Šta je novo?

The Best Of 2004

Najbolja igra 2004. godine?

• Prince of Persia: Sands of Time

Glasovi: 4 5.1%
  • Star Wars: Knights of the Old Republic

Glasovi: 14 17.7%
  • Far Cry

Glasovi: 18 22.8%
  • Colin McRae Rally 04

Glasovi: 0 0.0%
  • Thief: Deadly Shadows

• Ground Control 2

• Doom 3

Glasovi: 5 6.3%
  • The Sims 2

• Half-Life 2

Glasovi: 17 21.5%
  • Rome: Total War

Glasovi: 10 12.7%
  • Warhammer 40K: Dawn of War

Glasovi: 1 1.3%
  • Richard Burns Rally

• Myst IV

• Vampire: The Masquerade - Bloodlines

• Armies of Exigo

• Ukupno glasača
    79
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
OptiPlex je napisao(la):
Hmmm...a zasto Far Cry ima vise glasova od Hl2 ? :d :D

zato sto je samo malo losija igra, a igralo ju je 3x vise ljudi nego HL2 u ovom trenutku... Za tri meseca, da je stavljen vote, ili da je sad postavljen recimo "hl2 vs. fc" poll, hl2 bi pobedio, ubedljivo...

Richard burns je među svim igrama jednostavno bez konkurencije, takva evolucija među pc igrama skoro nije viđena...

Ponavljam dakle, među PC igrama, ne među PC grafikom...

Poslednja izmena:
voodoo,odavde smo probali skot i ja, i josh 500k ljudi iz sveta :)

da trebala je da se napravi lista iz svakog zanra pa posle pobednici da se medjusobno izglasavaju... ovako je totalno nerealno (npr meni je richard burns smeshna igra jer se ne lozim na voznje)

naravno da je poll u najmanju ruku preuranjen. Ako nista, onda zbog toga sto ni 5% ljudi nije ni preslo trecinu HL2.
A drugo, u pravu je Bane, sve ove igre su budzenje vec vidjenog, RBR je stvarno prva medju ovim nesrecnicima...
btw, sta je bre ova zadnja igra? Armies of Exigo?
i gde je npr. SC: PandoraTommorow?!

Ako vec stavljate poll, budite malo mashtovitiji, a ne ovako na gomilu.

Armies of Exigo je visokobudzetni klon Wc3. koji naravno jos nije izasao :d Ne znam ni sam zasto ga je Voodoo stavio.

Inace, sta vam znaci to "RBR rally je..." Ja po istom kriterijumu mogu da kazem da RBR ne spada u igre jer ne moze da se igra koliko je zaj*ban, nego je kao vise frustriranje nego igra i da to mogu da igraju samo fanatici. To naravno nema veze sa zivotom, bas kao i price da su druge igre igranje grafike. Takodje mogu da na identican nacin kazem "igre, a ne voznje autica"...gde bi nas to odvelo ?
To sto neko ne voli neke zanrove ili sto zeli da u svakoj igri vidi revoluciju, nikad vidjena unapredjenja, neverovatne nove stvari, da se odusevi na ko zna koji nacin je potpuno druga stvar.
Ajmo malo ozbiljnosti, kad vec onaj ko je startovao pool nije bio ozbiljan :)

P.S. samo da se razumemo, igram RBR otkad je dosao, i mislim da je sjajna igra !

Poslednja izmena:
OptiPlex je napisao(la):
Armies of Exigo je visokobudzetni klon Wc3. koji naravno jos nije izasao :d Ne znam ni sam zasto ga je Voodoo stavio.
Zato sto tipujem da ce da bude do yaya :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno