sta tu ima dobro sto je izbacuje atari? upropastili su mali milion naslova
Pa snimljen je film pre EFBB zvao se Pitch Black valjda nikad ga nisam odgledao. Posle toga su snimili nastavak pod imenom The Chronicles of Riddick ali nema veze sa igrom.Kontam da je verovatno snimljen film pa ovo dodje kao igra po filmu![]()
Genijalno, definitivno jedna pucacina vredna danonocnog igranja!!!!! Riddick sve gi pocepaj!!!
Kazem ja Atari, a G!!! viche Muntari! Jel' vidis bre G kakva igra ce da bidne?
Ova igra moze da bude samo odlicna. Ocigledno je da su se drzali originalnog recepta za gameplay (prebacivanje kamere iz treceg u prvo lice, pentranje, close combat, punjenje energije, onaj riddic vision ) uz ,verovatno, neka manja poboljsanja , dok vizuelno izgleda dosta lepse. Slicna politika ce biti i kod novog fear-a, ostavis staru ideju, uvijes u novo pakovanje sa po kojom novinom i to je to... Preveliki koraci, dovode do prevelikog rizika, pogotovo kod necega sto vec provereno valja. To zna i moja baba, a kamoli developer...![]()
Pa ti znas i moju babu ***.I jel ti 'nesto rekla':d Internu šalu na stranu, naravno, to sto si rekao je tačno, ali nevezano za ovu pricu, mada je puno vise onih losih prica...
I moja baba se nebavi developom vec krekuje, al sta god da uzme u sake pozlati se...:d
Taj Gejspot, je odavno vec odsvirao svoje po pitanju realnih ocena i kritika igara...
Bitno je da nastavak rade Tigon i razvojni rim Starbreeze, znaci nema greske igra mora da bude dobra, moja jedino zamerka kod prvog dela je da je mogao jos malo duze da traje, malo mu nekako ubrzase kraj, sem toga igra je bez mane.
Kratka jeste. No razlog je bio taj sto se igra morala pojaviti kada i film.
Interview i jos po neki ingame. Smarach rece na kraju da igra stize simultano za sve platfome u prolece 2009...
http://www.gametrailers.com/player/43452.html
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari