Šta je novo?

The Last Of Us Part II

Sećam se davno kod Kolina,trojke ili dvojke kada sam krenuo da igram,kamera je vrtelu oko svoje osi.Rešenje je bilo iskopčaj ukopčaj joistick

Probaj ništa te ne košta

Joistick je bio neki xy

Bežično mi je prikačen džojstik, ali probala sam da restartujem Xbox adapter i nije pomoglo. Isključila sam i Bluetooth na kompu jer sam pomislila da možda dolazi do neke interferencije. Moraću na kraju da ga prikačim preko kabla, pa da vidim da li će onda raditi kako treba iako ne volim tako da igram. U svakom slučaju, ovo je definitivno neki bag u igri. Koliko sam videla i Part 1 je imao slične probleme sa džojsticima koje su rešili posle par meseci.

Proradilo je preko kabla. Pa eto, ako neko bude imao sličan problem da zna da je zasada rešenje samo kabl. Nadam se da će ispraviti ovaj bag u dogledno vreme.

Nastavljena avantura posle onog izletanja na pola igre, sa 1.4.10515 verz. Savrseno radi na svim HIGH postavkama i dalje (60 fps, 50 zahtevne scene) sa 4GB Vram! 👏 A izasao je i 25 5 1 drajver za slabije karte
shot_20250410_221745.png

Sta je receno nije ni bitno :) Sto se mene tice mogu da preseku pricu u stilu From Dusk till Dawn! :cool: Jednostavno pogodili su gameplay, osecaj nadmudrivanja sa protivnicima je na bas visokom nivou, uzivam...

Rekao Druckman da ce biti treceg dela ako budu imali dobru pricu i ako budu mogli da naprave da bude na nivou I i II.

Zavrsio igru, sem politicke korektnosti koje nema nista vise nego u nekom filmu ili seriji igra odlicna. Od grafike, same te atmosfere, gameplaya. Nastavak price na nivou. Sto se tice nastavka i moze i ne mora, meni je ovo skoz ok.

Konačno je završio. Rekao bih za klasu ispod prvog dela ali i dalje poprilično dobra. Ocena niže zbog preteranog isticanja znate već čega i dosta su mi bili dosadni delovi kad se prikazuje prošlost. Ostalo sve odlično, na nivou prvog dela. Kraj onako, nit smrdi nit miriše. Svakako ima prostora za treći deo u nekom budućem periodu.

Otkljucana kod nas na Steamu, kao i Spiderman 2, Ragnarok i Horizon.

Edit: I Helldivers

Hahah kakvi su to paceri. Otkljucali su Horizon Zero Dawn: Remaster, ali nisu Complete Edition, pa zbog toga ne moze da se kupi upgrade od 10 evra, vec mora da se da 50...

1750072447433.png

Vrh Dno