Šta je novo?

The First Templar

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Cini mi se da tema postoji, ali nisam uspeo da je nadjem (?!)

the-first-templar-gc.jpg

Elem, u pitanju je akciona avantura sa RPG elementima smestena u srednji vek, a igra; je u ulozi Templara. Za igru su zaduzene komsije Bugari - Haemimont Games - a izdavac je Kalypso.

• Fast-paced cooperative play: players can assist one another as each takes on the role of the game’s key characters. Drop-in/out cooperative gameplay lets the AI take over when one player leaves the game.
  • Single player- two characters: Play as either character, switching roles as you go to use the best skills for the job.
  • RPG inspired character development: each has their own skills and skill paths, which the player can develop as they complete missions and explore the game world.
  • Rich, historical game-world: return to the 13th century, where European culture is on the brink of collapse. 20 historically accurate locations have been recreated for the player to explore.
[YOUTUBE]iTWu1rOJbo0[/YOUTUBE]

http://eu-kalypso.gamesplanet.com/shop/the-first-templar/
http://www.kalypsomedia.com/en/games/tft/index.shtml
http://store.steampowered.com/app/57680/

Btw, igra je pustena u divljinu. :)

Poslednja izmena:
Shield i akrobacije?

Možda shield ima 100 grama :)

A možda koristi neki weight reduction artifact. Ništa ne možemo da tvrdimo dok ne probamo. :D

Ako je neko probao neka javlja utiske,mada nisam neki preterani optimista sto se tice ove igre :trust:

Shield, akrobacije, i Templari :)

Geralt je akrobata, sto je logicno. I nema shield bas zbog toga.

Igrao nekih sat vremena i prvi utisak i nje lose koliko sam mislio da ce biti po komentarima ostale mase!Kao prvo ima veoma malo rpg elemenata a to je koliko sam ja primetio samo ulaganje xp poena u combo zahvate i povecanje health!Linearnost je izrazena do bola,a za optimizaciju svaka cast,sve odvrunuto do kraja i bas onako lepo klizi,prija za oci!Grafika je solidna da ne kazem i dobra!Animacije i nisu uopste lose po pitanju borbe(videlo se i mnogo bolje),samo je malo smesno dok trci,ali kasnije se navikne covek!Dijalozi su tuga bozija,nema tu nikakvih emocija u glasu,gde su nasli samo te glumce da mi je znati!Poceo sam na normal i mogu reci da je veoma laka,ali me ne vuce nesto da nastavim dalje!Da nemam sta drugo da igram igrao bih ovo,ali ovako ostaje za neki drugi put,mozda...

Poslednja izmena:
Shield, akrobacije, i Templari :)

Geralt je akrobata, sto je logicno. I nema shield bas zbog toga.

Poslednji put kada sam igrao templara u nekoj igri to je bilo u Mount & Blade Warband. Tu klasu smo zvali kornjače, s debelim razlogom :)

Poceo sam da igram, nije tako losa, dacu joj priliku:)

Vrh Dno