Šta je novo?

The Godfather

Rajke

Slavan
Učlanjen(a)
19.01.2006
Poena
350
Moze li ova igra prevazici (po meni vecnu slavu igre Mafia)...sta misltie o tome?

Ne!,moze samo da oskrnavi vecnu slavu knjige i filma a pogotovo posto je EA u pitanju,zaista...ja se trudim da ocekivanja drzim na minimumu kako bi ako bi igra iole bila dobra bila prijatno iznenadjenje ali bice to kanda obican gta tridesetih godina pun besmislenog i bespotrebnog nasilja koje se koristi bez ikakvog razloga a ne u svrhu pricanja price...

Ja iopste ne razumem zasto bi neko i kako napravio igru na temu Godfather-a.Mada posto igru rade ovi divljaci iz EA mogu na neki nacin pretpostaviti kako ce to izgledati.
Kao sto LiLa rece moze liciti i na GTA tridesetih.
A jedina igra koja ima neke izglede da prevazidje Mafiu je Mafia 2 ako ikad izadje.

Alex je napisao(la):
Ja iopste ne razumem zasto bi neko i kako napravio igru na temu Godfather-a.Mada posto igru rade ovi divljaci iz EA mogu na neki nacin pretpostaviti kako ce to izgledati.
Kao sto LiLa rece moze liciti i na GTA tridesetih.
A jedina igra koja ima neke izglede da prevazidje Mafiu je Mafia 2 ako ikad izadje.
Pa u tome i jeste problrm!Proslo je par godina od izlaska originala a chesi ne kane izbaciti drugi deo ili pak neki nastavak.EA ce napraviti ( po mom misljenju) istu igru samo pod nazivom"The Godfather"...mozda ce to dati podstreka za chehe...ko ce ga znati :trust:

EA će gledati da napravi što veću paljevinu za decu od te igre da bi je što bolje prodala,dakle odgovor je NE.

Bojim se da će Godfather biti smeće obično, kao što je i praktično sve što izađe iz EA Games-a, firme poznate po tome što besomučno štancuje nastavke sportskih simulacija. Godfather je istovremeno i jedina EA igra u ovoj fiskalnoj godini koja nije nastavak.
Od ove igre se potpuno ogradio i Frensis Ford Kopola, režiser Godfather serijala filmova.
Nego, hoće li neko od vas biti ljubazan da mi baci spoiler za Mafiju. Stigao sam do onog nivoa na pristaništu sa vađenjem klocni i pokretanjem vagona kada je Winblows pukao. Pošto me mrzi da prelazim sve iznova, a igra mi je ionako bila dosadila, da li neko može da mi prepriča šta se dešava do kraja?

ako si stigao dotle, obavezno odigraj do kraja. obavezno! imas jos par nivoa. i ja isto ne ocekujem bog zna sta od Kuma, ali nikad se ne zna. znate kako kazu : i corava koka poneko zrno ubode...mozda ga ubode i EA, mada tesko.

morbius je napisao(la):
Bojim se da će Godfather biti smeće obično, kao što je i praktično sve što izađe iz EA Games-a, firme poznate po tome što besomučno štancuje nastavke sportskih simulacija. Godfather je istovremeno i jedina EA igra u ovoj fiskalnoj godini koja nije nastavak.

da, al sam gledao neke inervjue sa autorima, vec u startu planiraju nekoliko nastavaka i za ovo chudo :D

Godfather je najavljen kao neshto malo drugachije, meshavina GTA i Mafie, a ima i nekih novih elemenata tipa "izvlachenje" informacija, itd. Video sam gameplay odavno, i ne deluje kao EA sklepana igra na brzaka...

joriq je napisao(la):
da, al sam gledao neke inervjue sa autorima, vec u startu planiraju nekoliko nastavaka i za ovo chudo :D

Mislim da je ovo i najveci problem.Oni u startu planiraju vise igara umesto da se koncentrisu da ova (godfather) valja.

sve u svemu, sacekao bi da vidim sta ce od toga da ispadne pa onda dao komentar
ono sto je oxtra gotivnpo u svakom slucaju kakva god igra ispala je da je BRANDO da pravo na koriscenje njegovog lika i da je navodno pred smrt uradio voiceover za celu igru
ne znam koliko je ovo tacno ali ako jeste, tesko da ce biti bas toliko djubre

Vince je napisao(la):
BRANDO da pravo na koriscenje njegovog lika i da je navodno pred smrt uradio voiceover za celu igru
U 80-oj godini zivota? :)

Kakve veze ima to sto je BRANDO pozajmio glas u igrici???

To nista neznaci i negovori o kvalitetu igre - pa koliko je igara vec koristilo prave holivudske glumce za glasove karaktera u igrama pa i nisu prosle slavno.

Ja se nadam da ce igra biti bar kao Mafija a koliko sam gledao na sajtu igra izgleda fenomenalno i jedva cekam da je probam. Samo se plasim da kad dodje vreme za djusku da nebude ono jooooooj pa treba mi bruka od graficke da bih je pokrenuo kao sto je fora sa Oblivionom.

stereo je napisao(la):
Kakve veze ima to sto je BRANDO pozajmio glas u igrici???

To nista neznaci i negovori o kvalitetu igre - pa koliko je igara vec koristilo prave holivudske glumce za glasove karaktera u igrama pa i nisu prosle slavno.

Ja se nadam da ce igra biti bar kao Mafija a koliko sam gledao na sajtu igra izgleda fenomenalno i jedva cekam da je probam. Samo se plasim da kad dodje vreme za djusku da nebude ono jooooooj pa treba mi bruka od graficke da bih je pokrenuo kao sto je fora sa Oblivionom.
Ovako koliko sam mogao da vidim po trajlerima igra neodoljivoooo podsjeca na Mafiju....CHak mislim da je i isti engine u pitanju...Grafika je totalno ista kao u Mafiji,dodushe puno ispeglanija...E sad gameplay...ne znam ali "nadam se da ce biti bar kao Mafija"
Teshkooo :) Ja sam vec rekao neka bude upola dobra kao Mafija bicu zadovoljan :)

Izašao na igračkoj stanici 2.

Izashao i MGS3 Subsistance i Final fantasy XII :)

Sjutra cu iznijeti utiske :)

Tematika je OK,grafika dobra....Fali "samo" igrivost da bude odgovarajuceg kvaliteta.Gledao sam neke slike iz igre pa mi se svidelo kako to izgleda.

Ko prvi nabavi igru neka iznese utiske. ;) Nadam se da ce igra ispuniti ocekivanja.

Pozdrav. :wave:

Malo sam trazio po netu i dosao do saznanja da EA ulaze mnogo para u kuma i sama ocekivanja kompanije su da ce igra biti popularna zbog interesantnih misija.Zvuka i grafike koji su napredniji u odnosu na mafiju a do ce osetiti oni koji imaju jace masine...

Igra je izasla.Prema nekim prvim utiscima igra je prosecna.Nista posebno.Uglavnom kazu da je klon GTA i da su kontrole lose.

Igra je vishe nego prosjechna...Svidja mi se mada nisam stigao da odigram ljudski....Grafika je ok za jedan PS2 pricha je odlicna...Na pocetku igre pravite svog lika i kasnije ga mozete upgreadovati (skills,odjeca itd...)

sad ce neko da kaze "rpg elementi" :)

A neko drugi ce da kaze konzolashki port :)

Ako je ovo tacno onda su ovi iz EA uspeli da opet *****u nesto sto je imalo potencijal. :mad:

leksa je napisao(la):

Meni grafika iz Kuma od samog pocetka nije izgledala nesto posebno, ali sam mislio da ce barem igra biti dobra. Koliko vidim ni u tome nije uspela. Juce sam gledao dosta trailer-a iz ove igre (da bi odlucio da li je vredna nabavljanja) i na osnovu istih sam zakljucio da je igra samo losa kopija Mafia-e (cak mislim da je glupo i porediti ove dve igre). Mafia je bila i ostala remek delo (barem sto se mene tice) u svakom pogledu. Nisam igrao The Godfather tako da ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim da je igra losa, ali posle odgledanih trailer-a i nemam zelju da je probam. Postojala je odlicna osnova (film Kum :Klanjanje ) da se napravi dobra igra, ali mislim da gospoda iz EA, nazalost nisu znali da je iskoriste. :mad:

BitrAtE je napisao(la):
ta slika je fake!

Hehe, sto volim ovakve. Pa sta mi znaci sto si sad to rekao? Oprosti ako nisam odmah razumeo tvoju velicinu i shvatio potrebu da bezuslovno verujem svemu sto izgovoris. Dok se to ne dogodi, daj neki primer, sliku ili nesto.

Vrh Dno