Šta je novo?

The Precursors

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Igra bi trebala da bude FPS/RPG, a Vital Engine 3 ce omoguciti igranje kako na povrsini velikog broja planeta, tako i u svemiru. Mene podseca na Freelancer/Evolva/Giantz/Mechwarrior/Hard Truck: Apocalypse/Half-Life/Prey/...mix.:) Izlazak je najavljen za jul.

screenshot013nr9.jpg

Precursors, predecessors, the legend of the galaxy… Who among the existing races are carrying their genes?
The worlds of the galaxy are beautiful, unique and dangerous. Some of them are inhabited, some are deserted, some lie in ruins, others are just smugglers trans-shipment stations.
Some worlds are at the beginning of their evolution, other are falling into decay. Only when you’ll pass through all of these worlds, when you'll feel the heat of blazing lava-seas and the chilling cold of dark abysses, when you'll see stark heavens and red skies, you will realize the real power of nature. Only when you’ll meet corrupt judges, mendacious politicians, unselfish protectors and cruel tyrants, you’ll understand the passions of society. Only when you’ll reach unexplored sectors of the galaxy and come across wonderful natural phenomenons, when you'll fly through the tail of a comet or dive into a mysterious portal, then you’ll perceive the infinite depth and diversity of the universe.
Nobody knows what exactly this journey will comprise, but we can assure you that it will be unforgettable…

“Precursors” is a new project of Deep Shadows. The game action takes place in space and on the surface of various planets. The genre of the game is freeplay RPG with FPS and space sim combat elements.

“Precursors” and “White Gold: War In Paradise” are developed using the Vital Engine 3. It has shader 3.0 support and features various post rendering effects like HDR, motion blur and others. In comparison with the Vital Engine 2 the physics system has been improved and moreover, two of the main features of the engine are destructible objects, which will be found everywhere in the games, and support of one huge unified playing area.

You will fight your enemies in space as well as on the surface of various planets. You will be able to work for different factions and carry out their quests to earn money, which is quite essential for your hero. The money will give you the opportunity to buy new weapons, make technical upgrades or repair your damaged spaceship.

You can explore a planet’s surface using a wide choice of different vehicles, but in space you will use only one ship which will be given to you at the beginning of the game. RPG stats will allows you to upgrade not only the personal characteristics of your hero but the technical abilities of your spaceship as well.

Published by: Play Ten Interactive (PTI)
Developed by: Deep Shadows
Genre: FPS/RPG
Release Date: Q3 2008
Also Available On: Xbox 360

Game Website
Trailers

Shotovi...
pr_04.jpg

precursors_08.jpg

gallery107.jpg

gallery109.jpg

SCREEN402.jpg

SCREEN300.jpg

SCREEN156.jpg

SCREEN163.jpg

Poslednja izmena:
Na zalost mislim da nece biti tehnicki mnogo bolje. Pocinjem da gubim nadu da bi iz ovih post SSSR studija mogla da izadje odlicna igra. ne verujem da ce ovo biti lose ali nece biti iznad njihovog proseka. Mozda vise sanse da bude ok igra ima White Gold koji je nesto kao nastavak Boiling pointa

ili da ne bude kao STALKER nesrećni. Koliko sam samo to čekao, pa se razočarao najstrašnije. Nego, bre, ovakva igra bi mi baš legla! Malo nešto na PC-ju da obrnem....

Ti kao da bash i nemash nekog iskustva izgleda ... nije to flertovanje sa RPGem nego nedovrshen RPG deo u FPS/RPG igri koja je bila u razvoju 10 godina ....

Nije 10, vec 15 godina ;) I ti kao znas puno toga o Stalkeru? I nemojte puno o Stalkeru, nije tema.

Oce li ovo izaci i za PC? Vidim da pise XBOX360. Onda je tema trebala da ide u Konzole.

Koliko mi se cini izlazi za PC pa i pise da takodje izlazi i za XBox. Meni se inace ovde nije dopala ideja organskog oruzja. Nesto kao zivo bice i jos puska, ko neka puska sajlonac - bljak.

