Šta je novo?

The Quarry

Novi naslov Supermassive Games-a, studija iza The Dark Pictures serijala

Opa ovo je velik grafički iskorak, posle The Dark Pictures Anthology: House of Ashes koju sam upalio, video drljavu kartun netvork grafiku (moguće je da je to i zbog činjenice da je uvodna sekvenca te igre maltene druga u celom serijalu koja se ne odigrava u pomračini, prva je ukrcavanje na gliser i putovanje do ukletog broda u prvoj epizodi, dok se druga epizoda odvija kompletno noću, pa nedostaci endžina bolje vide nego u mraku), odigrao 5 minuta pre šest meseci i od tada je na čekanju...

Mada vidim da HoA ima najbolje ocene od svih TDPA epizoda, pa ću je sigurno odigrati, a mogu reći da sam umereni fan prve dve epizode koje su mi bile skroz korektne...

U svakom slučaju deluje kao dobra zabava, samo da naprave likove do kojih ti je stalo, jer npr. u Little Hope su svi likovi bili krajnje bezlični i bukvalno mi je bilo svejedno da li će neko poginuti ili ne... Sličan slučaj sa Man od Medan, gde me je bilo briga za sve ostale osim za Fliss 🥰
Dok mi je npr. u Until dawn bilo veoma stalo do većine likova i prilično sam se skenjao kad neke od njih nisam uspeo da spasem usled besmislenih QWERT vratolomija...

Sve ok ali preskupo je ovo za igre ovog tipa..
Ovo po meni treba da kosta polovinu maks, i tek tada jos da podelimo na PS razmeni jedan nalog ili da se nadju jeftini kljucevi za PC.

Da nije neko od forumasa pazario igru i probao? Gledam da uzmem dok je na popustu pa da vidim vredi li para.

Ovo se pojavilo svuda, utisci neko?

Ja sam uzeo igru krajem prosle godine i iskren da budem dobro je stvarno odradjeno. I dalje mi je Until dawn na prvom mestu ali Quarry svakako nije puno iza.

Vrh Dno