Šta je novo?

The Darkness II

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
2K Games je najavio nastavak Darkness-a (jedna od prvih pucacina na aktuelnoj generaciji konzola) koji ovog puta stize i na PC na jesen. Ko se ne seca, u pitajnu je igra sa crnim kreaturama koje izbijaju iz zidova i masakriraju mafijase. :) Na igri ovog puta ne radi Starbreeze (Riddick), vec Digital Extremes (asistirao na Unreal Tournament i Bioshock 2).

darkness2x-large.jpg

It’s been two years since Jackie Estacado, now the Don of the Franchetti crime family, used The Darkness to kill the men responsible for his girlfriend’s murder. He’s been unable to shake the memory of Jenny’s death since bottling up his supernatural power, and now The Darkness wants out. A sudden, unprovoked attack on Jackie’s life heralds the start of a full-scale mob war, which has clearly been orchestrated by some outside force. The botched attempt opens the door for The Darkness to reemerge, and sets Jackie on a journey to hell and worse, as he unravels the mystery behind the attack and the motivations of The Darkness itself.

Bilo bi lepo ako bi za PC uz drugi deo upakovali i prvi.

Jako me raduje ova vest jer sam citao stripove darkness/witchblade pre 12 godina.

Ne znam... meni se ne svidja sto radi drugi tim. Kada je igra ispala u nivou/bolja od originala kada je nastavak radio bilo koji drugi tim? Mozda je izuzetak AvP 2 koga je preuzeo gigantski Monolith, ali sve ostalo...

Prvi trejler
[YOUTUBE]18tHfmGGckQ&feature=feedu[/url][/YOUTUBE]
Nije nesto ali imamo datum makar

Citam, igra koristi novu verziju Evolution engine-a, stara je koriscena u Dark Sector-u. Drugi engine, drugi developer...hmm, bas me zanima sta ce tu na kraju ispasti...

mm/dd/yyyy

UK RELEASE: 04-Oct-2011 (Upcoming) | NORDIC RELEASE: 04-Oct-2011 (Upcoming) | US RELEASE: 01-Oct-2011 (Upcoming)

Nesto novog gameplay-a
http://www.gametrailers.com/video/darkling-combat-the-darkness/714014

Znaci proklinjem dan kad je izasao Borderlands i opet pokrenuo developere na cell shaded grafiku... Nemam reci Rage prvo, pa sad i ovo... Ajde jos i nek najave Battlefield 3 cell shaded grafiku pa da sameljem kompjuter:mad::smash:

Ovde je to donekle opravdano jer je Darkness strip. A nije ni izrazeno kao kod Borderlands. Pa ni Rage nije kao Borderlands.

Poslednja izmena:
Meni je ovo skroz cool. Komadanje i seckanje neprijatelja je brutalnije od onog sto Alien i Predator znaju zajedno. :)

[YOUTUBE]huDaCOIpdZM&feature=mfu_in_order&list=UL[/YOUTUBE]

Bloodthirsty:D

Skida se demo sa Live-a :) utisci kasnije :) pošto je ista igra i za konzole i za pc

Uffffff .... Jedva cekam da das neki review :)

Igrao Kingdoms of Amalur: Reckoning, sada ću probati i ovo :) taman dok ne dođe devojka :)

Zavidim ti :)
Ne na devojci vec na igri :D

Jer neko probao Demo,ima na Steam-u!

Demo nije nesto preterano dugačak da bi se dali neki konkretniji utisci al po onome sto sam odigrao deluje da će biti zabavna igra.

Meni nece da pokrene demo!:(Kao da hoce da ucita igru preko Cd-a!

Nazad
Vrh Dno