A zasto onda ti sad meni nameces svoje misljenje ako postujes tudje (moje)?Kao sto si sam napisao, treba postovati tudje misljenje ali ne i nametati svoje drugima. Treba pustiti druge da dodju sami do svog zakljucka pa kada vise ljudi proba igru onda se slozite da li je igra smor i gubljenje vremena ili je nekom remek delo.
Koliko si igru probao? Uvodni deo ili si mozda zagazio par sati u istu pa si dosao do tog zakljucka ili si je zavrsio? Ako si samo probao igru i to da kazemo "probao" nego donosis zakljucak na osnovu tudjeg misljenja onda bolje nemoj nista pisati.
A ta prica obrnuo sam 100+ igara ti ne daje za pravo da nekom govoris da li je neka igra smor i da ne treba gubiti vreme.
Ajmo prvo, sta fali grafici? grafika je odlicna i sto je dobro je posle svih popravki i fixeva koje su ubacili i na dosta slabijim masinama radi na medium high detaljima a kod nekih i na ultra.
Drugo, da bi pisao o prici moras igru da zavrsis pa da vidis pocetak, sredinu i kraj pa tek na osnovu toga da kazes e prica je klise.
Dosadna igra u pm, bleda kopija DS, ako nista bar dobro radi na ulytra
Igra nije kopija DS već je i pravljena tako da bude nešto kao nastavak DS ili nešto izmenjen DS4 koji je otkazan zbog pohlepe velikih studia i kuća. To je opšte poznato svima koji vole i prate DS još od kad je igra najavljena.Odlucio sam se da probam igru i utisak bas bzvz u potpunosti se slazem sa proslim komentarima "da je igra bukvalno kopija DS-a" i da je jako jako dosadna i smorna. Moje misljenje da je treba zaobici i ne gubiti vreme. Ocena za igru je cista 4 na skali od 1 do 10 mada je i to je mnogo isreno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari