Šta je novo?

The Thing...

ZeeGerman

Čuven
Učlanjen(a)
05.01.2002
Poena
745
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 7800X3D & DeepCool LS720 WH
Matična ploča
Gigabyte AORUS Elite AX ICE AMD B650
RAM
32GB Corsair Vengeance DDR5-6000 CL30
GPU
PowerColor 7800 XT Hellhound Spectral White
Storage
Samsung 980 PRO 1TB & 2x500GB SSDs
Zvuk
on board & NZXT 3" V2 AP-SPKW2-EU
PSU
SEASONIC Core GX-850
Kućište
Lian Li O11 Dynamic EVO RGB
Monitor
Samsung 32'' Odyssey Neo G8
Miš & tastatura
Logitech MX Master 3S & MCHOSE GX87
Ostale periferije
Synology DS 220+
Laptop
DELL Latitude 5410
Tablet
Samsung Galaxy Tab S7+
Mobilni telefon
Honor Magic6 Pro
Pametni uređaji
Usisivač!? Jesam učestvovao u diskusiji, ali baš da koristim tako nešto.... :D
Pristup internetu
  1. Optički internet
Da li je neko probao ovu igru i kakvi su utisci?
Ja sam prochitao opisu SK i mnogo mi se svidja, ali nekad opis u SK zna da prevari. S obzirom da u principu ne volim 3D pucachine, ali volim Resident Evil 1,2 & 3 i Undying, vredi li da ovo imam u svojoj kolekciji...

Na shta lichi uopshte...?

ZeeGerman je napisao(la):
Da li je neko probao ovu igru i kakvi su utisci?
Ja sam prochitao opisu SK i mnogo mi se svidja, ali nekad opis u SK zna da prevari. S obzirom da u principu ne volim 3D pucachine, ali volim Resident Evil 1,2 & 3 i Undying, vredi li da ovo imam u svojoj kolekciji...

Na shta lichi uopshte...?

Igru nisam probao,ali meni su ovde rekli da je njesra,ali na netu je toliko pohvalise i pobrala je visoke ocene.E,sad jedina mana je sporost(tako kazu na netu).

Najveca mana igre je sporost.Ja nisam kupio igru ali mi je drug pricao da tek posle pola sata dobijes priliku da nesto upucas.

Igra po mom misljenju nije losa... Ako mozes da varis igre tipa "stisni nesto na nekoj lokaciji pa nadji otvor na drugoj ..." "pronadji sifru za neka vrata" "mora da postoji drugi ulaz u ovaj kompleks" itd onda ce ti se svideti.

Ako si gledao film koji je dosta star ali sa prilicno originalnom idejom ,znaces da je glavna "fora" sto nemozes verovati ni tvojim saborcima jer mogu da se pretvore u "Thing" (neznas koji je "zarazen ko ne")

Akcija pocinje malo kasnije ,ali je poprilicno interesantno i bez nje ,postoje horor elementi...

Inventori sistem je malo losije odradjen jer je komplikovaniji (moras da namestas-definises sta ce u kojoj ruci da nosi tvoj lik + mogucnosti da naoruzavas i sl. svoje kompanjone.)
Ali kada se na to naviknes i to je OK.

Sve u svemu igra ima "atmosferu" , nije bog zna sta ali mislim da vredi taj jedan disk.

Z L I je napisao(la):
Igra po mom misljenju nije losa... Ako mozes da varis igre tipa "stisni nesto na nekoj lokaciji pa nadji otvor na drugoj ..." "pronadji sifru za neka vrata" "mora da postoji drugi ulaz u ovaj kompleks" itd onda ce ti se svideti.

Ako si gledao film koji je dosta star ali sa prilicno originalnom idejom ,znaces da je glavna "fora" sto nemozes verovati ni tvojim saborcima jer mogu da se pretvore u "Thing" (neznas koji je "zarazen ko ne")

Akcija pocinje malo kasnije ,ali je poprilicno interesantno i bez nje ,postoje horor elementi...

Inventori sistem je malo losije odradjen jer je komplikovaniji (moras da namestas-definises sta ce u kojoj ruci da nosi tvoj lik + mogucnosti da naoruzavas i sl. svoje kompanjone.)
Ali kada se na to naviknes i to je OK.

Sve u svemu igra ima "atmosferu" , nije bog zna sta ali mislim da vredi taj jedan disk.

Iz tvog komentara zakljuchujem da je slichno sa Resident Evil-om. Ispravi me ako greshim. Da li je zahtevna hardverski, dugachka, iz kog lica je, kakva je grafika...?

hvala i poz':wave;

Neznam koliko je zahtevna, ali na PIII\600 gf2mx 400 ... je radila glatko i bez problema, igru nisam zavrsio pa ti nemogu reci koliko je dugacka ..ali mislim da je prilicno duga. Igra je iz treceg lica kao" alone in the dark" stim sto je "aktivna" kamera se krece sa likom ,a nije staticna kao u" alone" - postoji takoze mogucnos "free looka" koji izgleda kao FPS. Grafika nije bog zna sta ali daleko od toga da je losa.

Nazad
Vrh Dno