Šta je novo?

The Simpsons: Hit And Run -obavezno Probati!!!

URGH! je napisao(la):
Zao mi je sto prekidam ovu debatu,ali jel neko presao sa Bartom onu misiju kad treba da pokupi 30 majmuna?Kako da skinem onog jednog sto je na krovu neke kucice?
Parkiras auto ispred kuce popnes se na njega i skocis ;)

Da jer kad i na kucici imas dva majmuna cini mi se, a jer je presao neko sa Lisom, zadnji zadatak kad treba da nadje barta, cuini mi se da treba da se popne na brod, ali nikako nemogu da doskocim ?
Iso sam na Skip, i sad igram sa Marge, ali bih da ipak predjem sve sa lisom...
BTW, Lisina kola su zakon!!!

Ne pratis strelice nego produzis paravo sa kolima,naici ces na skakaonicu za auto uhvati zalet idi ka njoj i uskocices u brod u brodu vozi do kraja staze ali niposto ne skreci u pravcu strelica <<< nego izadji iz auta i i skoci na auto pa na palibu broda onda samo prati radar i naci ces ga ;)

E da jel neko uspeo da otkljuca Bonus Igru?

Izgleda jos niko,ali s obzirom na tvoju posvecenost ne sumnjamo da ces za dan-dva da zavrsis igru mrgreen

Ljudi dokle sam ja stigao ? Presao sam 2 misije sa Apuom (5. od onih "velikih" nivoa). Koliko jos ima do kraja ?

OptiPlex je napisao(la):
Ljudi dokle sam ja stigao ? Presao sam 2 misije sa Apuom (5. od onih "velikih" nivoa). Koliko jos ima do kraja ?

Kako te ne smara da igrash taj smor od Simpsons Shit And Run igre? :mrgreen:

URGH! je napisao(la):
Izgleda jos niko,ali s obzirom na tvoju posvecenost ne sumnjamo da ces za dan-dva da zavrsis igru :mrgreen:
Cisto sumnjam but thanx ;)
@byMaX
Graphics eXpert

Sta je tu smor majke ti?

Nije smor, nego zezam Opti-ja... Zna on...

A ok ;) :mrgreen:
Jel postoji nacin da se izbegne placanje kazne kada policija pocne da juri nesto slicno Pay &Spray :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ma kapiramo se max i ja :)
Inace koliko sam provalio kazne ne placas ako pobegnes muriji :D a pritom ti se skala koja je indikator koliko si s**nja napravio spustila na normalu...tek onda prestaju da se spawn-uju policijska vozila koja te jure, samo je smor posto moras u isto vreme i da bezis i da ne pravis novu stetu.
I btw dokle sam stigao ? Presao sam 5. misiju u 5. levelu sa Apuom ("Hopefully my store will not be robbed more than 4 times while I'm gone"...:mrgreen: "Don't worry, you'll be reincarnated in net life" :D kad zvizne nekoga i slicno...:D)

Meni je ostala poslednja misija, da unistim vanzemaljce...
Inace, igra je urnebesno smesna, samo da nema onoliko voznji...

Ma, DeusEx je za tebe, a ne ti simpsoni... Ima opet da igras tri meseca kao Morrowind... :)

ja sam stigao do alien autopsy 3 nivoa,to je zadnji nivo valjda..

Jel uspreo neko da predje onu misiju sa Mardz gde treba da pokupis dekine lekove?Pokusavao sam da predjem jedno sat vremena i nakraju sam morao da prvi put skipujem nivo :(

Ajde nek neko od ovih zarazenijih i boljih napise koliko ima nivoa i sta je koji nivo, tj. koga upravljas...
Stigao sam do 4. Mardz :)
Poz.

MAD_MUzzY je napisao(la):
Ma nema teorije da to i pokrene na onom racunaru ;)
A i smorice je igra, kaldim se.
Simpsone vozi ti i uzivaj :) i Worms 3D. :mrgreen:

Smesan si, radi kao zmaj kod nje... Samo u 640 :)

Zavrsio sam igru al' ne znam sta ste se tolko primili igra je daleko od pomenutog GTA... sam prosek konzola na kraju sam uzeo g-pad u ruke da bi odradio ono skaknje po rusveinama...

A je li Mare koliko ima nivoa ?

Cek da prebrojim, 7 valjda... ali posle 2-3 nivoa sve je tako isto da se ne isplati igrati... zaista je igra losa kao igra, na stranu sto su Simpsoni dobri ovako... to je valjda najbolji deo igre njihovi povremeni komentari...

Slazem se sa tobom, ja sam stigao do 4. nivoa, i dosadilo mi je, a ono sto je najbolje su komentari ...
Sve u svemu nije lose, ali nije ni toliko dobro...
I nije obavezno probati !

Neo_Matrix je napisao(la):
... i dosadilo mi je, a ono sto je najbolje su komentari ... Sve u svemu nije lose, ali nije ni toliko dobro...
I nije obavezno probati !
Potpuno se slažem. Očekivao sam više od par dobrih fora. :?

Ma najgori su vozaci neverovatno su glupi to najvise kvari igricu!

Ja sam ovo vec batalio prava igra za 2 dana... cudno kakav je trend da manje vise nema igre koja traje duze od 7 dana ali jako cesto traje samo 2 cak iako predjete celu kampanju....

Vrh Dno