Šta je novo?

The Mighty Quest For Epic Loot

7euffel

Slavan
Učlanjen(a)
06.08.2012
Poena
240
Ne znam da li ima tema za ovu igru, tj. bar nisam ugledao, prelistao sam sve tredove.

O igri sam prvo procitao u SFun-u, i ucinila mi se kao predobra stvar, prije svega ideja, i sve skupa. Igra se takodje svodi i na duhovitost, bar po trejlerima od dragog nam Ubisofta.

Koliko sam skontao, sve se svodi na pravljenje zamka, a pare zaradjujete tako sto pljackate tudje zamkove (ako je ispravno tako). Sve se svodi na to da trebate biti spretni da sacuvate svoj zamak, a tudji pocistite.
Da ne duzim previse, imate link pa se informisite koga interesuje https://www.themightyquest.com/en/welcome

Igra je trenutno u zatvorenoj beti, i ako neko ima kljuc, bilo bi mi milo em drago da me okiti jednime. :3

U pocetku je zanimljivo jer imas A, B, C monstrume i X, Y, Z klopke a onda imas A1, B1, C1 monstrume i X1, Y1, Z1 klopke iliti iste verzije osnovnih monstruma/klopki samo jace. Uglavnom hrpa recikliranog sadrzaja koja nako jako koratkog vremena poprilicno dosadi. Zamak pravis/slazes od delova koje kupujes ali ih nema mnogo. Odnosno kako napredujes levelom mozes stavljati vise "soba" ali opet to nije neki broj soba gde ti mozes da napravis zeznuti lavirint gde ce se ljudi pogubiti. Odnosno mozda je i moguce na kraju kada si max level ali dotle nisam stigao.Fora je u tome sto kada napadas zamak nemas mini mapu pa u principu ne znas gde se nalazis ako ne obracas paznju kuda ides :D

U pocetku je zanimljivo jer imas A, B, C monstrume i X, Y, Z klopke a onda imas A1, B1, C1 monstrume i X1, Y1, Z1 klopke iliti iste verzije osnovnih monstruma/klopki samo jace. Uglavnom hrpa recikliranog sadrzaja koja nako jako koratkog vremena poprilicno dosadi. Zamak pravis/slazes od delova koje kupujes ali ih nema mnogo. Odnosno kako napredujes levelom mozes stavljati vise "soba" ali opet to nije neki broj soba gde ti mozes da napravis zeznuti lavirint gde ce se ljudi pogubiti. Odnosno mozda je i moguce na kraju kada si max level ali dotle nisam stigao.Fora je u tome sto kada napadas zamak nemas mini mapu pa u principu ne znas gde se nalazis ako ne obracas paznju kuda ides :D

Ja pokusavam da dodjem do kljuca, kako bih uopste mogao da prokomentarisem kako treba. Uglavnom MMORPG, sve su igre na neki nacin slicne, ko ce mu znati.

Nazad
Vrh Dno