Šta je novo?

The Matrix Path Of Neo

hejvule

Slavan
Učlanjen(a)
05.08.2004
Poena
319
Ljudi ,jel igrao neko ovu igru ? Da li je vredi nabavljati ?

Shta znam. Prvi matrix koji bash prati radnju filma, s tim da ima i scena koje su mogle da se dese, a nisu. Znachi u startu kada bezish iz zgrade, mozesh da birash da li ce te uhapsiti, ili da probash da pobegnesh (onaj deo gde mu ispada mob kada pokusha da hoda po spoljnom zidu zgrade), a i to nije garancija da nece da te uhvate na kraju. Nachin igranja je vishe okrenut konzolama, pa ako ti to odgovara, mogao bih da je preporuchim.

Pa sta ja znam..... u principu, u stilu je `Enter the Matrix`-sa, sa lepsom grafikom i drugacijim nacinom upravljanja (a la console style). Ako si hard-core MATRIX (Trilogy) fan onda bih ti preporucio, jer ipak nije tako losa ili neigriva. Naravno, ne radi se o nekoj novoj ultra-mega hit igri, ali nije ni neko nje*sra, pa da treba zaobilziti u sirokom luku.... Vredi probati.

Ako se ikada bude delio oskar za najlosije optimzovanu igru godine,onda bi ova igra definitivno bila na prvom mestu.

Jel zahtevno kao i prethodni deo ili je jos gore?

Da, nemoj da se trudis da nabavljas .... teeeeezak $hit! :)

(bar sto se mene tice)

Mozda zato shto je pravljena za PS2 pa portovana ? :D

A možda zato što je igra glupost po difoltu :D

Otkud znam, meni je 99% igara glupost :D

Pa taj Atari bas ne zna da napravi igru i prvi put je pogresio sa Enter the Matrix.

kalla89 je napisao(la):
Pa taj Atari bas ne zna da napravi igru i prvi put je pogresio sa Enter the Matrix.
Brate.... Atari je napravio Faranhajt.... ja ne znam kome se igra ne svidja.... ortak je prelazi po treci put, i kaze da je svaki put drugacija....

Nazad
Vrh Dno