Šta je novo?

The Thing: Remastered

illidan

Nenadmašan
Učlanjen(a)
02.02.2005
Poena
2,205
Moja oprema  
CPU & Cooler
amd 5800x3d, ek nucleus cr240 dark - phanteks t30
Matična ploča
asus rog strix b550-i gaming
RAM
g.skill trident z neo 32gb cl16
GPU
nvidia rtx 4070super founders edition
Storage
samsung 980 pro 1tb, wd black sn770 2tb
Zvuk
ifi zen dac v2 - s.m.s.l ao200 mk2 - kef q350, fiio ft1 balanced
PSU
corsair sf750 platinum
Kućište
lian li a4 h2o
Monitor
asus vg27aql1a
Miš & tastatura
mchose l7 pro, kbd.fans tofu65 raw alu - cream soda switches - gmk serika 2 keycaps
Pristup internetu
  1. Optički internet

Remaster of the 2002 squad-based third-person shooter survival horror video game developed by Night Dive Studios. The Thing: Remastered is a sequel to John Carpenter's classic 1982 horror film wherein Captain Blake of the United States Army Special Forces team is sent to the Antarctic outpost from the film to discover what happened to the research team while surviving against the titular shape-shifting alien.

b18c0d7d-b7e7-4d7a-80e7-c11e78fd30f1_text.gif

Uh kolko sam puta odigrao ovu igricu... Nadam se da ce da valja remastrizovanje

Osim remasteracije, mogli su malo više da porade i na likovima. Možda da ih nacrtaju opet. Ovako se vidi da su baš crtani

Dodaju koju senku tamo, poprave osvetljenje ovamo, izmene detalj ili dva i dobiješ "remastered" igru za sve novce.
Ovih dana igram Turok 2 - Seeds of Evil "remastered". Kako to jadno izgleda sa minimalnim ulepšavanjem, dođe mi gore i od N64 originala a i PC verzije iz 1998. godine. Jedino što je bolje je (u odnosu na PC verziju) original muzika dostupna iz N64 verzije ali ni tu u remaster verziji nisu odradili uvodni deo muzike a zatim loop ostatka kao u N64.
Tako da i ovde očekujem mnogo buke ni oko čega.

Jel ovde ono bilo da glavni lik ne može da skoči? Tehnički, na stepenik od vizuelnih pola stope - nije mogao da se popne?

Meni ovo deluje kao definicija remastera. Od rimejka treba očekivati značajno više, a ovo to nije.

Uh kakva je ovo igra bila u svoje vreme.... Nikad je nisam zavrsio jer je pred sam kraj pucala zbog loseg leka ili cega vec.

The Thing je jedan od 3 top filmova na mojoj listi i definitivno omiljeni u tom žanru. Šteta što igra nije remake. Cenim da bi bilo vrlo zanimljivo uraditi remake sa današnjom tehnologijom. Originalna igra je imala neke prilično loše momente, ali svi smo je cenim gotivili jer je uspela da koliko toliko dočara atmosferu iz filma.

Nazad
Vrh Dno