Šta je novo?

The Elder Scrolls 2 Daggerfall [DOWNLOAD]

• Začetnik teme Začetnik teme Bruda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Bruda

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
23.01.2005
Poena
304
Bethesda daje besplatno na download drugi dio “The Elder Scrolls” (Daggerfall). Ovih dana Elder Scrolls serial slavi 15-i rođendan, iz tog razloga Bethesda daruje besplatni download drugog dijela koji nosi ime “The Elder Scrolls II: Daggerfall”.

Igrica je iz 1996 godine i razvijena je za DOS, da biste igricu mogli igrati na suvremenom operativnom sustavu potreban vam je DOS emulator “DOSBox”. Upute koje vam olakšavaju korištenje također su dostupne.

Download svih potrebnih file -ova.

Tnx 🙂

Jel u ovoj igri povrsina celog sveta veca od povrsine Engleske?

Moguce, secam se kao klinac da su neki "stariji momci" igrali ovo kod nekog drugara koji je jedini imao PC u to vreme, nismo mogli da dodjemo do kompa od njih, dan-noc su mu visili na gajbi :d

Poslednja izmena:
Meni je RAR prijavljivao gresku ali se igra normalno instalirala. Da li je jos neko imao slicnih problema?

Inace, ovu igru sam igrao poslednji put tamo negde 1998 i koliko se secam svet je ogroman ali je random generisan.

Meni je RAR prijavljivao gresku ali se igra normalno instalirala. Da li je jos neko imao slicnih problema?

Inace, ovu igru sam igrao poslednji put tamo negde 1998 i koliko se secam svet je ogroman ali je random generisan.

Imam jos orginal u karton-kutiji, (tako se nekad to pakovalo: no DVD case ko' danas:zgran🙂

Igra ge puna Bugs I random generirani Dungeon's umu da smaknu playeru um:trust:! Ali je najbolja od svih Elder Scrolls!

I mapa je ogromna! Kupite obavezno Konja!:laugh:

Nazad
Vrh Dno