, vredi je odigrati :)

Mislio sam da je isteklo jer sam prvi put video pre dva dana cini mi se. Par minuta posto sam to napisao video sam da je i dalje aktuelna akcija...

krenuo sam da igram prvu epizodu.tri klika onda pola sata price.sta se desava kada istekne vreme za odgovor?da li treba pamtiti odgovora za kasnije?
meni igra vise lici na film nego na igru :(

Iz zezanja sam skinuo prvu epizodu, misleci da ce uninstal da padne posle 10 minuta, ali srecom nije bio takav slucaj. U jednom danu sam presao 2 epizode, sto je preko 4-5h gameplaya. Ne secam se kada me je neka igra ovako prikucala za monitor. Igre iz poslednjih par godina me nisu mogle drzati sat vremena zaintersovane u kontinuitetu ( cast par izuzetaka ).

Prica me je odusevila. Ali sta vredi kvalitetna prica ako nemas dobro razradjene likove... ali i na tom polju, makar po meni, ova igra blista. Svako ima neke svoje motive, proslost, licnost... Poneke odluke u igri su bile toliko teske za doneti... zapitas se sta bi uradio da si stvarno u takvoj situaciji...

Mislio sam da ce Dishonored biti moj licni GOTY za 2012, ali, ako ne uprskaju sa cetvrtom i petom epizodom, to mesto ce pripasti The Walking Dead.

Poslednja izmena:
Iz zezanja sam skinuo prvu epizodu, misleci da ce uninstal da padne posle 10 minuta, ali srecom nije bio takav slucaj. U jednom danu sam presao 2 epizode, sto je preko 4-5h gameplaya. Ne secam se kada me je neka igra ovako prikucala za monitor. Igre iz poslednjih par godina me nisu mogle drzati sat vremena zaintersovane u kontinuitetu ( cast par izuzetaka ).

Prica me je odusevila. Ali sta vredi kvalitetna prica ako nemas dobro razradjene likove... ali i na tom polju, makar po meni, ova igra blista. Svako ima neke svoje motive, proslost, licnost... Poneke odluke u igri su bile toliko teske za doneti... zapitas se sta bi uradio da si stvarno u takvoj situaciji...

+1 :)

Mislio sam da ce Dishonored biti moj licni GOTY za 2012, ali, ako ne uprskaju sa cetvrtom i petom epizodom, to mesto ce pripasti The Walking Dead.

+1 :) I nikako nisu razocarali cetvrtom i petom epizodom,sto ces i sam videti.

Sad ste me izlozili.. :)

Drugari, jel mnogo strasno? :D

Nazad
Vrh Dno