Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Taj Supersample ti nista ne valja, previse je to mutno i ubijeni detalji... ne znam koji ti je to supersample, ali to ne radi posao kako treba. Bolje se vrati na MSAAx4 jer je bas kako treba.
generalno vise mi se svidja grafika na starom enginu...ovaj novi deluje suvise isprano i sterilno...inace odlicna igra, sa fenomenalnom muzikom i atmosferom...u to vreme bila je vrh po zahtevnosti kada je izasla.
Taj Supersample ti nista ne valja, previse je to mutno i ubijeni detalji... ne znam koji ti je to supersample, ali to ne radi posao kako treba. Bolje se vrati na MSAAx4 jer je bas kako treba.
Bolje izgleda u igri nego na fotki... A kod MSAA mi je problem sto kao da igraju neki resetkasti objekti i slicni detalji kad prolazim pored njih... Ona zica pulsira cak i kad stojim. Sa supersample nema toga... probacu jos malo da povecam texture LOD na supersample, jer to bi trebalo jos da izostri sliku.
Mislim da je slika kod OGL igara lepsa na NV kartama, i bilo bi dobro kad bi neko sa NV okacio par fotki pa da uporedimo... naravno ako uspe da pokrene igru na starom enginu.