Šta je novo?

The Suffering - pomoc

starojko75

Slavan
Učlanjen(a)
01.05.2004
Poena
319
Kada iz neke sume dodjem do srusenog mosta i skocim sa njega u neku reku, krenem nizvodno i dodjem do neke pecine. Udjem u pecinu, izadjem iz iste, pomlatim neke spodobe i ne znam gde dalje da idem ni sta da radim. Reka je duboka i ne mogu da idem dalje od odredjene "crte" . Sta da radim?

vrati se do mosta, pa malo procunjaj kod njega, treba da sa desne strane na brdascetu nadjes kamionce koje je podignuto na dizalicu.....

ma i ja sam se tu vrteo, dok slucajno nisam nasao kamioncic

Moram da ti priznam, ponovo sam se malo zaglavio. :)

Naime, nalazim se u svetioniku. Gas pici na sve strane.
Zatvorio sam cetiri ventila tako da iz onih cevi vise ne curi.
Na jedan otvor na zemlji sam stavio sanduk, drugi sam zatvorio, treci sam takodje zatvorio tako sto sam pucao u sanduke iza njega koji drzali poklopac, cetvrti sam zatvorio tako sto sam pucao u onaj kanap na plafonu pa je veliki sanduk pao i zatvorio ga... medjutim, ima jos dva koja ne znam kako da zatvorim... jedan ispred otvorene peci a tu se nalazi i neki veliki ventil koji kada okrenem ispusta neki beli gas na kratko ali mi se cini da nista ne radi i jedan otvor iza tog ventila. Sta da radim?

Ogi. je napisao(la):
Moram da ti priznam, ponovo sam se malo zaglavio. :)

Naime, nalazim se u svetioniku. Gas pici na sve strane.
Zatvorio sam cetiri ventila tako da iz onih cevi vise ne curi.
Na jedan otvor na zemlji sam stavio sanduk, drugi sam zatvorio, treci sam takodje zatvorio tako sto sam pucao u sanduke iza njega koji drzali poklopac, cetvrti sam zatvorio tako sto sam pucao u onaj kanap na plafonu pa je veliki sanduk pao i zatvorio ga... medjutim, ima jos dva koja ne znam kako da zatvorim... jedan ispred otvorene peci a tu se nalazi i neki veliki ventil koji kada okrenem ispusta neki beli gas na kratko ali mi se cini da nista ne radi i jedan otvor iza tog ventila. Sta da radim?
Kada ti izadje onaj "baja" ti lepo pusti gas,gurnes ga u pecku zatvoris vrata i to je to..

upravo tako, samo ces se malo muciti oko toga. Ja sam uspeo iz jedno 10-og puta da ga zatvorim....(budi uporan)

E sad' mi je bas krivo sto nisam sam provalio... bas je dobra fora... :)

He he he Ja sam se tu patio 2 sata!!! :p I to pred svitanje kad nisam u stanju da razmisljam. Ujutru sam skapirao iz prve... Dobro, iz druge :d
Sve u svemu davno sam je obrnuo pa se ne secam nivoa tako da nema pomoci od mene :wave:

kako da izadjem iz one kuce gde ima kamera ili sta vec.

Inace, da malo razradimo temu, meni se igra dosta svidja.

Nisam je igrao jedno mesec dana pa sam opet nastavio i skapirao sam da mozda malo dosadi kada se igra non stop, ali ako se igra umereno onda je bas dobra. Ima malo neprijatelja, to mi se ne svidja, odnosno nisu uopste raznovrsni, jedva da ima dve, tri vrste za sada. To mi se ne svidja. Inace je ok.

Je l' se vama svidja?

Marti Misterija je napisao(la):
dushevni bol se ne zaboravlja tako lako :d :d

Ne seca se nivoa o kome govorimo a seca se da se patio na njemu. Interesantno, moras da priznas. :d

Na ludnicu? Aaaaaaa..... izgleda da sam ja za ludnicu jer sam pre neki dan zavrsio igru a ne secam se nikakve ludnice. ;)

pa ona kucica u kojoj moras da unistavas projektore kako bi iz nje izasao...

Ogi evo primjetio sam , ti dje god da se zaglavis trazis pomoc, za svaku sitnicu...aloo brate nije mi jasno kako ti je marak tako da igras igru ???

Tako sto jednostavno NE MOGU da predjem neki deo, jednostavno koliko god pokusavao NE MOGU, znaci SVE sam pokusao sto mislim da treba i onda pitam jer vise nema smisla a i samo me sve vise i vise ubija u pojam to sto ne mogu da predjem i gubim zelju za daljim igranjem... i onda pitam i sve super. :)

Pa svaka kuca sa projektorima je ludnica valjda :)

pa koliko se ja secam tu se nalaze one "bele" sobe za ludake, pa mu to onda dodje neka vrsta ludnice, zar ne???

To bre jeste ludnica...Asylum ili kako se to vec speluje...U svakom slucaju to je mesto na kome je zli doca radio svoje experimente na zatvorenicima ili kome vec...Tu je bitno da polupas sve projektore da bi uopste mogao da udjes u tetar gde se susreces sa duhom-doce (odnosno projekcijom) i onda polupas sve projektore i onda i njega...
U svakom slucaju, sledeci put kada neletis na takvu igru i zesce zaglavis a ti nadji walkthrough na net-u i eto ti resenja :)

M3 je napisao(la):
Ogi evo primjetio sam , ti dje god da se zaglavis trazis pomoc, za svaku sitnicu...aloo brate nije mi jasno kako ti je marak tako da igras igru ???
AMEN TO THAT!
BTW. Da li je moguce da se otkljucaju neke dodatne opcije ili alternativni krajevi. Presao sam igru na svim nivoima tezine i dalje ne mogu da udjem u selo (pred kraj igre pre nego sto se boris sa samim sobom). Pa se pitam postoji li nacin da se to izvede? :trust:

U selo? Koje selo?

Pretpostavljam da nema nikakve razlike u kraju igre s' obzirom na to kako se ponasas prema likovima kada cujes glasove u glavi, kada ti jedni kazu da ga ubijes a zena ti govori da ga postedis?

Ogi. je napisao(la):
U selo? Koje selo?

Pretpostavljam da nema nikakve razlike u kraju igre s' obzirom na to kako se ponasas prema likovima kada cujes glasove u glavi, kada ti jedni kazu da ga ubijes a zena ti govori da ga postedis?
Pa NARAVNO da ima!

Ma mnogo ste pametni. Ok, imate po jedan post vise, uspeli ste u nameri i sada napisite kakvi su to razliciti zavrseci u pitanju.

Ako je neko još uvek na ovom forumu neka mi odgovori.
Zaglavio sam na 20 nivou, naime kada stignem do nekog srušenog mosta ne mogu da pronadjem resenje kako da prodjem dalje.

Nazad
Vrh Dno