Šta je novo?

The Settlers 7: Paths to a Kingdom

Probacu je i ja sutra...dobrano je napljuvase na IGN-u.
Da, S3 10th anniversary igram sad sa burazerom preko hamachija ali mi je uvek nekako bila obicna "trojka" bolja..vojskom si mogao da komandujes samostalno i da ih vozas po mapi a ne klasican rush na kule ko u "10th" (ako se ne varam :D)

Gameplay
The game's mechanics are too slow and complex for the average player and often seem to want to force the player to overcome terrific odds in order to win.
Gluplji review od ovog ign-ovog nisam skoro procitao.
There's no way to click a worker and make him go where you want him to go

Probacu je i ja sutra...dobrano je napljuvase na IGN-u.
Da, S3 10th anniversary igram sad sa burazerom preko hamachija ali mi je uvek nekako bila obicna "trojka" bolja..vojskom si mogao da komandujes samostalno i da ih vozas po mapi a ne klasican rush na kule ko u "10th" (ako se ne varam :D)
Ne varas se, imao si direktnu kontrolu nad vojskom.

U Settlers-ima i nije poenta u direktnoj kontroli nad vojskom već u izgradnji industrijske baze i transportne mreže koja će podržavati vojsku.
Ovaj novi deo ima neke užasno blentave koncepte, a kad sam video "publish to facebook" zamalo da ga istog momenta obrišem.

U Settlers-ima i nije poenta u direktnoj kontroli nad vojskom već u izgradnji industrijske baze i transportne mreže koja će podržavati vojsku.
Ovaj novi deo ima neke užasno blentave koncepte, a kad sam video "publish to facebook" zamalo da ga istog momenta obrišem.

U dobar si sto si se suzdrzao...meni su se S7 izgubili sa racunara posle sat i po vremena igre (dao sam sansu). nazalost agonija se nastavila :(

"Publish to facebook" = fail
Pa zar su toliko daleko morali da odu da bi privukli mase.
Obratite pažnju na razliku u cover-ima za EU i USA :)

siedlerUK.jpg

SiederlUS.jpg

"Publish to facebook" = fail
Pa zar su toliko daleko morali da odu da bi privukli mase.
Obratite pažnju na razliku u cover-ima za EU i USA :)

siedlerUK.jpg

SiederlUS.jpg

Americke paljevine :) nisam citao prikaze igre na njihovim sajtovima, ali mogu da zamislim na sta to lici

Da li mi neko moze reci kako da osposobim ovu igru za rad?

Jel igra ko i dalje S7? Ja imam ogroman problem, naime igra nikako neće da se pokrene, posle instalacije pokrenem igru i on mi izbaci error da je igra prestala da radi, i ona klasika, da proverim online ali ništa ne pomaže. Znači igra uopšte nije crackovana ili bilo šta drugo.

Vrh Dno