100% resenja nema, ali vrlo cesto ni problemi nisu toliko izrazeni. U principu trebalo bi praviti pauze, mozda malo menjati ruku s vremena na vreme. Ne verujem da ce ista u dogledno vreme moci da zameni pokazivac misa (i ja volim glasovne kontrole, ali tu ima jos mnogo da se radi).
NEMA UNIVERZALNOG RESENJA, minketa. NEMA, veruj mi! I ja sam pokusavao da se izborim sa bolovima u ruci i na kraju mi je pomoglo ono sto sam naveo ranije, znaci spustena ruka i pokreti iz prstiju (a vidim da ti tako vec radis). Koristio sam jednom prilikom i trekbol, ali mi je tek on bio zamoran. Ne mogu ti reci kupi taj i taj model jer ne postoji cudotvorni mis, kao sto ne postoji cudotvorni lek koji bi izlecio Cervikalni sindrom mom ocu (ali ja to caletu ne mogu da dokazem). Znaci PROBAJ par ergonomskih modela, vidi da li ti neki lezi.
Dobro izblamirah se za medianus

Sta cu, dve godine ne radim svoj posao. Jednu provedoh glancajuci topove, drugu sredjujuci windowse ljudima iz komsiluka, kucajuci, prevodeci. Bruka, zasto sam studirao, kog O

? Nemam vezu, nemam nikog da mi sredi, obijam pragove, lupam glavu, kidam sebi zivce, ne vredim ni sebi ni drugima. Molim te, nemoj da mi stajes na muku!
Probaj da stavljas ruku po 15 minuta u toplu vodu kad ti se jave bolovi, probaj neke biljne obloge. Ponudio bih da ti uradim akupunkturu, ali mi ne radi laser

. Ne znam, otseci sebi ruku, vidi sta ces...