Šta je novo?

The Precursors

Samo da javim da se pojavila verzija na engleskom od ~5.2gb. Rusku sam batalio jer je imala cudan lag, bez obzira na podesavanja grafike. Nadam se da su to ispeglali u ovoj.

...video sam i ja malocas. I na sta lici ova igra? Meni iskreno ne izgleda nesto, ali mozda i gresim?

Cini mi se da je animacija bzvz, a kao i da postoni neki lag u igri, nesto slicno kao kod far cry 2, ali jos gore. Deluje kao ambiciozan "City interactive" pokusaj od igre. Gameplay "fichersi" obecavaju dosta toga, ali bojim se da se ne smorim debelo posle pola chuke od pokretanja igre (kao sa boiling pointom, npr)... Zivo me zanima da li je engleska verzija ispeglanija od ruske i sto se tice bagova i grafike, ali cisto sumnjam... Izgleda kao boiling point (xenus 2, aka white gold) u svemiru, cak je i interfejs skoro identican... Je li neko uopste probao englesku verziju?

Pogledajte topik na nfohump forumu o ovome. Ja sam počeo da igram. Igra je tako ****no epski velika da je to nešto neverovatno. Apsolutno imate sve u njoj. Animacije i nisu nešto, ali gameplay i to koliko će vas uvući unutra je neprocenljivo.

Ako je tako, odoh odmah do apoteke... Hvala za info za nfohump, dosta info ima tamo... repetitive, isn't it?

Pogledajte topik na nfohump forumu o ovome. Ja sam počeo da igram. Igra je tako ****no epski velika da je to nešto neverovatno. Apsolutno imate sve u njoj. Animacije i nisu nešto, ali gameplay i to koliko će vas uvući unutra je neprocenljivo.

moze li neki malo detaljniji info sta podrazumevas pod tim epski velika i sta to sve ima ? :) Trazim nesto interesting da krenem da igram, pa bi dobrodosla pokoja rec iz prve ruke ;)

Gomila raznolikih ogromnih sandbox svetova / planeta slobodnih za istrazivanje, napucavanje, voznja raznih kopnenih, vazdusnih vozila i mekova, rostiljanje u svemiru,...Dovoljno? :)

Mrzelo me odavno da probam kad se pojavila russian verzija, ali probah Xenus 2 koji je na engleskom i mogu reci da je engleski voice over kriminalan, mozda medju najgorima koje sam cuo. Inace i igra je nekako neoptimizovana za win7, jer ima padova fps-a da te totalno odbije od igre. Moracu i ovaj Precursors da probam, valjda nece da pati od istog sindroma iako je isti engine u pitanju?

STOP RIGHT THERE. Answer these questions before proceeding.

1) When someone mentions Fallout: New Vegas, do you respond by complaining about the bugs?

2) Do you think Crysis and Metro 2033 have bad art and animation?

3) Were you baffled by S.T.A.L.K.E.R. and unable to figure out what you were supposed to do?

4) Is Uncharted 2 your favorite video game of all time?

If you answered "yes" to any of these questions, LEAVE THIS THREAD IMMEDIATELY. If not, proceed:

hahaha, dobar

Igrah ja ovu igru jos pre pola godine rusku verziju sa engleskim pecom za prevod. Onako u pocetku ekstra al posle odletoh u svemir i igra postade ne bas toliko zanimljiva, losa kopija mass efecta cini mi se, mada rusi uvek rade nesto uvrnuto, ali prava stvar za one hard core RPG igrace. Ustvari ovo je Boiling Point u buducnosti.

Interesantno, svi je uporedjuju sa boiling point-om. Boiling point sam dva puta igrao i oba puta nisam mogao da je predjem zbog nekog bug-a. Voleo sam tu igru, verovatno ce mi se svideti Precursors ali ne bih voleo da mi neki stupidni bug upropasti igru. Kakvo je stanje sa patchevima? Rade li Rusi na daljem odrzavanju ili su batalili?

Interesantno, svi je uporedjuju sa boiling point-om. Boiling point sam dva puta igrao i oba puta nisam mogao da je predjem zbog nekog bug-a. Voleo sam tu igru, verovatno ce mi se svideti Precursors ali ne bih voleo da mi neki stupidni bug upropasti igru. Kakvo je stanje sa patchevima? Rade li Rusi na daljem odrzavanju ili su batalili?

