Šta je novo?

The Two Towers Extended Version dvd

daredevil

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2002
Poena
619
Da li neko zna kada ce da se pojavi u prodaji i koja ce biti cena?

Pricao sam sa likom koji to prodaje i bice vrlo uskoro to jes 2 nedelje max od pisanja ovoga posta..

Odlicno bi bilo da ti neko posalje iz inostranstava, jer na nekom sajtu sam nabasao da se krece oko 30$ samo, za 4DVD extended Lord of the Rings - Two towers.

Indijana Jones na 4 dvd-a je oko 4700 dinara. Zvao sam Tuck pre neki dan. Sto je mnogo - mnogo je. :hump:

cheers

ajvonn je napisao(la):
Indijana Jones na 4 dvd-a je oko 4700 dinara. Zvao sam Tuck pre neki dan. Sto je mnogo - mnogo je. :hump:

cheers

i u USA nije bas jeftin , oko 65 dolara je , a kod nas uvek budu malo skuplji tako da je tih 4700 i logicna cena. inace postoje wide i full screen verzija Indiane Jonesa - widescreen ima i 5-i dodatni dvd sa jos nekim extra materijalom dok fullscreen ima 4 dvda-a.

Pala cena.
Preko Amazon
Indiana i Lord za 71.48$

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00003CXC5/ref=pd_nfyhl_nru_dh_1//102-1950320-7571367?v=glance&s=dvd&n=130

austin je napisao(la):
...

i u USA nije bas jeftin , oko 65 dolara je , a kod nas uvek budu malo skuplji tako da je tih 4700 i logicna cena. inace postoje wide i full screen verzija Indiane Jonesa - widescreen ima i 5-i dodatni dvd sa jos nekim extra materijalom dok fullscreen ima 4 dvda-a.

Taj peti DVD nije vezan za fullscreen verziju, isao je i uz widescreen. Ali je stampan u limitiranom tirazu, tako da se mogao dobiti uz Indiana Jones boxset u tek nekoliko web shopova/lanaca radnji u USA, i koliko znam vec je rasprodat. Na eBay vec ima likova koji ga nude za 10-15 $ :mrgreen:
Sam DVD i nije bog-zna-sta, "featurette" o snimanju Raiders OTLA i jos neke sitnice.

ajvonn je napisao(la):
whoooooot!!!! u bre, mnogo... ja juce uzeh za dz 🙂

Miroslave, likvidiracu te jedno 7-8 puta :mrgreen:

P.S. sa ovim novijim kodecima zaista je razlika izmedju filmova na dobrom divx-u i dvd-u sve manje primetna. Pogledajte recimo zadnji Matrix 2, Ligu bljutavih dzentlmena ili Pirate sa Kariba

OptiPlex je napisao(la):
P.S. sa ovim novijim kodecima zaista je razlika izmedju filmova na dobrom divx-u i dvd-u sve manje primetna. Pogledajte recimo zadnji Matrix 2, Ligu bljutavih dzentlmena ili Pirate sa Kariba

A, sa zvukom? Thx, pa dolby digital, pa digital surround, pa aso mange :mrgreen:

cheers

Miroslav je napisao(la):
...

whoooooot!!!! u bre, mnogo... ja juce uzeh za dz 🙂
od kog lika si to nabavio ?🙂

cena ovoga produzenog izdanja ce biti 2500 dinara danas sam razgovarao sa covekom....

Trzni centar Super Vero, i radnjica - knjizara. Mislim da se zove IPS, tako bar pise na racunu. Two towers extended na 4 Dvd-a za 1999,-

cheers

Videopolis - Dvorana doma sindikata - 1999 din

Za koliko ima Indiana Jones na 4 dvd-a da se nadje?

cheers

ajvonn je napisao(la):
Za koliko ima Indiana Jones na 4 dvd-a da se nadje?

cheers

4752 dinara. Posvukuda. Najsigurnije u Domu Sindikata.

Zasto bi iko davao tolike pare za budjavog indijanca Dzonsa 😕

OptiPlex je napisao(la):
Zasto bi iko davao tolike pare za budjavog indijanca Dzonsa 😕

Vala jes` mu malo prejaka cena. Oko 3500 dinara bi bilo realno, u odnosu na ostale cene ne trzistu, cak i uz uvazavanje cinjenice da je u pitanju sveze izdanje. Doduse, transfer i restauracija filmova su stvarno fantasticno odradjeni!

Ne, ne, nisi me razumeo 🙂 (a mozda sam se losije izrazio):
Zasto bi iko davao bilo kakve pare za taj smesan film sad kad smo svi matori 😛 :d

OptiPlex je napisao(la):
Ne, ne, nisi me razumeo 🙂 (a mozda sam se losije izrazio):
Zasto bi iko davao bilo kakve pare za taj smesan film sad kad smo svi matori 😛 :d

E pretera ga sad 😀. Prvi deo je i dalje neodoljiv. Drugi i treci...tja...

Nazad
Vrh Dno