Šta je novo?

The Darkness II

igrao ja demo, kul je igra, vrlo zabavna
samo da prica bude solidna i bice skroz ok

Nisam igrao prvi deo a ovaj mi deluje sasvim ok sto se tice izvodjenja, a i igra je bas très brutale, mozda cak i previse...

Odigrao sam demo, deluje zabavno, i brutalno. :) Nisam igrao prvi deo, jer koliko znam nije izasao za PC. Tako da mi je ovo prvi susret sa ovom igrom. Malo me grafika podseca na Borderlands, ne znam. Bice kul sve u svemu.

Ovo mi je top of the priorities

Igrao sam demo i deluje mi odlicno. Odmah sam nabavio prvi deo , jer ga nisam igrao do sad (neznam zasto), ali nisam odusevljen. U odnosu na ovaj demo za drugi deo, prvi mi nije nimalo zabavan. Previse je spor, nezanimljiv. Mislim ima dobru pricu i sve to, ali sama akcija mi je nezanimljiva. Dok za drugi, vidim da akcije nece manjkati.

Bice ovo prava zabava...rokanje,rokanje i samo rokanje :D hvala bogu malo akcije :D

Kratak demo,ali dovoljno dugacak da nam ponudi neke indikacije kakva ce igra biti kao kompletna. Ne znam samo zasto se preporucuje i5,kada sam demo odigrao bez problema na dual core-u. :D Sve u svemu,bice ovo zanimljiva igra.

Poslednja izmena:
Izasla igra ;) ssssskkkiii.... xD

Kazu da je veoma kratka,potrebno 5-6 sati za prelazak!:D

Kupuje se.

Verzija koja je juce izasla je CUT mozda ste primetili.
Nabavite GORE PATCH da bi ste dobili Uncut verziju za potpuni dozivljaj, bez njega igra je worthless.

Poslednja izmena:
singl je bas kratak... ajde ima cara ona kreativnost sa ubistvima i to, ali ne dovoljno da drzi i da se vracas tome kao npr. u Bulletstormu

singl je bas kratak... ajde ima cara ona kreativnost sa ubistvima i to, ali ne dovoljno da drzi i da se vracas tome kao npr. u Bulletstormu

pravo da ti kazem da nemam nikakvu zelju da igram bulletstorm ponovo,a uzivao sam dok sam ga igrao.

prvi deo Darksiders-a je odlican,nisam ga jos presao,ovaj jos nisam stigao da probam

Pogresio covek.
Mene ovo tako ne vuce ni da je probam. Ono silno krvoprolice mi nije privlacno, cel shaded grafika mi se ne svidja, osecaj napucavanja vidim da je isto nikakav i uz to los FOV.

meni je bulletstorm bio odlican. ako se malo potrudis da izvalis sve fore i fazone, moze mnogo da pruzi. jos ako juris achievemente...

presao upravo... meni je odlicna :)

Preso sam je sinoc. Meni se ucinilo da je dugacka. Mada sam je igrao na boxu i to sam je seckao desetak dana pa je zbog toga. A i ginuo sam mnogo pred kraj.

Inace odlicna igra. A to sto je mali FOV, to se na boxu ne primecuje toliko, ali na pC-u itekako smeta.

presao,odlicna igra ! samo mi je krivo sto je bas kratka :)

kakve veze ovo ima sa borderlands-om ? :p grafika je slicna malo i to je to...

Nikakve slicnosti nema sa borderlads. Jer je darkness linearna pucacina, a border je rpg.

Uostalom imao si demo pa si mogao da probas igru. Ne razumem kako kupujes a da nisi ni demo probao.

Nazad
Vrh Dno