Šta je novo?

The Talos Principle

Miskonius

Slavan
Učlanjen(a)
15.07.2011
Poena
240
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600G + Noctua NH-D15
Matična ploča
MSI B550 Gaming edge wifi
RAM
16gb
GPU
Zotac RTX 3080 10GB
Storage
Samsung 980 Pro 1TB, Western Digital Red 4TB, Samsung 1TB
PSU
Thermaltake toughpower 775W
Kućište
Cooler Master Haf xb evo
Miš & tastatura
Redragon Horus & Logitech MX Master
Tablet
Huawei mediapad m5
Mobilni telefon
Huawei p30 pro
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Kao Portal samo bez portala :d
Pravi ga Croteam, oni sto pravise Serious Sam-a

Ima na Steamu public test i moze da se skine za dz...

Poslednja izmena:
Public test je bio odlican, jel neko probao full igru?

Od kompanije koja pravi brainless shootere stize "pucacina" bez pucanja i gde treba da se koristi mozak. Ja planiram igru da uzmem na Steamu kada bude na nekom vecem popustu. Croteam je poznat po velikim popustima za svoje igre.

I ja ovo planiram da uzimam posto vidim da nigde drugde nema. Public test mi se opasno svideo, bukvalno sam ga prozujao u dahu i hocu jos. :)

Kome se svideo Portal i logicke zagonetke ovo definitivno mora da proba. A vidim i igra je popasla odlicne rivjuove...

Igram vec par sati i oduvala me je igra. stigao sam na B platformu.
Kako je moguce da ovakve igre ne privuku vise paznje publike? Svaki element igre je apsolutno fenomenalan.

Mislim da cu zvezde traziti uz pomoc tutoriala jer ih je dosta samo sakriveno u tajnim prolazima. Jes lepa igra, ali nemam vremena da se gnjavim po svim coskovima.

BTW, ispravljen je lift za one koji nisu mogli da ga prodju, mada je i ranije bilo moguce proci uz koriscenje teleporta.

Croteam je izmislio najbolju zastitu od piraterije, barem do sada.
Vezuju instalaciju za specifican code samog procesor Id-a.

da, cak su im pirati cestitali na tome, ko zeli da je igra za dz, mora da trazi poseban krk samo za svoj model procesora.

pogodjeni su samo antikviteti trenutno jer je resen problem kod novih procesora oba brenda.
ali da, iznenadjenje za iznenadjenjem za pirate. svaki korak traje bar nekoliko dana i iako ih nece bas pobediti, namuce ih podosta.

Nemoj da se lozite. Moj cpu je podrzan, igra i sa tim krk-om ne dela.
Bravo Croteam. Vi ste dve svetlosne godine ispred nasih najboljih programera.

mislim da moze da se zavrsi sa komandom "cht_denablecheats=3" gasi se sa -3 samo sto ostaje label da je cheat upaljen i to se upisuje u sam save. Posto se ne radi o originalnoj igri, onda achievements ne dobijate svakako i skor nije public pa ni nema veze.

Anyway, ja sam zavrsio igru. Master peace.
U nekim trenucima mi nije odgovarao nacin razgovora sa racunarom jer su konverzacije malo nebulozne, ali sta sad. Poslednja scena i soba su malo preterane i vuku na religiju (iako je igra fenomenalno izbegavala da predje na bilo koju stranu nauka protiv religije), mada je to mozda po dizajnu jer je ipak u pitanju ljudska tvorevina i malo simbolicna.
Pracenje QR poruka je posebno zadovoljstvo i upotpunjuje celu pricu. Naravno i oni tekstovi i poruke iz racunara daju objanjenje sta i kako.

Sve u svemu, jedna potpuno kompletna igra. Uvukao sam se u taj svet i dobrim delom pitao sta je stvarno, a sta ne, kome verovati... Neverovatno iskustvo

Aj ako neko ima link za tu "free" varijantu nek mi sibne na PM posto ja nesto ne mogu da je nadjem.

Ja najzad odigrao ovaj demo, ali ne kapiram kakve veze ima puzzle sa tematikom same igre...

