Šta je novo?

The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Malo da dignem temu iz mrtvih :)
Da li ima nekih novosti??

Dobra vest da igru izbacuje Atari, jedino sto ce biti tesko da igra bude onoliko dobra koliko je bio Butcher Bay!
Fenomenalna igra Riddick Escape from..., nadajmo se da ce i ovo biti dostojan nastavak.

sta tu ima dobro sto je izbacuje atari? upropastili su mali milion naslova

sta tu ima dobro sto je izbacuje atari? upropastili su mali milion naslova

Uvek postoji neka nada da ce biti dobra igra kada izbaci Atari sanse su 50% - 50%, tipa King's Bounty, dok recimo Bethesda i slicne kompanije kada produciraju igru ili kupe licencu, zna se da je propast i pre nego sto krenu da rade igru. Naravno da i Atari pravi ******, ali umeju da izbace dobru igru s vremena na vreme.

Poslednja izmena:
Assault on Dark Athena new Trailer

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/oSieFQ9GLpA&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/oSieFQ9GLpA&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

screenshot037io0.jpg

Poslednja izmena:
Kontam da je verovatno snimljen film pa ovo dodje kao igra po filmu;)

brooka,lepo,sjajno :) Riddick se vraca u akciju,ko ce ovo docekati....

Odlican trailer. Vide se promjene.

Genijalno, definitivno jedna pucacina vredna danonocnog igranja!!!!! Riddick sve gi pocepaj!!!

Kazem ja Atari, a G!!! viche Muntari! Jel' vidis bre G kakva igra ce da bidne?

Poslednja izmena:
Kontam da je verovatno snimljen film pa ovo dodje kao igra po filmu;)
Pa snimljen je film pre EFBB zvao se Pitch Black valjda nikad ga nisam odgledao. Posle toga su snimili nastavak pod imenom The Chronicles of Riddick ali nema veze sa igrom.

Genijalno, definitivno jedna pucacina vredna danonocnog igranja!!!!! Riddick sve gi pocepaj!!!

Kazem ja Atari, a G!!! viche Muntari! Jel' vidis bre G kakva igra ce da bidne?

Ne donosi zakljucke na osnovu trejlera ;)

Ova igra moze da bude samo odlicna. Ocigledno je da su se drzali originalnog recepta za gameplay (prebacivanje kamere iz treceg u prvo lice, pentranje, close combat, punjenje energije, onaj riddic vision ) uz ,verovatno, neka manja poboljsanja , dok vizuelno izgleda dosta lepse. Slicna politika ce biti i kod novog fear-a, ostavis staru ideju, uvijes u novo pakovanje sa po kojom novinom i to je to... Preveliki koraci, dovode do prevelikog rizika, pogotovo kod necega sto vec provereno valja. To zna i moja baba, a kamoli developer...:D

Ova igra moze da bude samo odlicna. Ocigledno je da su se drzali originalnog recepta za gameplay (prebacivanje kamere iz treceg u prvo lice, pentranje, close combat, punjenje energije, onaj riddic vision ) uz ,verovatno, neka manja poboljsanja , dok vizuelno izgleda dosta lepse. Slicna politika ce biti i kod novog fear-a, ostavis staru ideju, uvijes u novo pakovanje sa po kojom novinom i to je to... Preveliki koraci, dovode do prevelikog rizika, pogotovo kod necega sto vec provereno valja. To zna i moja baba, a kamoli developer...:D

Hehehehe! U pravu si, samo ima mnogih razvojnih timova sto to bas i ne znaju, tako da bi tvoja baba bila sigurno uspesnija kod proizvidnje video igara!

@Starac
Ali ovde kod Riddicka izgleda da nema greske. ;)

Pa ti znas i moju babu ***.I jel ti 'nesto rekla':d Internu šalu na stranu, naravno, to sto si rekao je tačno, ali nevezano za ovu pricu, mada je puno vise onih losih prica...
I moja baba se nebavi developom vec krekuje, al sta god da uzme u sake pozlati se...:d

Read my signature LOL

Nego ontopic:
Riddick je bila jedna od najboljih igara svog vremena, najbolji bare hands fighting sistem koji sam video u first pearson igri. I po meni je imala i odličan replay value, nadam se da će sa ovim remake/nastavkom da urade isto. Mada meni lično po ovom zadnjem traileru izgleda maltene isto kao i originalni Riddick (engine mi deluje kao da je maltene isti, ok ,možda i jeste isti ali modifikovan).

Nece igra omasiti jer je u pitanju Escape from Butcher Bay remake sa extra misijama. Engine je naravno isti, samo modificiran.

I josh uvek izgleda jako dobro, shto je najvaznije.

A shto se tice B, stvarno mi se smucila posle FO3.

Ovo izgleda mnogo naprednije od mnogih izvikanih naslova, animacija jos u prvom delu je bila neverovatna, a kamoli ovde, bitno je da oni Svedjani rade i drugi deo, znaci ista ekipa!

Chekaj a o kom engine-u govorimo. Mislim gde se josh koristio sem u EFBB. Inache pa sem ako nisu teshko modifikovali endzine Gamespot ce da ih ispljuje za nedostatak Hi-ress tekstura i poligona u modelima. Slichno se desilo Haze-u.

Mislim da je najmanje bitno sta ce Gamespot reci!?

Taj Gejspot, je odavno vec odsvirao svoje po pitanju realnih ocena i kritika igara...

Bitno je da nastavak rade Tigon i razvojni rim Starbreeze, znaci nema greske igra mora da bude dobra, moja jedino zamerka kod prvog dela je da je mogao jos malo duze da traje, malo mu nekako ubrzase kraj, sem toga igra je bez mane.

Poslednja izmena:
Taj Gejspot, je odavno vec odsvirao svoje po pitanju realnih ocena i kritika igara...

Bitno je da nastavak rade Tigon i razvojni rim Starbreeze, znaci nema greske igra mora da bude dobra, moja jedino zamerka kod prvog dela je da je mogao jos malo duze da traje, malo mu nekako ubrzase kraj, sem toga igra je bez mane.

Kratka jeste. No razlog je bio taj sto se igra morala pojaviti kada i film.

Oh, da sećam se oduševljenja kada sam ušao u onog velikog robota - odlična igra. Nadam se da će nastavak (remake) biti isto takav, a koliko sam primetio po trejlerima ima novih detalja koje nisam viđao u EFBB

Nazad
Vrh Dno