Pa sa sada postoji samo patch 1.1 koji ispravlja neke sitne bagove sto se tice performansi igre i par sekundarnih questova. Ja sam bas dosta igrao, prateci pricu bio sam negde pred kraj igre i nisam imao problema sa main questovima, a stabilno je radila znaci nije bilo crashova uopste, save i load opcije takodje su radile ok.

Poslednja izmena:
tesko da je igra kopija masseffecta kada je rad na njoj poceo vise od 3 godine pre izlaska ME :)

Moguce da nije, ali The Precursors je zvanicno izasao 4. decembra 2009., a Mass Effect 1 izasao zvanicno 20. novmebra 2007. Za to vreme oni su mogli da izmene igru u potpunosti i da je odrade u fazonu bilo koje druge popularnije igre. Igrajuci ovi igru, sam nacin igranja, zatim korscenje svemirskog broda i letenje po drugim planetama, skupljanje minerala, postojanje svemirskih stanica i jos par stvari me je asociralo na Mass Efect, ustvari na kombinaciju Mass Effecta i Boiling Pointa, posto je igra iz prvog lica.

Poslednja izmena:
Jel moze da se sipa benzin u auto, municija da se kupi i gume? Nije losa igra, krenuo sam main quest i cim sam otisao na drugu planetu po neki deo za brod ubise me lagano. Onda sam krenuo da resavam neke manje questove koje pokupim u gradu a koji se uglavnom ticu istrazivanja pustinje ali ne mere bez vozila.

Jel moze da se sipa benzin u auto, municija da se kupi i gume? Nije losa igra, krenuo sam main quest i cim sam otisao na drugu planetu po neki deo za brod ubise me lagano. Onda sam krenuo da resavam neke manje questove koje pokupim u gradu a koji se uglavnom ticu istrazivanja pustinje ali ne mere bez vozila.

Moze. Nadji lika u pustinji na prvoj planeti on drzi neki veliki auto centar, obavis par zadataka za njega i onda imas kao jeftinije da kupujes. Mada i od obicnih prodavaca u gradu imas da kupujes benzin cini mi se. Mada najbolje je da dok si u gradu obidjes malo okolinu i iz svakog praznog vozila ili uopste vozila na koje naidjes u pustinji pokrades gume i gorivo i ubacis u prtljaznik svog vozila, ustedis barem koliko toliko neku kintu. :d

Hvala :) Cuo sam za taj auto centar od onog sto bleji ispred auta kod hrama obozavaoca piramide i lozi se na tjuning :D Hteo je da mi da quest vezano za njega ali sam odbio jer sam ih imao dosta neresenih. Sad cu da idem kod njega. Inace sam nasao benzin kod tehnicara na pijaci a gume redovno kradem :p

Има ли уопште 1.1 енглеска верзија ?

Нађох неку 1.0 верзију и изгледа као полузавршена и пуна багова.

Jel' ima audio u igri kada pricas sa NPC-ovima?Malo je glupo bez zvuka!!!

Mislis, nisu imali dovoljan budzet? Jedva cekam da krenem da igram, sad sam malo u buli s vremenom. Nadam se da ce me igra oduseviti i pored svih problema koje eventualno ima. Deluje kao pravi neobruseni dijamant.

Мој утисак је да је игра незавршена избачена.

Прво ми је треперела слика, па сам нашао неки фикс, па ми сад само лампа трепери, а и перформансе су очајне.

Мислим да ћи сачекати да је печују барем 3 пута пре него што поново покушам.

Ja nisam imao nikakvih problema. Ume da opadne fps ponekad ali svet je stvarno ogroman a ni masina mi nije nesto ([email protected], 9600gt, 2gb1066mhz, win7x64). Imas ruski 1.1 patch koji radi na ovoj eng verziji, mozda ti popravi neki bug.

Ma jok, sve isto :)

Овај 1.1 печ се уствари аутоматски само прекопира у фолдер игре :wall:

Ручно га треба прекопирати у рут игре и онда нови фајлови прегазе старе и појави се старфорс :wall:

Кантирао сам је док не заврше игру у потпуности, јер ово одаје утисак бета верзије.

Uf izvini :( Ja sam samo onda prekopirao i nisam proveravao sadrzaj foldera a i instalacija mi je bila sva u znakovima zbog cirilice...

Ма ниси ме ниста зезнуо :), девелопери су они које треба г*внавом мотком :) због пуштања незавршене игре у оптицај.

Разумем да је постала пракса да се пусти игра у оптицај одмах због зараде пара али бар су могли да убоду АТИ графику у тест машину или шта год... да среде треперење.

Nazad
Vrh Dno