Šta je novo?

The Sims 3

I onda nek neko kaže da Simsi nisu korisni :p
Zbog pucanja Simsa sam krenuo da testiram mašinu i ukapirao da mi je crkao jedan memorijski modul i da brlja i pravi greške.

Malo screenova (IT related) :)
TS32009-05-1821-33-17-85.jpg

TS32009-05-1821-33-42-47.jpg

Jesi li ga overclockovao? Koji su max clockovi, temperature? Chime si ga testirao? Za koliko ti se povecao fps u Crysis? :d:d:d:d:D:D:D
LOL

EDIT: Ovo je bila shala inache, da neko ne misli da sam ozbiljan(tj glup) pa da pitam ovakve gluposti. Ali zesce me interesuje kakva je reakcija na OC(ono kao ako pregurash spaljivanje kompa isl)? Ako je neko probao, neka javi, bash me interesuje kako su to odradili.

Poslednja izmena:
Bas me zanima da li ce u buducnosti izaci neka ekspanzija tipa Sims 3: On Tom's OC competition :d

Hm... jel' mi se to samo čini ili je trojka malo liberalnija od prethodnih delova?
Napravih već troje dece po komšiluku, a ni jedna me nije jurila da je ženim, niti me je ćale ganjao tandžarom :D

E, sad pazi vamo.
Sto se tice Sims 3 , gledao sam kako kcerke igraju i shvatio da me je vreme pregazilo. Koje su im ideje pale na pamet i sprovele u praksu, svaka cast.
Citam na forumu da se dosta ljudi zali da pucanje igre.
Avodno ovo je neka leak verzija. Ko ce ga znati.
Kod mene jos nije bilo pucanja.

Igrao sam samo Sims Castaway i stvarno sam se odmorio, od raznih zombija i marsovskih kolonija.
Ko sta igra je bez veze za raspravu.
Kao kad se devojcicama za rodjendan kupe Barbike, a decacima puska, pistolj, tenk.

Valjda se na taj nacin u nas Srba, odrzava tradicija ratovanja. Taman posla da se tatin sin bavi nekim intelektualnim poslom.

Poslednja izmena:
Meni je igra pucala zbog neispravne memorije. Od kada sam izvadio modul koji je pravio probleme, nije pukla ni jednom.

Dakle OBAVEZNO uključite long life span. Taman sam pripremio teren da kresnem komšinicu, a ona postade baba :(

Imam problema s pucanjem textura cim malo zumiram :( I ovo nije jedina igra u kojoj mi se ovo desava tako da cu def morati da zamijenim grafiku :(

ahahhahaha odlicno, ja uvek isklljucim starenje dok mi ne dojadi onda ih pustim da mreju ko ljudi :).
Nego imam i ja ona pucanja jel zna neko o cemu se tacno radi tj. zasto puca?

Imaš pod Options/Game Options, pa nekoliko Lifespan nivoa. Normal je po mom mišljenju baš prekratak, dok je Epic :p predugačak. Long je taman kako treba :)

Jel' se događa još nekom da vrlo brzo prestane da se čuje muzika sa muzičkog stuba i proradi tek kada se ponovo uđe u igru?

Tja... možda mi se nešto zeznula instalacija jer mi je tu negde i crkavala memorija. Probaću da reinstaliram igru, mada me buni to što sve ostalo radi bez problema.

Šta znam... ja se nisam nešto ubio od igranja Sims-a 2 (prvi deo nisam ni igrao), ali me jeste držao par dana. Bilo mi je interesantno da proširujem kuću, kupujem nameštaj i igram se rasporedom dok ne nađem onaj pravi zid za džinovski plazma TV :p
To igranje mi je čak dalo par ideja za sređivanje sopstvene sobe.
A usput nije loše ni to što možeš da povališ zgodnu komšinicu ;)

hehehe....i ja samo to radim u simsu :D:D:d
sredjujem kucu i muvam komsinice :D

Ja sam provalio da je najbolja osobina "loner". Nikad ne kuka da mu treba drustvo, i ta potreba opada veoma sporo, uvek me je nerviralo kad pocne da kuka za drustvom.

Tja... možda mi se nešto zeznula instalacija jer mi je tu negde i crkavala memorija. Probaću da reinstaliram igru, mada me buni to što sve ostalo radi bez problema.

Obavezno spasi Ea folder iz documentsa.

Koji posao je po vama najbolji tj. najsiplativiji po pitanju vremena rada/plate?

Jedan sim mi je neki DNK spcijalista i zaradjuje oko 2k za dan posla 4 dana nedeljno.

Moji sim je lopovchina teska 10 lvl, a naravno kao svaki pravi srpski lopov uskoro cu da ga stavim na political career, sada ima zaradu oko 2,5k mada stalno dobija neke povisnice 840/h kolko se secam, a moze da se stavi i side mission i tu ponesto ukrade npr. neku veliku skulpturu koja vredi 12k ili 700-800$ za side job.

Hehe, ja sam ludi naučnik i samo idem okolo i gađam nameštaj onim a la Dr. Horrible ray gun-om :p

Poslednja izmena:
Moj lik je slikar moze da nacrta i do dve slike dnevno a za jednu uzima od 2k do 3k, i uz to mu raste fun dok slika

Poslednja izmena:
izasao je razor-ov sims 3,kazu za njega da je final relese,a ovaj sto mi imamo je navodno beta :D jel zna ko u cemu je razlika,meni se ne mili skidati o5 5gb

^ Istina je. Build ove prve je 1.0.615.00107, a ovaj razerov je 1.0.631.00002...

Poslednja izmena:
Nije dokazano. Suvise je mala razlika u velicini cele instalacije.
Win7 se odavno koristi kao alpha-beta-gama i sve radi kako treba.

nasao sam pach od 600mb koji preload. verziju pretvara u razor :p nema vise onih bagova :)

Vrh Dno