Poslednja izmena:
A first-person shooter, with state of the art 3D graphics, highly dynamic environments, exceptional physics, true to life effects, and a host of exotic friends and foes.

Oni se sale zar ne? Recite mi da se samo sale molim vas! :S:

Rusi su to, kod njih nema shale :smoke:

Koliko su me obradovali sa King's Bountijem pa to nije normalno. Tamam sam pomislio kako Rusi prave dobre igre. I onda probah Hard to be a God. Boze sacuvaj koja povracka :S:.

Valjda ovog puta nece fejlovati istim intenzitetom. Znam da nije isti razvojni tim ali meni su oni svi isti :d (osim Kentaurija, naravno :)).

Ovo barem izgleda zanimljivo

Zanimljivo da ali takodje i nerealno. Mislim da developeri josh uvek nisu u stanju da naprave kvalitetnu multi zanrovsku igru koja bi bila mix Freelancera i Elder Scrolls igara. Dovoljno je teshko napraviti bilo koju od te dve igre. Mislim da su ovog puta zagrizli i vishe nego u slucaju Boiling Point-a.

Ja skidam rusku veriziju sa engleskim patchom koji prevodi sav text u igri......
Vidim da su ljudi odusevljenu bar nekolicina koja je probala

Kad je izašla?

Ja skidam rusku veriziju sa engleskim patchom koji prevodi sav text u igri......
Vidim da su ljudi odusevljenu bar nekolicina koja je probala

Jel ima komentara vezanih za sletanje na planete? Je li loading level ili real time ulazak u atmosferu?

Edit: Odgovor na moje pitanje mi je dao gejmplej video. Loading :S

Poslednja izmena:
Jel ima komentara vezanih za sletanje na planete? Je li loading level ili real time ulazak u atmosferu?

Edit: Odgovor na moje pitanje mi je dao gejmplej video. Loading :S

Pa zamisli da je real time i sletis na drugi kraj planete.:D

I umreš za par dana jer:

- su na tom delu planete katastrofalni uslovi za život (vulkani, zemljotresi, poplave, sneg i leg, radijacija)
- jer nisi uspeo da uloviš nešto za jelo (ili jednostavno nema šta da se jede)
- otrovao si se pečurkama, bobicama štagodbilonatojplaneti
- napale su te velike divlje zveri i napravile tašnu od tvog epidermisa
- zarazio te komarac, buba, slepi miš nekom neizlečivom bolešću koja brzo ubija
- pošto si izbegao sve iznad umro si od dehidracije pokušavajući da se orijentišeš i stigneš do prvobitnog odredišta
- sve ostalo što se može dogoditi čoveku kada se nađe sam na nepoznatoj teritoriji

Eh što bi to bilo kul. Ali to bi onda značilo da u igri možeš da umreš i bez da je smrt skriptovana/da ti je health na nuli jer su te upucali/izgrizli. Naravno to ne može u video igri jer bi onda deca bojkotovala istu...

^ STALKER je najblizi opisanom scenariju. :)

Yeah, right. Ovo sto je on opisao je velika fantazija, kakvu ako bi bilo ko igrao i promasio sletanje automatski bi ucitao zadnji sejv pre nego sto bi razmislio da li je pametnije da sleti na suprotni kraj planete i provede 3 godine pre nego sto napravi splav/jedrilicu, kojom bi krstario/doleteo na zadatu misiju.:D

Ajd molim vas na PM kako moze da se nabavi ova igra i legalno i na onaj drugi nacin...

Nigde nisam video englesku verziju, da to nije mozda ruska sa engleskim patchom

Jeste.

Ruska sa eng, izvinjavam se...iso se vodi kao ENG pa sam zato mislio. Instalirao, probao, konstatovao da je djubre i izbrisao...toliko.

Pa i nije toliko lose koliko sam ja ocekiva, mada sam ja tek na samom pocetku. Iz ranijih iskustava sa ruskim igrama ovo je malo bolje. Kao sto rekoh tek sam na pocetku, jos ni onaj brod nisam popravio, tako da cu mu dati jos malo sanse.

Vrh Dno