Šta je novo?

The Outer Worlds 2

Ista podesavanja, ali DLSS na DLAA, FPS je izmedju 70 i 90, ali uz osetan input lag.
Bilo bi dobro da svi koji imaju Nvidia karte prestanu da slusaju gluposto vezane za DLSS i da tu opciju obavezno ukljuce ako igra dozvoljava jer to vise nije samo ono sto je DLSS bio na pocetku. Pored toga DLSS odlicno radi sa AMD FG samo treba izabrati prevu vrednost DLSS jer neke kombinacije stvaraju veliki lag, tako da svako ko ima starije Nvidia karte od 4xxx serije moze da iskoristi AMD FG. Obavezno potraziti modove koji popravaljaju perfomanse znacajno u mnogim igrama, ili 2500e za 5090 :ROFLMAO:

Odličan mod: https://www.nexusmods.com/theouterworlds2/mods/17

17-1761434986-930712240.jpg

Probao radi cisto da znate ko ima slabiji harver a hoce preko 100fps sa malo jacim podesavanjim obavezno neka ubaci nesto od ovog.
Za preko 100fps sve na max sa 3080 grafikom treba ubaciti Optimized Tweaks BASE i Enable FSR Frame Generation, bez ta dva 60fps, sa ova dva moda za sad nisam primetio gubitak u kvalitetu konstatno preko 100fps DLSS max kvalitet, samo za jedan korak kada se smanji DLSS ide preko 144fps.
Znaci inicjalno igra bezrazlozno zahtevna.

Ne bih ni postavio link da se i sam nisam prethodno uverio da radi. :D Meni je BASE mod dodao oko 25fps i igra stvarno bolje radi, a Frame generation mi ne treba jer sam ionako i dalje na 60Hz.

Ne bih ni postavio link da se i sam nisam prethodno uverio da radi. :D Meni je BASE mod dodao oko 25fps i igra stvarno bolje radi, a Frame generation mi ne treba jer sam ionako i dalje na 60Hz.
Pa dobro nego samo da overim da to radi, i to bas radi :)

Nazad
Vrh Dno