Dobio sam linkove, hvala! :)

Ja najzad odigrao ovaj demo, ali ne kapiram kakve veze ima puzzle sa tematikom same igre...

Kasnije ce ti biti jasno sta i kako. Nije bas da puzzle sobe mozes tek tako da ubacis u jasnu pricu pa se mora oprostiti malo odstupanje. Generalno ceo proces ima poentu kada zavrsis igru.

Nemoj da se lozite. Moj cpu je podrzan, igra i sa tim krk-om ne dela.
Nisam te shvatio, odnosi se na moj komentar?
Ako se odnosi daj mi više informacija molim te, ovde ili na pm, zagrejan sam za igru i svaki info je dobrodošao.

Damire, krajnje je vreme da nadjes zivot ili da se obratis nekome za strucnu pomoc.

Nisam te shvatio, odnosi se na moj komentar?
Ako se odnosi daj mi više informacija molim te, ovde ili na pm, zagrejan sam za igru i svaki info je dobrodošao.

Odnosi se generalno. Ne radi ni sa tim krkom za ponudjene procesore. Probano na vise konfiguracija Intel/Amd..

Ovih 61 su ondak blagosloveni u mozak ili botovi.
Ništa onda, malo mi je lakše ako je ni drugi ne mogu igrati :D

Pogledajte prilog 159674

SA AMD procesorima igra ne radi, radi samo sa Intelom i to do odredjenog nivoa.
Mislim da su useri napisali da se krekovane verzije zaglave negde kod treceg nivoa/sprata i to ti je to...

Jos su bili posteni i dali nam demo i znamo da je super igra, a i dalje nam žao da kupimo.

Za one koji ne mogu da čekaju proper evo rešenja.
Odigrajte SVE što možete bez penjanja na kulu, uključujući i 2 specijalna nivoa koji se otvaraju zvezdama (ukoliko ste skupili dovoljno istih).
U ovom trenutku ste manje-više završili igru. Sada ukucajte "cht_denablecheats=3". Escape, F3 cheat menu, choose level, elevator 1, "cht_denablecheats=-3". Ako igrate na default komandama, verovatno i ne morate da gasite cheats. Y ce biti koristan jer pokrece ghost mode neophodan za napredovanje (oh da, još 4 lifta pred kraj)
Label da ste cheater ostaje od sada pa na dalje, ali vam ostaju samo par zagonetki do zvaničnog kraja.
Inače, kula nije jedino rešenje za kraj igre. Imate izbor u C chamberu.

edit: Ne vidim kako je bilo šta spoilovano, ali hajde.

Poslednja izmena:
Jos su bili posteni i dali nam demo i znamo da je super igra, a i dalje nam žao da kupimo.

Heh, a sto zao majkumu, sto nema multiplayer? :) Nije cak ni puna cena, a jedini problem ako se ceka vece snizenje je to sto je izdavac Devolver koji ne obara svoje cene bas tako lako, sem ako ne prodje malo duzi period.

Uzeo ovo pre par dana, danas probao i oduševljen. Braća kroasani ga uboli.

Jesu vala. Nas nema nigde, opet.

Stize i Expansion pack za ovu fenomenalnu igru: http://www.devolverdigital.com/blog/view/the-talos-principle-expansion-pack-announced

Independent developer Croteam and philosophical game label Devolver Digital have announced The Talos Principle: Road to Gehenna, an upcoming expansion pack for the award-winning first-person puzzler The Talos Principle. Set in the world of The Talos Principle, Road to Gehenna follows the narrative of Uriel, Elohim’s messenger, as he explores a strange, hidden part of the simulation on a mission of mercy and redemption in an attempt to free the souls of the damned at all costs.

The Talos Principle: Road to Gehenna is coming to Steam this spring while The Talos Principle and the expansion pack will launch on PlayStation 4 and the Nvidia Shield platforms later this year.

Nadam se da ce biti josh ekspanzija, workshop ima trenutno samo jednu kampanja koju je neki lik napravio i nije me neshto odushevio, bukvalno gomila glitcheva i bagova mora da se koristi da se predje i previshe ima nekih glupih skokova, ocu puzzle da reshavam ne da skachem okolo ko u Rayman-u.

Nazad
Vrh Dno