Šta je novo?

The Precursors

Овај 1.1 печ се уствари аутоматски само прекопира у фолдер игре :wall:

Ручно га треба прекопирати у рут игре и онда нови фајлови прегазе старе и појави се старфорс :wall:

Кантирао сам је док не заврше игру у потпуности, јер ово одаје утисак бета верзије.

Sumnjam da ce tu biti nekog ozbiljnijeg pechovanja, s obzirom da je ruska verzija izdata pre godinu dana. Ako je nisu do sada vec sredili... Bilo bi lepo, ali tesko, pogotovo sto sumnjam da im prodaja ide dobro, a mislim i da je Deep Shadows studio u finansijskim problemima, kao i dosta njih iz Ukrajine i okoline. Neki kazu i da su pukli, ko zna. Svasta se prica po netu, ali nista konkretno. Mozda neko ima vise informacija...

Poslednja izmena:
Разумем да је постала пракса да се пусти игра у оптицај одмах због зараде пара али бар су могли да убоду АТИ графику у тест машину или шта год... да среде треперење.

Nema to veze samo s ATijem...treba ti jedan postprocess folder u root-u igre, sa par txt-fajlica ;)

having a screen flickering problem with this game?
download this:

http://www.mediafire.com/?adjz44z1zyz
and put postprocessing folder in xenus 2 root folder.
done, no more flickering bullshit.

BTW, mene opet spucava Xonar, prokleti Asus, nije zvucna namenjena za gejming, definitivno...moram da disejblujem iz startapa HsMgr.exe ili da ga preimenujem da ne bi zvucna prouzrokovala zapuc igre, uleti u infinite loop, bez ovog procesa je sve OK.

Slican shit mi se desava i sa R6Vegas na Win7, zvucna samo tako krshi igre

Ne znam samo da li se gubi GX mod onda iz drajvera, ali nije ni bitno

Poslednja izmena:
Пробао сам и са постпроцесом, ради али лампа и даље трепери а и уклони неке информације са худ-а.

Али није само то био проблем, после печа игра није хтела да се излечи.

Мени је само у неким играма EAX емулација правила звучне артифакте, покушај да изгасиш GX.

Vrh Dno