Šta je novo?

The Darkness II

Sto nema vise igara gde pljusti krv na sve strane ? Ovo je retkost, stoga treba postovati.

slazem se, ali fov stvarno ubi...ko da vozim kombajn
inace, igra je odlicna
fun fun masakr

Ovo je plac, majke Bozije.

Kad ce taj FOV patch vrijedi li igrati bez njega?

Po meni-da. Sasvim je igrivo i rekao bih da je FOV problem ipak malo ishajpovan... Na kraju krajeva, nije li i realno da onakva demonolika kreatura bude malo manje okretna od veverice.
Inace, igra je sjajna, a dobra fora je igrati je uporedo sa Alan Wake-om, ovde bezis od svetla a u Alanu noge lomis u bezaniji-na svetlo :d

:D

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    380.7 KB · Pregleda: 109
Zavrsio pre nedelju dana ili vise malo, odlicna igra(pogotovo kraj ;) ) ali kratka. Nije AAA naslov ali moze da se odigra kada nema nista bolje i kao takva moja preporuka. Neko je pomenuo Bulletstorm - klasa iznad definitivno.

Imam sluske g 35,kad sam igrao prvi deo u potpunom mraku u nekim momentima cuka da mi...Ako bude kao prvi deo bice cool.Pravi horor game:guitar:

Uzeo sam da igram ovo na gamepadu, ali imam jedan problem.
Da li može nekako da se edituje podešavanje za isti, jer mi je triggere zamenio sa tastarima iznad njih.
I kako je moguće kupovati stvari u onoj prodavnici sa gamepada, da je ustajem uvek i kliknem mišem.

---
desire

Poslednja verzija Widescreen Fixer-a odlicno resava problem FOV-a...
https://www.widescreenfixer.org/

Za 16:9 ekrane preporucujem da u configu za igru FOV stavite na 60.

Управо сам прешао игру (први део нисам играо). Скроз добра игра, него остаје ми питање на крају да ли је Џеки луд или не? Ја типујем да није...

Управо сам прешао игру (први део нисам играо). Скроз добра игра, него остаје ми питање на крају да ли је Џеки луд или не? Ја типујем да није...

Pa zavisi koji si kraj isao? Pravi kraj je na desni klik ;)

Најпре сам одабрао леви, али ми се нешто није свидео, па сам поново учитао, одрадио "десни" крај и открио још гејмплеја. Али и даље моје питање стoји :D
пре свега због оног дарклинг - домара, да њега нема гласао бих да је луд.

Prvi deo nije izasao za PC ;)

Ne morate žaliti za prvim delom. Daleko je po svim aspektima od drugog dela.

Nazad
Vrh Dno