налетех на прилично баналан проблем...
наиме у мисији кад треба да нађем делове, за vent tool, попнем се уз неке силне кутије добрих 5 спратова, и скривам се од светла које шета горе доле (ко је играо, сећа се сигурно). затим идем још мало горе, уз мердевине и дођем до краја тунела који је отворен, па у висини које главе.
ту је проблем, ридик одбија да се ухвати да ивицу, да прескочи, уради било шта, па сам морао да искористим noclip шифру да бих се попео уз тих метар ипо. да ли се иком догодило ово?
налетех на прилично баналан проблем...
наиме у мисији кад треба да нађем делове, за vent tool, попнем се уз неке силне кутије добрих 5 спратова, и скривам се од светла које шета горе доле (ко је играо, сећа се сигурно). затим идем још мало горе, уз мердевине и дођем до краја тунела који је отворен, па у висини које главе.
ту је проблем, ридик одбија да се ухвати да ивицу, да прескочи, уради било шта, па сам морао да искористим noclip шифру да бих се попео уз тих метар ипо. да ли се иком догодило ово?
Znaci vredi odigrati?Nisam probao nijedan deo!Jel to prvi deo?legendarni The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay
Au onda mora da je dobra kada ste se svi slozili u istom misljenju!
Davno je bilo, ali mislim da je uz Assault on Dark Athena dalazio Escape from Butcher Bay presvučen kroz novi endžin gde je grafika bila daleko lepša, pa kome se igra ponovo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari