Došao do dokova. Na njemu dizalica sa onom aparaturom sa ljubičastom svetlosti (munje). Pokokao prvu turu čudovišta. U drugoj turi osim 2-3 komada sa noževima i jedan krelac pljunuti ja

. I njih sam sve počistio, kao i mog dublera. Nakon toga iz mora izleće mnogo veliki Big Motherfucker, koji na sebe ima prikačenog mog dublera ko značku (koji se ljulja tamo-amo). Šta sad ?
Provalio sam da mogu aparaturu da spustim dole, i kada stanem ispod, lepo se naelektišem, i mogu da bacam munje unaokolo, ali nema efekta na Big Motherfucker. Pre toga (pre dokova) je onaj zeleni gasoviti ispljunuo da mogu da se izlečim, mada meni izgleda da mi je ovako sasvim dobro.

Da li to ima veze ? A, da. I ona halucogena ženska je nešto trabunjala kod žičane ograde, ali to je bilo juče, a ja se uglavnom automatski isključim kada žene pričaju, tako da se ne sećam o čemu je bilo reči,i da li to nešto ima veze.
P.S. Igre bi trebalo da su za relaksaciju nakon nekog ozbiljnijeg rada, a ne da mozgam šta sad! Serious Sem je zakon.

Mada bi po ovom kiterijumu i D3 bila podnošljiva igra. Nadam se da Opti ne zalazi u ovaj tread.