Šta je novo?

The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Je li ko imao problema sa izbacivanjem iz igre?

Poslednja izmena:
налетех на прилично баналан проблем...
наиме у мисији кад треба да нађем делове, за vent tool, попнем се уз неке силне кутије добрих 5 спратова, и скривам се од светла које шета горе доле (ко је играо, сећа се сигурно). затим идем још мало горе, уз мердевине и дођем до краја тунела који је отворен, па у висини које главе.
ту је проблем, ридик одбија да се ухвати да ивицу, да прескочи, уради било шта, па сам морао да искористим noclip шифру да бих се попео уз тих метар ипо. да ли се иком догодило ово?

наиме у мисији кад треба да нађем делове, за vent tool, попнем се уз неке силне кутије добрих 5 спратова, и скривам се од светла које шета горе доле (ко је играо, сећа се сигурно). затим идем још мало горе, уз мердевине и дођем до краја тунела који је отворен, па у висини које главе.
ту је проблем, ридик одбија да се ухвати да ивицу, да прескочи, уради било шта, па сам морао да искористим noclip шифру да бих се попео уз тих метар ипо. да ли се иком догодило ово?

ma jock bre sve je moglo da se predje regularno, sigurno si trebao da skrenes levo kod albukerkija :d

Ljudi jedno pitanje da li narodna verzija igre moze da radi na win7,posto nikako ne mogu da nadjem C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Tages\100663362
OR
C:\programData\Tages a znate vec zasto mi treba ;)
Da li je moguce to odraditi na win7???

@dog ... naravno,leti ko ludo :)
Ali ima problem jedan,imao sam ga i ja,moras da updatujes Tages Client tj treba ti najnovija verzija http://www.tagesprotection.com/main.htm , samo zameni fajl (pazi da ime bude Identicno)
Naravno,mislim da zamenis u instalacionom direktorijumu *(ako si vec narezao na dvd,moras prekopirati na hdd iili napraviti .iso,sta god)

Poslednja izmena:

Dogodilo se meni.Nisam provalio kako da se popnem,pomislio sam da je neki bag pa sam igru reinstalirao.:mad:

God damn, sjajna vest! Meni su igre daleko bolje nego sami filmovi, pogotovo prvi deo koji je jednostavno fenomenalna igra.

legendarni The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay
Znaci vredi odigrati?Nisam probao nijedan deo!Jel to prvi deo?

Prvi deo je Escape from Butcher Bay i meni je bio odlican... raznovrstan bogat gameplay, a teska i na momente jeziva atmosfera, bas u pravom smislu reci butcher bay...

Assault on Dark Athena krenuo i ostavio... po meni prazno i dosadno, uopste mi nije leglo.

Poslednja izmena:
E kad se setim kako sam Escape from Butcher Bay igrao na fx5500 i 512 rama,u ono vreme bila zahtevna u PM :D
Inace jedna od igara koja je na mene ostavila najaci utisak.

U igri bas Vin Dizel daje glas samom sebi :) igra je odlicna, pogotovo sa aspekta atmosfere

The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay - igra koju su napravili entuzijasti.

Je li to Diesel rece da je fransiza sada u njegovom vlasnistvu?

Au onda mora da je dobra kada ste se svi slozili u istom misljenju!

Možda najbolja igra/pucačina te godine. Ali nije bila poznata franšiza pa je pala u senku Doom 3 i Half Life 3. Far Cry je nekako našao svoje mesto pod suncem.

^
Taj rad:p

..i nije bezvezno kliktanje levim klikom, nego imas direkt, krose aperkat, blok i razne kombinacije... kontre i tako to.
Sad cu ponovo da instaliram, imam negde cd :p...

The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay sam prvo poceo negde kad je izasla pa odsutao (nekako mi bila teska, istrcao sam u neku guzvu i tamo me stalno ubijali), a posle par godina je ponovo instalirao i presao, dobra igra, jako dobar gameplay i odlicna atmosfera... nastavka nisam probao.

Au, Butcher Bay sam igrao kao klinac, 13-14 godina, secam se da je atmosfera bila neverovatno dobra, a gameplay fantastican. Famozna sekcija u totalnom mraku me totalno isprepadala, trebali su mi dani da se spuste mooda, da konacno predjem. Za razliku od BB, nastavak mi je bio ocajan i veoma sam brzo odustao. Inace, Diesel je okupio tu staru ekipu, ex-starbreeze developere, ovi novi ne znaju nista dobro da naprave (syndicate lol)

Izgleda da mi se neda da probam!Stalno mi posle uvodne spice krasuje na desktop!Nasao sam neko resenje na netu,ali ni to ne pomaze posto mi graficka karta ne podrzava Extension Limit opciju koja resava problema sa Open GL i starijim naslovima!Ako neko slucajno zna kako ovo drugacije resiti neka predlozi sta i kako!

@bro82
Na kartici iz potpisa imas problem? Cudno kako NVidija ima problem sa Open GL...
Kod mene na AMD-u sve radi normalno, patch 1.1, preko RadeonaPro sam ukljucio AA 8X supersample, lock frame rate, HBAO i jos neke stvari...

5.jpg

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

AO ti ne radi, a koliko mi se cini Riddick bese jedna od prvih ako ne i prva igra koja je imala soft shadows? Cini mi se da one ne rade sa MSAA, ili bar tada nisu radile, a inace, ocigledno ne rade ni kod tebe na slikama.

Inace, dobro se me podsetio da vredi da se instalira ponovo. :)

Davno je bilo, ali mislim da je uz Assault on Dark Athena dalazio Escape from Butcher Bay presvučen kroz novi endžin gde je grafika bila daleko lepša, pa kome se igra ponovo...

Kako kome, meni se uopste ne svidjaju postprocessing filteri iz Athene, tako da bih pre "original".

sad sam probao bez AA, mislim da isto izgledaju senke...

ovo je bez AA, tj. ovde rade samo postavke iz igre:
SbzEngine_2013_09_12_08_52_16_659.jpg

..a ovo je sa RP-om i AA:
SbzEngine_2013_09_12_08_54_18_199.jpg

AO izgleda ne radi, ovo je sa onim drugim volumetric AO:
SbzEngine_2013_09_12_08_57_09_210.jpg

Poslednja izmena:
Da, AO ne radi, kao sto ni soft shadows ti uopste nije aktivan. Mada u sustini posle ovoliko godina nije ni bitno. :)

evo ako nekog zanima razlika izmedju muli-sample AA i supersample, na ogradi gore levo se najbolje vidi:

multi-sample
SbzEngine_2013_09_12_11_44_57_537.jpg

supersample
SbzEngine_2013_09_12_11_46_37_287.jpg

i bez AA
SbzEngine_2013_09_12_12_01_56_765.jpg

Poslednja izmena:
Vrh Dno