Pa u tome i jeste problrm!Proslo je par godina od izlaska originala a chesi ne kane izbaciti drugi deo ili pak neki nastavak.EA ce napraviti ( po mom misljenju) istu igru samo pod nazivom"The Godfather"...mozda ce to dati podstreka za chehe...ko ce ga znati :trust:Alex je napisao(la):Ja iopste ne razumem zasto bi neko i kako napravio igru na temu Godfather-a.Mada posto igru rade ovi divljaci iz EA mogu na neki nacin pretpostaviti kako ce to izgledati.
Kao sto LiLa rece moze liciti i na GTA tridesetih.
A jedina igra koja ima neke izglede da prevazidje Mafiu je Mafia 2 ako ikad izadje.
morbius je napisao(la):Bojim se da će Godfather biti smeće obično, kao što je i praktično sve što izađe iz EA Games-a, firme poznate po tome što besomučno štancuje nastavke sportskih simulacija. Godfather je istovremeno i jedina EA igra u ovoj fiskalnoj godini koja nije nastavak.
joriq je napisao(la):da, al sam gledao neke inervjue sa autorima, vec u startu planiraju nekoliko nastavaka i za ovo chudo![]()
U 80-oj godini zivota?Vince je napisao(la):BRANDO da pravo na koriscenje njegovog lika i da je navodno pred smrt uradio voiceover za celu igru
Ovako koliko sam mogao da vidim po trajlerima igra neodoljivoooo podsjeca na Mafiju....CHak mislim da je i isti engine u pitanju...Grafika je totalno ista kao u Mafiji,dodushe puno ispeglanija...E sad gameplay...ne znam ali "nadam se da ce biti bar kao Mafija"stereo je napisao(la):Kakve veze ima to sto je BRANDO pozajmio glas u igrici???
To nista neznaci i negovori o kvalitetu igre - pa koliko je igara vec koristilo prave holivudske glumce za glasove karaktera u igrama pa i nisu prosle slavno.
Ja se nadam da ce igra biti bar kao Mafija a koliko sam gledao na sajtu igra izgleda fenomenalno i jedva cekam da je probam. Samo se plasim da kad dodje vreme za djusku da nebude ono jooooooj pa treba mi bruka od graficke da bih je pokrenuo kao sto je fora sa Oblivionom.
leksa je napisao(la):
ta slika je fake!leksa je napisao(la):
BitrAtE je napisao(la):ta slika je fake!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari